Potrebujem surne schudnut 10kg za 10 dni.Prosim piste ak ste uz niekedy takto rychlo schudli,co ste jedli,ci ste cvicili a tak.Pocula som ze ked budem takto rychlo chudnut vypadaju mi vlasy.Je to pravda?
10kg za 10 dni
pozri si temu 3kg za 3 dni.Podla mna je to analogia.
a potom ako vies ze sa pri tom moze tolko shodit...hm?
neskusal som to
heeeeeeej bico a ty si to skusal
napr. skus jest tych 10 dni len zeleninu ale neprehanaj to s nou.kazde 2,5 az 3 hod. si daj trochu zeleniny asi 125 g az 150 g (co je napr. jedna vacsia paradajka) ale po 17 hod. uz nic nejedz.a vipi aspon 2,5 litra tekutin mozu to byt caje (najlepsie na chudnutie)a vodu najlepsie z vodovodu ale mozes aj mineralku ale jej najviac 0,5 l denne.a k tomu cvic cim najviac ale nie zase az tak aby si mala svalovicu a dalsie 3 dni sa ani nepohla.v pohode za tych 10 dni schudnes 10kil.ale po tych 10 dnoch ak sa budes prezierat tak priberies s tym pocitaj
ty kokos a ja som vraj s dietami uplne nahlavu...ako bez urazky ale co chces mat problemy? ako keby tak 10kg za 20 dni,to este ano,ale za 10 dni? neoplati sa ti to a okrem toho ak by sa ti podarilo nejako schudnut tak das si jablko a hned mas brucho riadne a strasne rychlo priberies aj o 5 kil viac....s jojo efektami mam svoje skusenosti
A ABY SOM nezabudla s tymi vlasmi filaga pravdu nema FAKT TI BUDE STRASNE VELA VLASOV VYPADAVAT teda nie zeby si bola holohlava ale budes ich mat len 5 a pol mam to potvrdene nie len u seba ale aj u dvoch kamosiek
vanesa ! ano s tymi vlasmi je to prada a je to uz rok co som scudla za 2 tyzdne 13 kg a od vtedy mi vlasy stale padaju su take riedke ze sa snimi nic neda robit a este jedna vec vtedy som cvicila strasne vela a za den som zjedla maximalne 1 jablko a teraz som si uplne tym znicila metabolizmus a teraz nech jem cokolvek alebo aj nejem tak stale priberam a si predstav ze som nejedla dva dni nic a ptom som si dala salat a na stvrty den jedno jablko a mala som o kilo viac TAKZE 10 KG ZA 10 DNI SA NEOPOVAZ LEBO OKREM TOHO ZE SI TO UDRZIS LEN PAR DNI A VLASY BUDES MAT STRASBE NEBUDES MAT ANI KRAMY A TAK
skús melónovú diétu, ale nie preboha 10kg!
Filaga :-)