Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

BertaVertina

Ahoj
veľmi bolestivé obdobia môžu naznačovať problémy s maternicou alebo vaječníkmi.
skúšala si navštíviť gynekológa?
Viac o ženských chorobách sa dozviete na tejto stránke doktorpro.sk

miladkaM

darinik ty mozno ano, ale ja sa s tym neviem zzit a to teda menzes mam uz hoodne rokov, ale teda neviem si zvyknut na bolesti, tie ma potrapia mesiac co mesiac a mam slzy na krajicku :/

Darinik

ale s tým neurobíš nič, to nezmeníš, to proste s tým sa treba naučiť žiť, nejako sa tomu celému prispôsobiť, my ženy sa mnohým veciam dokážeme prispôsobiť :)

jancovka

Mamita to ti poviem, ale najhoršie je, keď ešte aj ovulácia ťa dobehne, mňa tak posledné mesiace všetko začalo. Pred tehotenstvom som to mala úplne inak, nevedela som pomaly o ničom, nevadil mi ani menzes, ani ovulácia, ale hormóny ma teda riadne rozhádzali.

mamita1

to sa stáva, to je normálne, že sa to u nás mení, predsa len ženský organizmus to je jedna veľká neznáma :D

kollki

No toto neni dobry pristup, to takato doktorka myslim, ze to cloveka len zbytocne vystrasi a pritom to nic vazne nemusi byt, ved jasne, ze hormony ovplyvnuju velmi to ako zvladame menstruaciu. A tiez aj psychika. Ja mam niekedy aj taku, ze o nej ani neviem.

juraska

..no mozno by bolo aj na mieste zmenit gynekologicku ked ma takyto pristup k tebe..u mna tiez problemy ked pridu tak potom aj odidu, ze vacsinou len dni pred menzesom a prvy den menstruacie ma dokaze kadeco potrapit...ale to uz viem ze ako reagovat...ze to nie je v podstate nic nejako vazne...