Potrebujem surne schudnut 10kg za 10 dni.Prosim piste ak ste uz niekedy takto rychlo schudli,co ste jedli,ci ste cvicili a tak.Pocula som ze ked budem takto rychlo chudnut vypadaju mi vlasy.Je to pravda?
10kg za 10 dni
Teraz ked si tak citam tie prispevky (viac naspat) tak si myslim, ze toto forum sa malo volat - Anorexia - ako na to?.....
Baby vidim dobre?!?!?!?!
5 kilo za tyzden? 10 kilo za 10 dni????
Neverim, ze toto niekto napisal vazne!
Ak nahodou ano: SORRY, TO JE NEMOZNE aj keby ste iba vodu pili tych 10 dni. Treba cvicit, pravidelne, zdravo sa stravovat a potom taketo voloviny nebudete musiet riesit....
ani to neskúšaj, nasleduje jojo efekt ako hovado, pokiaľ sa ti to podarí zhodiť o čom silno pochybujem, je to príliš veľa a nevypadajú ti len vlasy ale sa rozpadneš celá, podľa mňa nemožné
je to nemozne, mozno u velmi obeznych ludi ( 150 kil a viac ) pri nasadenej diete sa da schudnut tolko ale len za prvy tyzden ale aj tak je to zazrak. tuto temu zalozil niekto velmi naivny
Za 10 dni schudnes max 2-3 kila. Viac nehrozi.
terezka myslim si ze sa pokusas uz dost dlho chudnut a kedze sa ti to nepodari tak dlho tak nepodari sa ti to ani teraz je mi luto
10 kil za 10 dni neni mozne ak nepocitam ze sa odvodnis ale ze spalis nejaky tuk a svaly. Mne sa podari ked som v diete za tyzden najviac spalit 2Kg a to som rad ako maly.
to nikdy nerob hento...je to hrozne nebezpecne pre organizmus a je to nezvladnutelne...budes sa citit strasne ze si si urcila vysoku metu a nedokazes to splnit...za jeden mesiac sa ma schudnut max 1,2kg...potom je to uz chore a nasleduje jojo efekt