Neviem to ovládať. Vždy mi každý deň vyhŕknu slzy, keď pomyslím na to, aká som bola kedysi zdravá a fit a zrazu som stále chorá a niečo mi je.
Ako sa vysporiadať s takým životným údelom? CHodím v nemocnici od oddelenia na oddelenie, Prehadzujú si ma, vystriedala som VŠETKY oddelenia, aké poznáte a aké máme na SVK: Mám iba 23,5 rokov, som mladá, študujúca, pekná žena z výbornej rodiny, nič mi nechýbalo nikdy. ŽIla som si vo svojom živote celkom šťastná. NIKDY som nebola chorľavé dieťa, do 9 rokov som nikdy nebrala žiadne ATB, ani iné lieky, zdravé hravé krásne dieťa, ktoré robí iba radosť.
Základnú aj strednú školu som prežila úplne fit, zdravá. Na strednej som raz za rok dostala chrípku so 40 horúčkami, ktorú som za týždeň vyležala a bol pokoj. Teraz žijem vkuse rok a pol na atb, s pravidelnými cyklami, pretože si nevedia dať so mnou rady. vyskúšala som radu liekov, prípravkov, lekárov. Bola som už aj v Prahe, Olomouci, Košiciach, Bratislave, BB, a chystám sa do Viedne a Londýna najbližšie. Raz na strednej som počas jednej zákernej chrípky odpadla doma. Odvtedy sa mi sype zdravie aj život. Akoby sa mi vtedy bolo niečo stalo. BOlo toho na mňa veľa, bol to február, a ja som počas 40 horúčiek odpadla. Dovtedy som nevedela, čo je odpadnutie, bolo toho na mňa veľa v škole, a šlahlo to so mnou. Odvtedy ma nenormálnym spôsobom začali bolieť zápastia na oboch rukách a na nohách členky. Kolotoč sa začal. Trvá už 5 rokov. Ako je možné, že je to iba zhoda náhod, ale začalo sa mi zdravie totálne sypať ako domino. Pamätám si ako som sa ako decko váľala v snehu a robila anjelov, guľovala sa, milovala som zimu, sneh, mrazy, aj v - 20 som chodila vonku a bola som šťastná, nevedela som,č o je bolesť hrdla. Posledných 5 rokov ma neustále bolí hrdlo, okrem iných vecí. Mávam vkuse zvýšenú sedimentáciu, stále CRP vysoké, Aso tiež, moč mám vkuse zlý, bielkovina pravidelne, porobené všetky vyšetrenia, všetky oddelenia, nasypaných do seba XY liekov. Každý mesiac som inak chorá. Raz mám zapálenú nadobličku, inokedy mám zápal priedušnice, potom to vystrieda odpadnutie, alebo zvracanie bez príčiny aj tri dni. Točím sa v blúdnom kruhu, veď ja už ani nešportujem, ani nič nejedávam, nemám na nič chuť, iba pchám do seba lieky, ktoré som nikdy nebrala predtým, ťažké svinstvá. Počas týchto rokov som bola na troch operáciách a dvoch zákrokoch v anestéze. Lekári nevedia, čo je so mnou. Najviac mi je ľúto,:( že ako decko som bola fit, nevážila som si zdravie, ktoré mám. Smeruje to už iba k smrti a k hrobu. Aj tak dostanem rakovinu raz z tohto celého. To istotne viem.
Rozmýšľala som aj nad pobytom v nejakej destinácii, kde sa zaoberajú liečiteľstvom, ako Južná amerika, alebo Srí lanka, ale nemám na to financie a rodina tomu neverí. Skúsila aj "odklínača"chorôb, aj urieknutie, prekliatie, aby sa kliatba zlomila. Musí to byť nejaká kliatba. Ostáva mi iba plakať do vankúša. Z vysmiateho pekného dievčaťa sa stala hrozne sklamaná životom. Už nemám nádeje, ani neviem,č i by mi nejaké ajurvédske spôsoboy liečenia pomohli. Chodila som aj na terapie, ale psychiatrička mi nedokázala pomôcť tiež.Nie som hypochonder ja si choroby neprivolávam, moje telo ovládli choroby a zlí infekty.
