Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zarastanie nechtov

ixix

ahoj mata, počuj a ta masť sa dá kúpiť normálne v lekárny bez predpisu?
no ja nemam problémy zo zarastaným nechtu a strihám si ich vždy rovno,len mám také lôžko a ked si to stlčím bolí to asi tam je hnis ale neviem ako mi to vzniklo, no myslím si že som si až moc vystrihla ten roh nechtu ved tam mám aj to lôžko.o tom mede som tu niekde čítala ale moc mi to nepomaha tak by som skusila tu masť.

mata

nedavajte si na zapalene lôžko žiaden med najlepsia je ichtiolova mast nestrihat nechty do gulata ale rovno rožky nechtov len jemne zapilovat ked necht zarasta dajte sa do ruk pedikerke alebo chirurgovy.

usmev

Ja môžem poradiť len skúsenosť s mojím synom,ktorý bol tiež niekoľkokrátna chirurgickom zákroku až mi tam už odmietal ísť.Tak som sa dala do hľadania:manikúru z Zepteru môžme doporučiť,je tam pilníček, ktorým si ten prst vždy vypiluje/elektrický/,potom si natrie buď Propolisovým krémom alebo tyčinkou Aloe Lips-podľa toho čo práve má.Sú to prírodné produkty.A máme pokoj.Ak by ste chceli vyskúšať, napíšte mi na meil.

ixix

ahojte, neviem či môj problém patrý do tejto témy ale mám tiež problémy s palcom na nohe, no mne nechty nikdy nezarastali a mám ich príliš mäkké.No mám už asi tri týždne zapálené a bolavé lôžko alebo čo toje rohu nechta ale neviem čo to je,asi som si príliš obstrihla suchú kožičku a trocha ma to aj bolelo ale teraz to bolí stále ked si to stlačím.A neviem kde tento problém riešiť.U kožnej? mal niekto podobný probléme? v jednej téme som sa dočítala že na zarastanie pomáha med, tak si ho tam dávam aj ja už druhý den ale neviem či sa to zlepší.Ak viete tak mi poradte prosím!!!

zuzanabb

Dobry deň, mne na nohe tiez zarastal nechet, to uz bolo strasne davno, vyzeralo to ako zive maso,ale po case mi na tom narastol novy nechet a nic ma neboli a nechet po rokoch vypada normalne.Nemohla som si, tym, že som to neriešila niečo sposobiť? Ďakujem

nanajana

dlhodobo mi zarastali nechty na palcoch oboch nôh , nechcela som podstúpiť riešenie strhnutia nechtu lekármi alebo klasickou pedikúrou /skalpel / tak som dlho hľadala pomoc - našla som medicínsku pedikúru v BA pán Kráľ a neskôr aj u nás v TN pani Dugová, tu sa však volá prístrojová pedikúra .... ošetrenie je suché , jemným brúsením a použitím vyrovnávacej špony ...nechty mám už skoro rovné ...táto pedikúra rieši šetrne i kurie oká a podobné problémy .... pri problémoch určite skúste medicínsku pedikúru - môže sa volať i prístrojová

jacub

Ja som mal so zarastanim nechtov velke problemy. zarastali mi na oboch palcoch na nohach a oba na oboch stranach. najskor som to riesil klasickym chirurgom, ktory mi to vzdy zaziva rozvrtal a povedal, ze to musim hlavne dobre mazat aby to prerastlo. ked som mu tam raz odpadol od bolesti som si povedal, ze uz k nemu nepojdem, bo aj tak mi za ten cas nepomohol. a kadze sa to ani dalsim casom nezlepsilo otec ma zobral ku svojemu obvodnemu. bol to stary pan doktor s velkym D. vzdy mi to umrtvil a poriadne povystrihoval a vycistil a mal som na 1-2 mesiace pokoj. ale kedza sa to stale obnovovalo vybavil mi operaciu. V celkovej anesteze mi odoperovali kraje z oboch nechtov. mam teraz sice len take uzke nechty, ale uz 6 rokov skoro ziadne problemy. musim si akurat pri pedikure semtam povystrihovat take kusocky co mi rastu bokom., no ziadny hnis, ziadna bolest. proste super.

jpvs

Ahojte, mne zarastaju nechty tak 2x do roka a vzdy mi trva min. 3 mesiace, nez sa mi prsty vyliecia.Striedam si masticku Bactroban, Gafrovu mast s ichtamolom, robim si zabaly s Betadine roztokom aj kupele v cajovnikovom oleji a rumancekovom caji, ale nic nepomaha. Stale sa to objavuje. Chcela by som vediet, ako tomu predchadzat, lebo sa mi tazko chodi.

vavro

Ahojte, mne zarastaju nechty v kuse asi uz 5 rokovbol som u chyrurga asi 6 krat,4krat z lavym a 2 krat s pravym palcom. Vzdy ked pridem od chyrurga tak sa mi to vylieci a vsetko je ok. Potom sa mi to nejakym zahadnym dovodom zhorsi a je to znovu zarasteny necht. Uz mam teraz 6mesiacov zarastene pravy aj lavy palec lavy z obidvoch stran :(. Natrafil som na toto forko a hladam nejaky recept (sposob), ktory by mi to vyliecil alebo aspon zlepsil. Je tu par rad ktore vyskusam-bactroban, med.... ale poprosim nejakeho dobreho cloveka dobru dusu keby mi poslal este nejaky prispevok na mail keby mi nepomohli tieto rady. Dakujem vsetkym co sa mi ozvu alebo aj tym co sm dali nejaky prispevok. Ked vyskusam ozvem sa a uz teraz dufam ze mi nieco pomoze :)