Potrebujem surne schudnut 10kg za 10 dni.Prosim piste ak ste uz niekedy takto rychlo schudli,co ste jedli,ci ste cvicili a tak.Pocula som ze ked budem takto rychlo chudnut vypadaju mi vlasy.Je to pravda?
10kg za 10 dni
Bohuzial je to nemozny ciel. Skus si prejst temy tu na fore ako 90 dnova rozlisovacia pripadne si prestuduj -odkaz odstránený-. Kazde kilo je zo zaciatku boj ale casom to bude pre teba ako ruzova zahrada.
Dajte si otazku podarilo sa nekomu nekedy pribrat za 10 dni 10 kil pochybujem ze hej takze schudnut 10 kil za 10 dni je ako keby som povedal som superman.
Najlepsie chudnutie je ist do tabora , kde hnusne varia a kde mate kazdu sekundu co robit :) 4 kg za tyzden :D
odlicovac,to neni pravda ja už týždeň skoro nič nejem iba ovocie a zeleninu a cvičím 3h denne a schdla som sotva pol kila a pochybujem že za dalšie 3dni by som mohla schudnúť 9,5kg a tiež potrebujem za týždeň dať dole 3kg-to mám prestať jesť úplne?či čo ved ja nechcem byť anorektička...
smejka, aku dietu si drzala??? porad
zaklad je prijat menej energie ako vydat...lenze v zdravej forme!to sa ani neda...jedine ze by si pila len cistu vodu a makala 5hodin denne vkuse...znicis sa budes jak vyfucana pneumatika a aj tak potom z obycajneho jablcka priberies aj 2kg:-)cvic zdravo sa stravuj a ono to pojde...budes krasna este sa aj dobre citit budes
tak to je hrozne nezdrave a netrvale....nepokusaj ssa o to rozhadzes si organizmus a potom pride jojo efekt.
som si uvedomila, ze som dala zlu adresu ja tava.......
saritta007@gmail.com
pardom :)
smejka
bola by si taka dobra a napisala svoj postup? ja chcem cez prazdninky schudnut tak 10kg ... co povies? bola by som ti veeelmi vdacna :-*
ak chces tak mozes aj na maila :)
saritta007@azet.sk