Zažili ste ten pocit? Niečo sa proste vo vás raz a navždy zlomí a vy neviete čo. staršne chcete vrátiť späť čas a nejde to. Odvrátila som sa aj od Boha, v ktorého som dovtedy neochvejne verila. Už mi ani ten nedokáže pomôcť. ČO pomôže človeku v chorobe a úzkosti? Opustila ma moja životná láska pre choroby, a ja už neviem kde začať. Nemám oporu už v nikom. AKo môže byť takto ťažko chorý a stále mladý človek? prečo ma každý deń niečo iné bolí a trápi? Prestal ma tešiť život, prestala som cvičiť, nezaujímajú ma priatelia, ani škola, ani môj budúci profesijný život. Čo sa mi stalo, stále iba po tom pátram, som tým ako posadnutá už. Strávila som aj 10 dní pri mori v júli, a prechádzky som so psíkom riešila, a pomohlo mi to psychicky, z časti aj fyzicky, nebolelo ma nič až tak hrozne. Ale dovolenka sa skončila a ja som sa vrátila do starých koľají. Každý mi rozpráva iba " posilni si imunitu", ale to nepomáha. Už som požrala naozaj všetko za tie roky a nič sa neudialo. mama je zo mna liečená na psychiatrii, rozvrátila som svojimi chorobami celú rodinu, priateľ ma nechal po trojročnom vzťahu, som sama. Kamošky odo mňa bočia, pretože volajú ma na kávu do mesta,keď sneží, ja ísť nemôžem,lebo hne´d ochoriem. Volajú ma na diskotéku, nemôžem,lebo dostanem nádchu. Z čoho sa mi toto deje? Začala som piť alkohol,v 20ke. zo zúfalstva, ale v ničom to nepohlo, ešte to príznaky zhoršilo. Schudla som 18 kíl za tie roky, prestala som variť, prestala som žiť. Ja nežijem, iba plačem. Vždy,keď sa ma niekto opýta, ako sa mám, iba som ticho a začnú mi slzy stekať. Nedokážem to ovládať.
Už sa hnusím sama sebe a už prestávam mať rada svoje telo, hoci predtým bolo pre mňa všetkým. Zažili ste to, čo ja? Oči pre plač kvôli zdraviu?
nezistiteľná dg. ,plačem kvôli zničenému zdraviu stále
V prehlade tem je tema Albertova, tak si ju pozri a skus sa u nej liecit.
Tak plač aj naďalej, myslíš že takto ti to prejde?? Nie nadarmo sa vraví že nás vnútorný stav sa odráža aj vonku. Prestaň sa ľutovať a bedakat nad tým aký je osud krutý, vzchop sa a začni žiť svoj život. Pochop že len ty sama si zaň zodpovedná a väčšina aj tvojich chorôb pochádza z psychiky. Nemôžeš za to nikoho a nič obviňovať. Nauč sa s tým žiť a nerev toľko, keď to prijmes s plným vedomím a zmieris sa s tým, ver že sa ti aspoň trochu uľaví
ahoj, skús íst na portál 3 oko a obrátit sa na nejakého šamanského liečitela. Nie je to blbost, len treba trochu verit :) pomožu ti viac ako lieky a somariny-
Neviem, o co tejto osobe ide, ale o vyriesenie problemu nie. Feri, si to naozaj Ty?
Inak suhlasim, ze mladi ludia by nemali byt takto chory. Vlastne vobec. Ale to co vidim na mladych, same choroby. Nema to tak byt. Oni to na nich hadzu ze si tu vsugeruvavaju, ale nemyslim si. Je to realne, ze nieco ich nici a zdravie ide uplne dokelu. Taketo problemy by mala mat tak najskor nejaka 70 rocna starenka.
V tomto pripade by som sa urcite naucil pouzivat MMS. Teda ked mi dojdu peniaze a som tazko chronicky chory a hrozi mi, ze sa to moze aj zhorsit ,a casom budem urcite chatrat, tak nemas velmi na vyber.
Skusat jedno za druhym nemozes, lebo to ide do penazi. Teda liecitelov by som vylucil, to ide do penazi, mnoho krat aj niekolko po sebe iba zhrabne prachy. Verejne zdravotnictvo je na taketo problemy zjavne nanic. Aj pristup lekarov. A zahranicnych si nemozes dovolit. Ani sukromnu kliniku. Jedine, ze si na to pozicias peniaze. Ale to je risk, ak to nevyjde. To by si musela ist na istotu. Lekari niesu velmi dobry v rieseni takychto zapeklitych chronickych problemov.
