nezistiteľná dg. ,plačem kvôli zničenému zdraviu stále

Príspevok v téme: nezistiteľná dg. ,plačem kvôli zničenému zdraviu stále
likeaprincess

Neviem to ovládať. Vždy mi každý deň vyhŕknu slzy, keď pomyslím na to, aká som bola kedysi zdravá a fit a zrazu som stále chorá a niečo mi je.
Ako sa vysporiadať s takým životným údelom? CHodím v nemocnici od oddelenia na oddelenie, Prehadzujú si ma, vystriedala som VŠETKY oddelenia, aké poznáte a aké máme na SVK: Mám iba 23,5 rokov, som mladá, študujúca, pekná žena z výbornej rodiny, nič mi nechýbalo nikdy. ŽIla som si vo svojom živote celkom šťastná. NIKDY som nebola chorľavé dieťa, do 9 rokov som nikdy nebrala žiadne ATB, ani iné lieky, zdravé hravé krásne dieťa, ktoré robí iba radosť.
Základnú aj strednú školu som prežila úplne fit, zdravá. Na strednej som raz za rok dostala chrípku so 40 horúčkami, ktorú som za týždeň vyležala a bol pokoj. Teraz žijem vkuse rok a pol na atb, s pravidelnými cyklami, pretože si nevedia dať so mnou rady. vyskúšala som radu liekov, prípravkov, lekárov. Bola som už aj v Prahe, Olomouci, Košiciach, Bratislave, BB, a chystám sa do Viedne a Londýna najbližšie. Raz na strednej som počas jednej zákernej chrípky odpadla doma. Odvtedy sa mi sype zdravie aj život. Akoby sa mi vtedy bolo niečo stalo. BOlo toho na mňa veľa, bol to február, a ja som počas 40 horúčiek odpadla. Dovtedy som nevedela, čo je odpadnutie, bolo toho na mňa veľa v škole, a šlahlo to so mnou. Odvtedy ma nenormálnym spôsobom začali bolieť zápastia na oboch rukách a na nohách členky. Kolotoč sa začal. Trvá už 5 rokov. Ako je možné, že je to iba zhoda náhod, ale začalo sa mi zdravie totálne sypať ako domino. Pamätám si ako som sa ako decko váľala v snehu a robila anjelov, guľovala sa, milovala som zimu, sneh, mrazy, aj v - 20 som chodila vonku a bola som šťastná, nevedela som,č o je bolesť hrdla. Posledných 5 rokov ma neustále bolí hrdlo, okrem iných vecí. Mávam vkuse zvýšenú sedimentáciu, stále CRP vysoké, Aso tiež, moč mám vkuse zlý, bielkovina pravidelne, porobené všetky vyšetrenia, všetky oddelenia, nasypaných do seba XY liekov. Každý mesiac som inak chorá. Raz mám zapálenú nadobličku, inokedy mám zápal priedušnice, potom to vystrieda odpadnutie, alebo zvracanie bez príčiny aj tri dni. Točím sa v blúdnom kruhu, veď ja už ani nešportujem, ani nič nejedávam, nemám na nič chuť, iba pchám do seba lieky, ktoré som nikdy nebrala predtým, ťažké svinstvá. Počas týchto rokov som bola na troch operáciách a dvoch zákrokoch v anestéze. Lekári nevedia, čo je so mnou. Najviac mi je ľúto,:( že ako decko som bola fit, nevážila som si zdravie, ktoré mám. Smeruje to už iba k smrti a k hrobu. Aj tak dostanem rakovinu raz z tohto celého. To istotne viem.
Rozmýšľala som aj nad pobytom v nejakej destinácii, kde sa zaoberajú liečiteľstvom, ako Južná amerika, alebo Srí lanka, ale nemám na to financie a rodina tomu neverí. Skúsila aj "odklínača"chorôb, aj urieknutie, prekliatie, aby sa kliatba zlomila. Musí to byť nejaká kliatba. Ostáva mi iba plakať do vankúša. Z vysmiateho pekného dievčaťa sa stala hrozne sklamaná životom. Už nemám nádeje, ani neviem,č i by mi nejaké ajurvédske spôsoboy liečenia pomohli. Chodila som aj na terapie, ale psychiatrička mi nedokázala pomôcť tiež.Nie som hypochonder ja si choroby neprivolávam, moje telo ovládli choroby a zlí infekty.
Zažili ste ten pocit? Niečo sa proste vo vás raz a navždy zlomí a vy neviete čo. staršne chcete vrátiť späť čas a nejde to. Odvrátila som sa aj od Boha, v ktorého som dovtedy neochvejne verila. Už mi ani ten nedokáže pomôcť. ČO pomôže človeku v chorobe a úzkosti? Opustila ma moja životná láska pre choroby, a ja už neviem kde začať. Nemám oporu už v nikom. AKo môže byť takto ťažko chorý a stále mladý človek? prečo ma každý deń niečo iné bolí a trápi? Prestal ma tešiť život, prestala som cvičiť, nezaujímajú ma priatelia, ani škola, ani môj budúci profesijný život. Čo sa mi stalo, stále iba po tom pátram, som tým ako posadnutá už. Strávila som aj 10 dní pri mori v júli, a prechádzky som so psíkom riešila, a pomohlo mi to psychicky, z časti aj fyzicky, nebolelo ma nič až tak hrozne. Ale dovolenka sa skončila a ja som sa vrátila do starých koľají. Každý mi rozpráva iba " posilni si imunitu", ale to nepomáha. Už som požrala naozaj všetko za tie roky a nič sa neudialo. mama je zo mna liečená na psychiatrii, rozvrátila som svojimi chorobami celú rodinu, priateľ ma nechal po trojročnom vzťahu, som sama. Kamošky odo mňa bočia, pretože volajú ma na kávu do mesta,keď sneží, ja ísť nemôžem,lebo hne´d ochoriem. Volajú ma na diskotéku, nemôžem,lebo dostanem nádchu. Z čoho sa mi toto deje? Začala som piť alkohol,v 20ke. zo zúfalstva, ale v ničom to nepohlo, ešte to príznaky zhoršilo. Schudla som 18 kíl za tie roky, prestala som variť, prestala som žiť. Ja nežijem, iba plačem. Vždy,keď sa ma niekto opýta, ako sa mám, iba som ticho a začnú mi slzy stekať. Nedokážem to ovládať.
Už sa hnusím sama sebe a už prestávam mať rada svoje telo, hoci predtým bolo pre mňa všetkým. Zažili ste to, čo ja? Oči pre plač kvôli zdraviu?

