Potrebujem surne schudnut 10kg za 10 dni.Prosim piste ak ste uz niekedy takto rychlo schudli,co ste jedli,ci ste cvicili a tak.Pocula som ze ked budem takto rychlo chudnut vypadaju mi vlasy.Je to pravda?
10kg za 10 dni
kopa nestastia
secko sa da ked sa xce..ja som mala taky strasnu nadvahu ale uz som co to schudla..ale aj tak ece potrebujem schudnut..poxopitelne sa musi drzat dieta ak xces schudnut bo inak ten tuk nepojde dole,lenze treba aj cvicit aby neubudalo zo svalov..ja teraz uz druhy tyden drzim dietu schvalenu gastroendokrinologom je prisna..ale perfektne mi travi,prvy tyden je strasny..az som plakavala..ale potom je to uz len lepsie a lepsie..mam 18 a s postavou bojujem prakticky od detstva bo som mala zdravotne problemy..
ty kokso!čo ti šibe?!ja som schudla 10kg za 6 mesiacov.Aj ja som najprv chcela chudnúť rýchlo, ale uvedomila som si že ten tuk čo sa mi roky hromadil nemožem zhodiť za mesiac,nieto ešte dní.je to tvrdá práca zhodiť 10kg,mne sa to podarila a ešte potrebujem ďalšie 3kilá dole.Odporúčala by som ti chudnúť asi tak kilo za týždeň,ale stane sa aj to,že sa ti to zasekne a chvílu to nepojde dole.snaž sa 3krát jesť za deň a zdravé jedlá.choď si zabehať alebo rob niaku inú aeróbnu činnosť.prvých 5 mesiacov som cvičila bez únavy každý deň,aj cez víkend 2 hodiny+behanie.a ešte tolko že naozaj z toho padajú vlasy a aj keby si schudla tých 10kg za 10dní,to len voda.to sa ti za pár dní vráti.aj ked schudneš tých 10kg za 10dní,nik to na tebe neuvidí iba váha........
nechapem zadebnencov. priberala si bohvie kolko mesiacov/rokov a chces to dat dole za 10 dni? neznasam ludsku blbost.
Priam nemozne, mozno jedine liposukciou ale s tym nemam skusenosti. Maximalne sa da za 10 dni schudnut 4 kg a to budes mat problemy (samozrejme nepocitam ze stratis s toho 3 kg vody)
na schudnutie 1 kg tuku potrebujes vydat o 30 000 kj viac ako primes.telo pali kj aj ked nic nerobis cca 400 kj za hodinu t.j. 9600 kj za den.takze ked k tomu pridas sport tak v pohode mozes tolko schudnut ale nezabudni ze kolko kj zjes.
Spotreba energie pri niektorých druhoch športov - kJ / hod
ľahké rekreačné športy, ako je napr. turistika, prechádzky, zdravotná gymnastika, pomalá jazda na bicykli 800-1000
rýchla chôdza, korčuľovanie, pomalé plávanie, loptové hry 1000-1500
intenzívnejšie formy športov, ako je aerobic, lyžovanie, tenis, rýchla jazda na bicykli 1500-1900
atletika, rýchle plávanie, hokej, jogging, vesľovanie, intenzívne formy aerobiku, box, rýchly beh 1900-2500
Spotreba energie pri niektorých bežných činnostiach - kJ / hod
spánok do 300
sedavé činnosti, ako čítanie, písanie, pozeranie TV, šoférovanie do 400
ľahké domáce práce, ako umývanie riadu, žehlenie do 800
stredne namáhavé domáce práce, ako vysávanie, práca v záhrade do 1000
ťažké domáce práce, ako je umývanie okien, maľovanie, tapetovanie, tepovanie kobercov 1000-1500
sex 1500-1900
Priemerná spotreba energie podľa typu zamestnania - kJ / deň ženy muži
ľahká práca (kancelária) 9000-9500 11000-11500
stredne ťažká práca 10000-10500 13000-13500
ťažká práca 11000-11500 14500-15500
noa co vam drbe?? jak chces schudnut 10kg za 10 dni to rovno mozes behat 24 hodin denne :) prijemnu zabavu... a drzim palce :D
aj by som potrebovala schudnut takych 5 kil nim. za 5-6 dni myslite ze sa to da?nepoznate nejaku dietu?
a tak keď si celý život vydržala s tými 10kg navyše,tak nemožeš čakať,že ich teraz za 10 dní schudneš....to snad ani možné neni
Tiez som chudol rychlo 6 kg, potom prisli bolesti klbov, sliach na nohach. Pozor na taketo veci.Nemusi to mat kazdy taketo problemi, ale rychle chudnutie je utok na na cele telo vratane nervovej sustavy. A to sa niekedy, vypomstí.