Ahojte, máte niekto skúsenosti s užívaním antikoncepcie regulon? Napíšte, prosím...
A ešte jedna otázka: začala som ju užívať v prvý deň menštruácie. Ďalšie 4 dni som potom ale menzes vôbec nemala taký, ako normálne, skôr išlo len o tmavohnedý výtok, také špinenie. Možno to považovať aj tak za menštruáciu? Spôsobili to už tie lieky? A viete mi povedať, po koľkých dňoch od začiatku užívania som chránane a môžem mať "kompletný" styk?
Dík za každý príspevok!
HAK Regulon
Moze sa stat ze pri uzivani tabletiek regulon neviem zvlhnut? pred tym som taky problem nikdy nemala..
preco mam stale taky vytok ako ked mi koncia kramy?:-( hm??:-(
slimacik - treba trosku pockat. s kazdym dalsim cyklom uvidis urcite zmenu k lepsiemu
Zdravim...mam 16 a predvcerom som zacala s uzivanim regulonu...cakala som,ze-ako je pisane na letaku,bude moje krvacanie slabsie-lebo ho mam fakt mooc silne a ze ma nebude bolet brucho,ale vsetko je ako predtym...Je regulon OK,alebo mam radsej prejst na inu HAK???
a co sa tyka toho spinenia, to je uplne normalne, aj menstruacia je o nieco slabsia ako inokedy, moze trvat aj kratsie ako inokedy, to sa casom upravi
no ja beriem Regulon uz druhy rok,presla som nan z tabletiek Diane.Z Regulonu som vobec nepribrala a nemala som ani ziadne neziaduce ucinky. A pokial viem, hned po zacati uzivania Regulonu mozes mat pohlavny styk, lebo hned po nasadeni nie su nutne ziadne dalsie ochranne prostriedky, kedze vsak nasadzujes prvu tabletku v prvy den menstruacie, pochybujem,ze budes mat pohl. styk hned v prvy den,ale az po skonceni menstruacie co je 3-5 dni a potom kludne mozes mat pohl. styk bez akychkolvek inych ochrannych opatreni (kondom a podobne nie je potrebny) lebo antikoncepcny ucinok je zaruceny. Viem to od svojho gynekologa a vobec nemusis cakat 2 ci 3 tyzdne ako ti tu niekto pisal. Po vyuzivani 21 talbletiek mas 7 dni pauzu a na 8-my den zas nasadzujes tabletky odznova. Ochranny ucinok trva aj pocas 7-mich dni kedy tabletky nejdes.
steniatko
poloz si otazku do temy Gyn.vys.co by ste chceli vediet (je to gynekolog, povie Ti -ale chodi az vecer/v noci)
Ja som zacala brat tusim stvrty den menstruacie, ale uz si to moc nepamatam lebo to su uz 3 roky, ale to je v podstate aj tak jedno aj tak sa ti to cele upravy podla tabletiek.