Cnadi

Ja neviem nikde najist ten produkt kupit kvalitny Turpentine tam na tej stranke je to pre mna neviem anglictinu :/ prosim ta neposles mi nejaky odkaz na kupenie kvalitneho produktu potrebujem sa zbavit tejto pliagy. Dakujem pekne

hetera

pisem ti tu uz treti krat, skrz tie ANA protilatky. Zaujima ma, ci ti to imunologicka robila a ci vôbec k nejakej chodis. Ak nie tak chytro tam bez. ANA protilatky su zakladom na vylucenie autoimunitnej choroby. To sa mi totiz u teba zda najpravdepodobnejsie ze mas nejaku, vzhladom na dlhodobe vlekle problemy. presla som si niecim podobnym, tak viem. Potom testy na borelie ti robil niekto? Nielen test elisa, ale aj Wester blot - ten si ale musis uhradit sama, nie je to vsak az tak drahe cca 20 eur. Ja uz by som patrala do hlbok.

Moireal

Hehe, ja na nu rozhodne zla niesom. Sam pises,ze ma googlit. Ved ked mi daco je,tak googlim. Kto to bude za mna robit?

Sa musi naucit samostatnosti. V dnesnom svete,pokial niesi ozaj princezna,tak okolo teba nikto skakat nebude. Keby sa ozve trebars tej Albertovej,tiez by ju dala do laty,ze okolo nej nikto skakat nebude. Kazdy sme sam za seba zodpovedny. Jasne,ze zo zaciatku kazdy veri lekarom a atb,ale myslim;ze uz je nacase tomu prestat verit.

Co sa tyka zapadu,v EU vsade plati eu-poistovacia karticka ale do Londyna by som nesla,vsak ten je uz rozpadnuty a celkovo pokial clovek nema poistenie v danej krajine,tak sa k nemu vzdy budu chovat ako k cudzincovi.

Co sa tyka candidy,spomenula som uz Turpentine. Ten si vie s candidou a parazitmi poradit hravo do par dni. Len clovek musi casto veci z USA objednavat. Slovensko je mimo.

O tom CIRS,to tiez moze mat. To je z candidy a toxinov,ktore vypusta do tela. Ak ju trebars aj svrbi telo,moze to byt znak toho.

Taktiez nech si zada do googlu RNG a jeho rady. Spomina vela tych antimikrobialnych doplnkov. A aj na imunitu. A cistit creva magneziom,triphalou alebo aktivovanym uhlim. Treba telu dopomoct v v odstranovani toxinov. Takisto peceni.
Essiac trebars,co sa pouzival alternativne proti rakovine cisti pecen,oblicky,krv.

