Potrebujem surne schudnut 10kg za 10 dni.Prosim piste ak ste uz niekedy takto rychlo schudli,co ste jedli,ci ste cvicili a tak.Pocula som ze ked budem takto rychlo chudnut vypadaju mi vlasy.Je to pravda?
10kg za 10 dni
No ja som sa pital, pretoze v ckdcku behat v ketoze je samovrazda svalov. Mam 25 rokov a cvicim aktivne 1.5 rokov ale uz mam za sebou 4 krat CKD dietu a 4 objemovky. Za rok a pol som pribral z 65 na 82 s mensim percentom tuku na tele.
to:mackousko no vysoka intenzita je v ckd-cku dôlezita hlavne v prvych dvoch dnoch, vtedy potrebujes spalit maximum zasob glykogenu. Pri ckd je dôlezita hlavne ketoza. Mne islo o to aby som po nasycovacej faze mal v sebe max. sacharidov...aby to na podiu aspon trochu rozumne vypadalo...takze sutaz bola sobota. Piatok som mal nasycovaciu fazu uz bez aerobky. Ty cvičis ako dlho?kolko mas rokov?
Je super ze sa ucis so svojich chyb. Tiez som si daval drasticke diety a k tomu behanie a hltal som aminokyseliny tiez som schudol aj 10kil za tri tyzdne ale ta strata ma trapila. Teraz chudnem maximalne 2 kila za tyzdnen a objemovo a silovo som na tom rovnako. Viem aka je to drina nahrabat hmotu bez AS. Inak behal si v CKD-cku?
to: mackousko
ako hovoris, bolo aj vela svalovej hmoty. Bola to moja prva sutaz, vedel som, ze nebude silna konkurencia a vedel som, ze potrebujem skusenosti. Prve sutaze sa nevyhravaju...tam chodis ziskat informacie a skusenosti. Stratil som aj vela hmoty, ale tak to uz byva pri dietach. Aminokyseliny na ochranu som hutal ako lentilky :)mal som kvalitnu stravu a doplnky, takze som niečo aj uchranil. Teraz s odstupom som ale rád, ze som to urobil. Stálo ma to obrovské mnozstvo síl a energie, ale ziskal som kopec prepotrebných skusenosti a hlavne prešiel som si aj dietou. Vyhral som nejake doplnky výzivy, takze váhu po naročnej objemovke som vytiahol opáť na spominaných 86kg..teraz mam uz o par kg viac a forma je lepšia
za dva tyzdne 14 kil no nic v zlom ale stoho muselo byt strasne vela svalovej hmoty.
preklep z 86 na 72 :D
:D 10kg za 10 dni :D:D:D
môj rekord je z 86kg na 82 za dva týzdne. Doteraz to lutujem. Musel som to ale dat dolu kôli sutazi. Kazdy den niekolko fázový trenig, behanie, CKD-cyklicka katogenna dieta, vysoky príjem aminokyselin a bielkovin. Posledné tri dni odvodnovanie...
ak mam byt k tebe uprimný, pokial to skutočne nieje otazka života a smrti, tak určite sa do toho nepúštaj. ja mam zrýchlený metabolizmus a isiel som z objemovej prípravy do predsúťažnej, takze ubýtok hmotnosi bol nevyhnutný...a vlasy by ti ako priamy dôsledok straty hmotnosti vypadat nemali..
tak toto je brutal...
baby to co si davate za nerealne ciele, 10 kg za 10 dni, ako by ste mohli schudnut kilo za den??to akoze hori??jednak to je nerealne, sorry, a jednak bude cele telo trpiet, a ja koza.a odrazi sa to na zdravi:-(
Kapustová polievka bez zápražky bez údeniny-raňajky, obed, večera, polievka, ale aj tak si to nepodarí, lebo potom priberieš, čo ty nechceš. Delená strava je najlepšia. Odporúčam ti nič neskúšať, ceň si viacej svoje zdravie, ako postavu do"plaviek"