Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

mantika

presne tak podla mna mnozstvo 500 mg/200 mg je uplne postacujuce pri teplote alebo takej este nerozvinutej bolesti. aj to je dobre ked sa to podchyti vcas, potom netreba ani tolko tabletiek uzivat :)

smialala

ako jedno je pravda - nemat zubnu pohotovost vo svojom meste teda nie je bohvieco. ale nadopovat sa liekmi? preboha ved to uz len znie odstrasujuco. podla mna uplne v pohode staci ked mas nejake analgetikum, ktore ma v sebe dost mg ucinnych latok. napriklad cetalgen je v tomto dobry.

martuscha

tak to ale bolo stastie ze ta to chytilo v tyzdni. neviem co by si robila keby ta to chytilo tak fajne v piatok poobede. kamoska napriklad ani nema zubnu pohotovost v meste. potom sa asi len nadopovat liekmi.

katikaluz14

zymkysima - presne tuto bolest velmi dobre poznam. nedavno ma tak zub bolel od bolesti a fkt som uz nevedela co iba rychlo zaspat a na druhy den som utekala k zubarke.

zamkysima

tak to je taka sranda. ako rozumiem co tym chces opvedat, no myslim si ze nie kazdemu je do smiechu ked zaziva taku bolest. mam to teda na sebe odskusane ze kolkokrat mi idu az slzy z toho co si uz neviem nedokazem poradit.

daviena

fuuha, no tak to ano detom by som dala fakt len nieco co odporuci pediatricka tam by som neskusala ze co zaberie, predsa len take male telicko, maly organizmus. esteze mi dospeli mozme v pohode hazardovat a riskovat :D robim si srandu teraz.

frankma

je vsestranny to je pravda len si treba dat pozor, lebo nie je pre vsetkych a pre vsetky vekove kategorie. takze radsej maj po ruke aj nejake detske lieky ;)

monamini

citala som o nom dost na nete, ze je taky vsestranny :) tak mam v plane ho konecne kupit aj ja, lebo to u nas podchvilou bud krce, zuby alebo teploty.

patrici77

no pocula som ze je dobry na teploty a bolesti ale ze ci je celkovo nejako specializovany na menstruacne bolesti neviem. zatial som ho nevyskusala ale budem si ho musiet asi pre istotu kupit domov do lekarnicky, predsa len september a zima sa blizi.

micheala254

a zabrala ti iba na kŕče v bruchu či aj na niečo iné? myslím na nejaké sprievodné bolesti spojené s menštruáciou?