Zial je to o tom,co dovoli penazenka. Lebo doplnky a ani terapeuti lacni niesu.

hehe1

nebudte na nu zli, ona je zufala, nevie co, kam, kde ma zacat, potrebuje poradit, nie kazdy vie presne, co ma robit, tych informacii je milion a sposobov liecby tiez, tazko sa v tom orientovat, ja som na tom podobne, skusam vsetko mozne a nic, som rozbity jak stare dvere..... autorka, musis vela googlit, alebo chod za albertovou, alebo si skus niekoho najst, ak mas vela penazi, lebo vsetko je drahe..... treba zmenit komplet stravu, zivot, pchat do seba vsetko mozne, samozrejme to nieje take jednoduche, tiez potrebujem niekam vypadnut na liecenie prec od svojho zivota, ale mam povinnosti, neda sa mi ... a tak tapam v kruhu.... treba skusat a skusat, do blba, az pokym na nieco nenatrafis, co ti pomoze, je to tazka a dlha cesta....

Sonie

Myslela so to tak ako som napísala. Možno máš nejaké problémy, ale ako čítam ďalej tvoje odpovede na rady ktoré tu dostávaš, mám pocit že ani o ne príliš nestojíš. Každému v niečom oponuješ, a oponuješ si aj sama sebe. Prečítaj si po sebe čo si napísala od začiatku do konca.

Rene1337

Chod do zrkadla a kukni si jazyk. Mas ho biely oblezeny candidou albicans ,kandida. Tato huba v tele najvacsejsie je po dobrati atb v malom mnozstve je prospesna. To ze to mas iba na jazyku je znak ze ju mas aj v zaludku crevach. To malo co zjes je aj dost sladke cize krmis tuto hubu ktora ked sa rozsiri napada oblicky a hoci ktory organ. Takze preto mas raz zapal tam potom tam v crevach mas zaklad tvojej imunity. Kolonoskopitou zistuju napriklad aj toto. Gastroentrolog od hp az po plesne. Po tolkych atb som presvedceny ze ju mas okrem tvojej zalosnej imunity. Mozes si kupit test v lekarni na candidu ale som presvedceny o tom ze ti ukaze pozitivny vysledok pretoze to ma skoro kazdy z nas v min mnozstve. No ked sa premnozia je problem. A je ten test iba vytiahnut peniaze z ludi lebo sa da mysli aj namocit do vody a ukaze ze je pozit. Takze asi tak. Ale mozes si urobit sama aby si sa presvedcila o tom ze ju mas ze si napustis pohar s vodou a naplujes do neho rano slinovy test pod slinou sa zacnu robit alebo padat take slinove vlasy tomu sa hovori candidatest za 12eur nemusis mi dakovat. probiotika sa maju vzdy uzivat pri atb pre toto a pre obnovenie crevnej f. Pouzijes vela pripravkov je na to neucinnych alebo na chvilku nezabudni si pytat lieky na c. Jedine ako dostanes telo do rovnovahy a spat do formy je upravou stravy. Telo je inteligentne a vie co robit len potrebuje na to nastroje ktorym su zdravy rozum a zdrava strava tym nemyslim chemicke gmo potraviny ovocia a zeleniny lebo to uz davno vedia farmaspolocnosti ze dneska ludia nie su hlupy a budu cerpat informacie kde sa da. Takze preto odporucam ovocie a zeleninu vzdy sezonnu a vzdy z miestnych trhov. To je prvy krok k tvojmu zdraviu podla jazyku,oci,vlasov,nechtov,pokozky, vies v akom stave je tvoje zdravie. Telo je tovaren kazdy robi svoj proces toto su zakladne ukazovatele a vzdy tu boli este ked nebol napriklad ani penicilin myslis cim liecili ked mali vtedy zapal obliciek ? Ako vlastne zistili co im je ? Ci su to oblicky alebo nie od chrbtice? Rozumies co ti tym ludia tu chcu povedat nemusis si zobrat rady k srdcu nikdo ti tu neda recept na tvoje zdravie. Keby existoval lekar ktory ti da kuzelny liek aby si bola uz fit takeho by kazdy chcel. Na kazdu chorobu priroda urobila aj liek. Lekari podla statistik najviac uzivaju lieky najviac samovraz alkoholizmu drogovo zavislych a my sa chodime tychto ludi pytat ako zit zdravo a najdlhsie.

Moireal

Ja sa naopak obavam,ze ty si nepochopila pointu mojho prispevku.

Neviem ci niekde spominas vsetky svoje symptomy ale si ich spis alebo mozes sem napisat komplet zoznam. Podla toho bude "hadanie" jednoduchsie.

Slovensko ma tu smolu ze je kratko za opicami. Testy,ake sa uz robia v Amerike,kde ti napr. urobia rozbor tvojho mikrobiomu(alias tvojho jedinecneho zlozenia bakterii v hrubom creve),tak o takych si Slovaci mozu nechat zdat.

Ale napr. to SIBO,prerastanie bakterii do tenkeho creva,na Slovensku robia. Kde presne,to ti isto prezradi google. Musis aj sama hladat a zistovat. Si myslis,ze to budu za teba robit druhi? Vies citat a snad vies pouzivat google.

