Potrebujem surne schudnut 10kg za 10 dni.Prosim piste ak ste uz niekedy takto rychlo schudli,co ste jedli,ci ste cvicili a tak.Pocula som ze ked budem takto rychlo chudnut vypadaju mi vlasy.Je to pravda?
10kg za 10 dni
no nechudni strasne vela lebo to zacnes prehanat ako ja...nejedla som a cvicila a schudla som strasne rychlo tak z 52kg na 45. nic sa mi nechcelo robit, bola som strasne bleda, chcelo sa mi len spat a nic ine ... ale ja ta chapem celkom ani teraz to celkom nezvladam.... a chcem este schudnut aj tak:(
za desat dni mozes tak akurat stratit 10kg vody....:DDD
stimulant laxative
holky ja som schudla 8 kil na tyzden...ale nie sposobom ze som chcela. chytila som infekcnu mononukleozu a rapidne som schudla. nie ze by som nebola rada, ale... a dokonca po vylieceni toho najhorsieho este musim drzat minimalne pol roka dietu, takze dalsie kilecka pojdu dole....ale neodporucam taketo chudnutie!=)) radsej ostat bacula
co ze , to koho napadlo ... 10 kg za 10 dni? ja viem ale potrebujete na to prachy a dobreho plastickeho dr... ale toto je nezmysel, mne trvalo 15 kg 10 mesiacov schudnut... a mam_recept ty si to odhadol hehe :))))))
Mam zaruceny recept ako schudnut 10 kg za 1 den. Odrezte si nohu!
Vy trubky!
10 kg za 10 dni? jednoducho hladovka, ale to pod kontrolu lekara
no ja cem za 10 dni schudnut 4 kila..ako myslim ze to sa v pohode da a ani nebudem nejako extra hladovat..navarim si tukozrutsku polievocku,po 16 uz nebudem jest a k tomu nejake jablko,zelenina surova a cvicenie na rotopede 2 hodky denne..
dievcata dievcata, niekore to mate dobre popletene v hlavickach.10 kil za 10 dni, t.j kilo za den???to akoze sa chces zabit??vies aky to bude sok pre tvoje telo??akoze zrazu prestanes jest ci co??vsetko treba postupne.nie par dni pred letnou sezonou sa spamatat ze hej ,ja chcem schudnut aby so sa mohla ukazat v plavkach.takze zacat uz v zime, najlepsie novorocnym predsavzatim-zmenit zivotny styl-viac pohybu, a zmenit stravu.ak jete velke porcie, jest mensie, ale viac krat denne.ak jete tazke jedla/mastne/, jest nieco ine.viac zeleniny, ovocia, menej sacharidov a masa.a vela tekutin.schudnut sa da aj bez hladovania.ale nebude to taky rychly proces,avsak vysledky budu stat zato..