Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

Laurosik

basatop len ono je to tak, ze kazdy mesiac to moze byt ine, jak u mna, ze proste jeden mesiac ani neviem, ze cervena prisla a druhy mesiac sa idem zblaznit, co ma hlava boli, aj krize aj vsetko :D

evicka085

to ani nie je, že máme tušáka, ale skôr by som povedala, že je to o tom, že sa už poznáme, že vieme, čo jak na nás vplýva, čo sa ako prejavuje a vieme sa podľa toho nejako zariadiť :P

cicilka

nie nekupujem zakazdym nieco ine, ja ked tabletku tak taku co uz mam overenu, ze mi pomoze, ze ma zbavi bolesti, dobre je to, ze obsahuje dve zlozky, ze aj paracetamol, aj ibuprofen, cize ucinkuje ozaj rychlo a dobre ;)

denanusa

Dávam keď už cítim že niečo nie je okej, že už niečo na mňa začína liezť. My ženy máme nejakého takého tušáka alebo akoby som to povedala, že proste vieme, že niečo na nás ide.

cicilka

patrici ved ked citis, ze ta uz pobolieva napriklad brucho alebo hlava, ze len trosku tak uz vtedy zakroc, lebo to je len chvilka od toho kym sa to uplne akoby naplno prejavi, to ti garantujem, lebo u mna je to proste tak, cize ja hned uz siaham po Cetalgene aby som problemu predisla ;)

miacha

PATRICI77

Čím skôr tým lepšie, lebo keď bolesti začnú, tak to už úplne aspoň teda mňa znechutí. Čiže som rada, keď včas zasiahneš a sa ma tie bolesti nezmocnia úplne.

marceliita

asi je lepšie, keď už začínaš cítiť, že niečo ide, že niečo na teba lezie, lebo radšej to skôr podchytiť ako keď tie bolesti sa vystupňujú a bude ťa to trápiť :/

patrici77

denanusa a davas si tabletku az ked tie bolesti akoze na plno prepuknu alebo uz ked zacinas citit, ze sa nieco blizi??

denanusa

Stanchelka to je to, čo som aj ja písala, že intenzita sa mení a nevieš kedy to príde, že ktorý deň ako ti bude, preto ja dnes už v kabelke furt mám tabletku od bolesti. Keby niečo aby som bola pripravená.
Veď nosím takú tašku že sa mi tam toho zmestí viac než dosť :D