Ja ked som sem pred 4 rokmi napisala,neozval sa mi na to skoro nikto. Ty tu mas celu hordu ludi co ti chcu pomoct.

Ak teda chces,napis podrobnejsie ake mas prejavy ochoreni. Bez toho sa nepohne nikto.

likeaprincess

Moireal ak si nepochopila ironiu, tak to potom tazko..ja som sa nepredviedla, predviedol sa Jurofik, nie ja.Ale nebudem to riesit. ked si myslí,ze som princezna, nech si mysli
ja som vdacna kazdemu za rady, nemysli si, ale jednoducho ludia pisu, moze to by to, toto, ale nikto nenapise jasne.
napriklad aj ty si napisala,ze chod na taketo a taketo testy,ale do frasa ako sa k nim dostanem,kam mam ist, co ukazu, kde ich robia, kolko to stoji, viem velke prd o tom.

Moireal

Tymto pristupom,aky si tu teraz predviedla si ukazala,ze sa mas este vela co ucit. To je v poriadku.

Predstav si,ze niesi jedina kto ma nevysvetlitelne autoimunitne ochorenia a slovenski doktori si z neho robia alebo skor robili dobry den.

Co by sa tak stalo,keby si na kazdy jeden zapal v tele nedas atb? Myslis ze hned umries? Tak malo veris svojmu telu? Len od neho chces a chces a pritom ho sama travis. Ako chces aby sa same ozdravilo?

Ja som na rozdiel od teba chora cely zivot ale asi je to aj dobre,lebo ma to vela naucilo. A sice ze najdolezitejsia je psychika a podporovanie tela ako sa len da.

Na slovenskych strankach toho az tak vela nenajdes. Najviac je toho po anglicky. Ak nevies,je to tvoja smola ale su tu aj ludia,co si sami vela nacitavaju. Aj ti ti chceli poradit.

Uz tu bolo spomenute SIBO. Small intestinal bacterial overgrowth. Toho je teraz taka mala epidemia a tazko sa lieci. Je to zakerne v tom,ze ti bakterie konzumuju tie najdolezitejsie ziviny,ktore ked chybaju,imunita sa ruca.

Pokial niesme my na fore mystici,tiez nevieme napr. z tvojho rukopisu rozoznat kde mas hlavnu pricinu toho vsetkeho. Kazdy si za svoj zivot zodpoveda sam. Ty mas tieto problemy aby si sa o sebe nieco naucila. Ty jedina mas moc to zmenit. Aj ten naj liecitel ti iba ukaze cestu,urobit to musis ty. Hlavne skus prijat to co je teraz. Ked tomu budes vzdorovat,horsie to bude. Prijmi to a skus najst nieco co ta vie stale potesit alebo si predstav svoje ciele a zameraj sa na ich dosiahnutie. Mas problemy ale niesi ani zdaleka jedina. Je nas tu takych velmi vela. Lutost je cesta do hrobu. Ale ty na to isto prides a potom budes radit tym co este len budu na ceste. Taky je kolobeh.

Taktiez ti pomoze ked si uvedomis vdacnost. Ano aj vdacnost za ludi,ktori ti tu nejak chceli pomoct. Pamataj,ze nasa povinnost ta vyliecit nieje. Ty sa musis vyliecit sama. Tak ako kazdy z nas je zodpovedny za svoj zivot a telo,tak aj ty.

Ja by som teda bola za test na SIBO alebo CIRS(chronicky zapalovy syndrom,ktory vznika ked si plna vnutornych-endotoxinov a preto mavas aj tie migrujuce bolesti a zapaly v tele. Treba si cistit telo a jest co mu prospieva.

Ked ta nsbuduce chyti trebars zapal mocovych ciest,kup si tablety s extraktom z olivovych listov a k tomu aktivovane uhlie,aby to tie toxiny odviedlo z tela prec. NAC-odhlienovac a detoxikator tiez pomoze sa vycistit,lebo podporuje cinnost glutathionu-detoxikacneho hormonu. A vela protizapalovych doplnkov a cajov. Kurkuma,zazvor,rybi olej,oregano,kapucinka.

Co sa tyka candidy,vela ludom pomohla kura s turpentinom. Ta doslova v prirbehu par dni zlikviduje candidu. Len je dolezite cistit creva a nasledne obnovit crevnu mikrofloru bud probiotikami alebo mineralmi z pody akp trebars Restore. Tych informacii je strasne vela,treba len skumat svoje telo a clovek pomaly dam zusti co mu robi dobre a co zle. Hlavne sa nespoliehat slepo na doktorov ale na vysledky testov. Su aj alternativni lekari,ktori riesia prirodne a robia aj testy. Ja si myslim,ze je dobre tie diagnostiky skombinovat.

Tak sa prosim ta neurazaj,ved vsetci to s tebou myslime dobre. Vela stastia.