V tomto pripade by som teda isiel do zdravej vyzivy, detoxu, postov. a hladoviek a MMS. Nic ine ti velmi neostava. Proste musi sa telo z toho vysekat same. Bezni ludia ti neprijdu na to, co ti je. Tento druh problemov mohlo sposobit hocico, je to na detektivku. Ked toho niesu schopni ani lekari, bezni ludia velmi nepomozu. To treba mat komplexne informacie, nejaky liecitel by mohol pomoct, ale tiez ta bude musiet vyspovedavat, atd... zistovat co a ako. Ale ako vravim, liecitel je risk. Pochybujem, ze ti bezni ludia budu vediet poradit, co toto spustilo. Nemaju to ako zistit, jedine ze by boli jasnovidci...
ludia,ako dakujem za komentare a za zaujem, ale vy tu asi necitate vsetky moje komentare, na kazdu otazku sa snazim nejako odpovedatt.A stale sa pytate na vela veci znova a znov, aako ok,ale vsak je to vsetko popisane uz v mojich komentaroch.
Nie, nerobili mi nieco ako ana, ani neviem,co to je, a imunologicka na mna zvysoka sere,hoci k nej chodim ako na klavir !
ano, mam aj boreliozu a Vestern Blot mi robili sami od seba, a mam ju, hranicne pozitivnu alebo prekonanu, na to som uz vsetko odpovedala, tiez mam kadejake ine inekcne choroby.
Imunitu sa snazim posilnovat- chodim na prechadzky, stale vetram(to som pisala v uvodnom prispevku)
snazim sa VSETKo robit aby som bola zdrava
a nie nemam ANI POVLAK NA JAZYKU, biely,nemam candidu, a nie / zuby mam vo vynikajucom stave , rtg robene trikrat do roka/,
a penazenku mam PRAZDNU,lebo nerobim, nemam ako. Nemam na doplnky ani na nic. Snazim sa guglit,ale uz ani nemam co, lebo neviem co guglit take.
A prejavy, diagnozy a moje choroby som tiez uz opisovala v prispevkoch
uz x krat
Ahoj. Bola si u svojho zubneho lekara na vylucenie fokusov? Mas zuby v poriadku? Ak nie mozno mas v tele cirkulujuci zapal ktory sa vzdy presunie inam. Je to smiesne ale vela dobry lekarov na to zabuda.
Ak aj tie zuby by boli ok neskusala si elektroakupunkturu? Mam s tym velmi dobre skusenosti kedze pred polrokom som bola ustavme chora a mala som vysilujuci kasel padala som zo schodov lebo som bola slaba a ten liecitel ma za 5 dni dal dokopy. Ja som zasadne proti takymto metodam ale ked mi uz Dr nepomohol nemala som na vyber
ked mas na diskoteke nadchu tak mam pre teba logicke vysvetlenie - na diskoteke sa fajčí,.. ja mam ťažku alergiu že mi vadí všetko, bola som raz na diskoteke potom som sa musela mesiac davať do kopy..
ked pri mne niekto fajčí idem bokom a najlepsie je ked ten magor sa na mna lepí a otočí sa zas tak ze dym na mna, potom ma dusí, ..
ked si len doma zavreta nemaš imunitu je to logicke...
aj decke lekárky napominaju mamičky aby decko nebabušili aby si imunitu budovalo lebo potom bude chore.. ked zafukne vanok...
chod kazdy den na prechádzku 1-2 hodinovu... a uvidiš že ti bude lepsie.. v zime bakterie zamrznu.... problemom su prekurene miestnosti kde sa drzia,... a ludia nevetrejau... kašlu v tej miestnosti, nevyvetra sa to tak ten bordel tam ostava..
tiez klimatizacie, kurenie v aute - samý bordel tam... na to som tioez alergicka... pusti niekto klimu a vsetok bordel, prach co je v tom usadený mne rovno do xichtu , tiez mam nadchu z toho potom,.. hrdlo ma boli, hlava,..