Ako ubieha čas a zmenil som moje správanie od chalana, ktorí chcel vždy dobre, tak začínam byť so svojím životom zmierený a už necítim pocit nedostatkov, ktoré ma vždy obklopovali. Zvykol som si nato, že som neustále sám a nemám sa ani s kým porozprávať a že o mňa nemajú dievčatá záujem. Teraz mám v duši viacmenej pocit uspokojenia a už viacej tieto veci nepotrebujem. Ak raz ostanem ako starý mládenec, tak aspoň nebude nikto za mnou slziť, keď tu už raz nebudem. Nebude sa kvôli mne nikto trápiť, keď budem možno raz ťažko chorý a nebude musieť nikto so mnou riešiť moje problémy. Dostal som sa do bodu, kde som sa od ľudí izoloval a nepotrebujem nikoho nového do môjho života, aby ma spravili šťastným. Budem si na seba sám zarábať a budem si aspoň šetriť na prostriedky, ktoré by som si chcel v živote kúpiť. Už nevyhľadávam lásku či vzťah. Už nepotrebujem a nemám nejaký pocit, že by som potreboval konečne s nejakou ženou sex. Teraz mi je lepšie a cítim sa volnejšie. Možno som bol vždy sebecký, negatívny a možno práve preto som nikdy nemal nič, pretože som sa snažil pretvarovať, že som iný. Teraz som konečne našiel svoje práve ja a cítim sa oveľa lepšie. Samota je niekedy lepšia ako mať okolo seba stovky ľudí, ktorí vás za chrbtom klamú a myslia si o vás, že ste čiernym bodom v ich živote. Konečne som spokojný.
Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.
klameslensamseba prídem sem a odpíšem len preto, pretože nieje bohvie čo robiť, kedže nikde nechodím. To čo píšeš je len čisto tvoj názor a je mi jedno koľko ľudí ešte napíše, že klamem sám seba. Ja za to nemôžem, že vy neviete očividne bez vzťahu vydržať a musíte mať v kuse niekoho po ruke :) ja bohužiaľ taký nie som. Nepotrebujem pretiahnuť každú jednu babu z okolia pri prvej príležitosti. Zato, že sem chodia nadržaní kidovia čo by zasunuli už hocikde, len aby vôbec zasunuli, tak nemusím byť na tom rovnako. Ale ďakujem za tvoj názor, snaha bola :)
Matúšisko_xD: čítal som si tu tvoje príspevky a tvoju tému a je to fakt smutné... je jedna vec klamať iným, ale klamať sám sebe, to už je vážne..
Každý to vidí, dokonca aj tí anonymní užívatelia internetu to z tých tvojich textov poznajú. Si priehľadný ako vyleštené okno...
Keby bola pravda to čo píšeš, tak by si sa vykašľal na celé "zdravie.sk" a žil si svoj šťastný život. Ale namiesto toho tu stále číhaš v sekcii vzťahy a aj po X dňoch tu píšeš do jednej témy :)
To niečo naznačuje. Tie tvoje príspevky, stále omieľaš to isté dookola, pretože tomu neveríš , resp. snažíš sa veriť. Prečo máš potrebu anonymným ľuďom na nete vykričať, že "už nikoho nehceš"? :) Keby si naozaj mal naozaj tak v piči ako vravíš, tak sem už nepíšeš, ale ty tu namiesto toho odpovedáš na každý príspevok...
Nepríde ti to trápne? Ja by som sa hanbil sám pred sebou. Buď začni byť naozaj šťastný a vykašli sa na ostatných, alebo zostaň tu a naďalej tu píš tie kraviny o tom že žiadnu babu vlastne ani nechceš :)
a ak ťa trápi že si nevrzneš a lezie ti to očividne na mozog, tak zájdi na privát alebo nejakého "klubu" a možno sa trochu ukľudníš
no super, to som nevedel!
Stokrát som písal, že si vzťah nehľadám ale aj tak mi tu budú radiť, kde by som si mohol nájsť dievča a že asi čakám, že mi z "neba" padne samé a nemám to vzdávať. Prepáč, ale ak ľudia nevedia čítať s porozumením, tak to už môj problém nie je. To by bolo asi rovnaké, keby niekto založiť tému o tom, že sa nechce rozísť s priateľkou lebo ju veľmi miluje a ľudia by mu tam písali, "tak sa s ňou rozíď, môžem ti dať pár typov." Ak niekto jednoducho nechce prijať fakt, že som sa rozhodol byť sám a nikoho nepotrebujem, tak je výlučne ich problém :)
hádam si nezaložil tému na to, aby si rýpal do každého kto ti nepošmajchruje? ale asi kôli tomu.
