Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

sashuq

Mne sa cez menstruaciu stalo vsetko, je to rizikove obdobie pre zenu, kedy sa ukazuje tvoja celkova stabilita, fyzicka aj psychosocialna...a toto co si popisala je jak cez kopirak co sa mi tiez par krat prihodilo, ale neni to proste pravidelne tieto udalosti. Minule ma par krat naplo pred kramami, aj ked som nezvracala. Aj to hucanie v usiach, aj hnacky, preslo to s kramami, proste neviem, ododrzuj zivotospravu, pohzb, zdrava hmotnost, nie len bmi, ale zlozenie tela...mozes to skusit riesit s gynekologickou, ja sa tej mojej radej vyhybam lebo furt len chce uz vidiet rakovinu krcka maternice alebo prs zatial co nie je schopna uvidiet vyrastky na vstupe do vaginy ani ty kks pri beznych prehliadkach ju nezaujima ziadna bezna prehliadka ako ci mam vytok ktory by potreboval nejak preliecit len proste hovori ze mam narok na kontrolu proti rakovine. proste preco rovno nejde na onkologiu ked to je jedine co ju zaujima.

denanusa

Stanchelka toto mám aj ja tak podobne, nič na tom nie je, my ženy sme citlivejšie na tieto veci, vlastne na všetko najmä počas PMS.

sasimka

to je fakt, u mna to tiez byva kadejako a proste vobec neviem ktory mesiac to bude ako, to tiez len cakam, ze co bude a ako bude, ale vacsinou ked sipim, ze menzes mi ma prist, tak si neplanujem nejake narocne dni, nejake nakupy s kamoskami alebo nieco :D

marceliita

no na toto sa ma aj známa snažila nahovoriť, aj som vyskúšala, ale efekt na menzes, respektíve na tie bolesti žiadny, takže ja ostávam verná Cetalgenu, ten mám v taške furt a keď to na mňa príde, dám si jednu a do pol hodiny je mi oveľa lepšie :)

cicilka

len toto nie kazdemu pomoze, viem o tom svoje, je to momentalne ako kvazi trend, ale nie pre kazdeho je to vhodne, u mna je ked si dam pilulku od bolesti zaruka toho, ze sa mi polepsi a nemusim na sebe robit nejake kadejake pokusy :)

Emilius

Najlepšie riešenie je ísť za nejakým odborníkom a skúsuť nájsť problém :/ Mne nejaka kamoška raz hovorila, že aj CBD na to celkom pomáha... keď nechceš kvapky alebo niečo podobné, tak si môžeš spraviť aj čaj :) Keď tak si o tém prečítaj tu www.konopnafarmaliptov.sk :)

marekana

kollki No ja niekedy mám problém aj sama so sebou zvládať byť, ale to proste sú hormóny je to viac menej normálne. Len teda bolesti nie sú príjemné za žiadnych okolností a keď sa k tomu ešte aj rozhádzaná psychika pridá, tak to nie je zrovna med lízať.

Laurosik

kolkokrat som nieco take pocula, to uz osobne ani neratam, ale ani si z toho nic nerobim, lebo casto ma blbe narazky, chlapi si to nevedia predstavit ake je to mat menzes, ake je to mat bolesti, nalady, ze to nie je nic prijemne, ze castokrat mame bolesti, nervy a vsetko naraz.

kollki

Darinik a ako to zvladas sama so sebou? Alebo tvoja rodina s tebou? Lebo teda ja velakrat si od muza vypocujem, ze ci to uz na mna ide a vie ma s tym este viacej rozculit.