Nie nečakám, že si ma nájde sama alebo ju budem hľadať ja. Očividne nerozumiete viacerí tomu čo píšem. Nevadí, niekto chápe pomalšie.
Ako si sa rozhodol, to je tvoja vec. Ale aspoň trochu zľutovania by si mohol mať s nejakým opusteným osamelým dievčaťom vydaným napospas životu a zlým ľuďom. Ak si myslíš, že ti také dievča spadne "z neba" len tak, tak si na omyle. Musíš ho nájsť.
Túto tému som založil, preto lebo som chcel dať najavo ako som sa s tým vyrovnal a že som konečne šťastný s tým ako teraz žijem. To že sem prispievam je len preto, lebo odpovedám ľuďom, keď už niečo sem napíšu a aj preto lebo nieje čo robiť a sedím len doma nakoľko teraz nechodím do roboty.
Poslednýkrát píšem, že VZŤAH už nehľadám ! Neradte mi ako a kde si nájsť dievča a že nieje dôležité mať peniaze či auto, vlastný dom atď. Je mi to úplne ukradnuté akých chlapov si ženy v dnešnej dobe hľadajú pre mňa za mňa, nech aj 70 ročný dedo má za priateľku 30 ročnú ženskú. Každý nech si robí čo chce. Ja chcem byť sám a nepotrebujem ženu s ktorou budem vo vzťahu a aby sme sa "hladkali, maznali, rozprávali si ako sa veľmi ľúbime". Jednoducho už po tom netúžim.
Tak ako veľmi som chcel mať ženu, tak teraz mi je to už úplne jedno. Pre mňa za mňa budem aj starý mládenec a čo je na tom zlé ?? Kde v živote je písané, že musím mať ženu, pravidelný sex, rodinu, deti ??? Nikde !
Takto nemusím aspoň nič riešiť ohľadom vzťahu, keby náhodou som mal pocit, že ma podvádza alebo, že má podozrenie, že ja podvádzam ju a iné nepodstatné veci riešiť vo vzťahu. Jednoducho už nemám silu nič hľadať. Hľadal som dlho a všetko sa mi tak či tak sypalo na hlavu a práve preto som sa dostal do stavu, že som konečne šťastný tak ako žijem. Neviem ako som sa takto mohol zmeniť, ale jednoducho je to tak a či mi veríte, to je už vaša vec.
Matusisko nie niesi takto stastny pretoze ssm o tom stale pises. Nemyslim to v zlom ale pride mi to ze sa len sam seba snazis presvedcit ze si takto stastny tym ze vsade o tom pises a mas zalozenu aj svoju temu.
To ze nemas babu je úplne v pohode, tiez patrim medzi ludi co vztah nechcu, ale nemam potrebu o tom niekomu hovorit ci pisat to niekde. Len si myslim ze si myslis ze ta ziadna nechce a ze dobrá baba uz neexistuje ale sám by si chcel byt objímutý niekym koho milujes zaspavat s nim smiat sa s nim atd. Dokaz, tvoja mama :) dobré ženy ešte sú a ty to vieš tak si vyber. Buď sa rozhidnes nemat vztah a nemat potrebu rozpravat/pisat o tom alebo zahodis vsetky svoje komplexy a aspon to skusis :) len skusit nic viac.
A nie nieje vsetko o výzore alebo peniazoch. Dnes si hluchý slepý aj postihnutý alebo tlstý nájde niekoho lebo chce a snaží sa. A ja aj pár ludí ako sa vyjadrilo z teba cítime že takto moc spokojný niesi iba sa snazis sam seba presvedcit
Ďakujem za rady, ale už nevyhľadávam vzťah ani nových ľudí do môjho života. Som spokojný s tým ako teraz žijem a nič mi nechýba. Jednoducho som sa dostal už do stavu, kde som spokojný s tým čo mám a viacej už nepotrebujem.