Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.

Príspevok v téme: Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.
Matusisko_xD

Ako ubieha čas a zmenil som moje správanie od chalana, ktorí chcel vždy dobre, tak začínam byť so svojím životom zmierený a už necítim pocit nedostatkov, ktoré ma vždy obklopovali. Zvykol som si nato, že som neustále sám a nemám sa ani s kým porozprávať a že o mňa nemajú dievčatá záujem. Teraz mám v duši viacmenej pocit uspokojenia a už viacej tieto veci nepotrebujem. Ak raz ostanem ako starý mládenec, tak aspoň nebude nikto za mnou slziť, keď tu už raz nebudem. Nebude sa kvôli mne nikto trápiť, keď budem možno raz ťažko chorý a nebude musieť nikto so mnou riešiť moje problémy. Dostal som sa do bodu, kde som sa od ľudí izoloval a nepotrebujem nikoho nového do môjho života, aby ma spravili šťastným. Budem si na seba sám zarábať a budem si aspoň šetriť na prostriedky, ktoré by som si chcel v živote kúpiť. Už nevyhľadávam lásku či vzťah. Už nepotrebujem a nemám nejaký pocit, že by som potreboval konečne s nejakou ženou sex. Teraz mi je lepšie a cítim sa volnejšie. Možno som bol vždy sebecký, negatívny a možno práve preto som nikdy nemal nič, pretože som sa snažil pretvarovať, že som iný. Teraz som konečne našiel svoje práve ja a cítim sa oveľa lepšie. Samota je niekedy lepšia ako mať okolo seba stovky ľudí, ktorí vás za chrbtom klamú a myslia si o vás, že ste čiernym bodom v ich živote. Konečne som spokojný.

pokora

to že sa takto cítiš je jasný signál že si duchovne dozrel a zistil si čo je v živote podstatné.
Nie ženy a sex a telesné uspokojenie, za tým idú len nevyzretí a pudoví jedinci ktorí majú prízemné pozemské zmýšľanie také to obmedzené živočišné zmýšľanie ale ty si jeden z tých ktorí vyzrejú na vyššiu duchovnú úroveň ktorému sa hovorí Božské osvietenie ktoré človekom presvieti dušu a zrazu sa človek odpúta od pozemských nepodstatných túžob ktoré ho nenaplňajú ale skôr utrápia.
Si šťastný človek ak si dospel do tohto štádia. Si jeden z nás ktorých naplnil Božský pokoj v duši a sme na vyššiej úrovni ako tí čo idú za svetskými pominuteľnými túžbami. Lebo dosiahnúť vyššiu úroveň znamená, byť spokojný sám so sebou a žiť šťastne.
Blahoželám synak, si jedne z nás, želám ti štastný život a pokoj v duši :-)

Ev5ca3e

celkom ti rozumiem, ale nie je to najlepsie ak si si tak zvykol ze je za tym sest vykricnikov. mam pocit ze si v extreme.

Alessandra99

Je krasne byt vyrovnany so svojim zivotom a zit podla svojich priorit :) Takto ma clovek pokoj vnutri srdca, cas a energiu na sebarozvoj, nie je nestastny ci nahnevany na cely svet.
Je skvele ze si dosiel do tohto bodu. :)

Matusisko_xD

Nepotrebujem kamaratov a ani kamaratky. Chcem si najst na novo robotu aby som si znovu nasetril peniaze a kupil co potrebujem. Nic ine ma nezaujima a nic ine nepotrebujem. Moja mama mi staci, ktoru lubim aj ked to vyzera, ze mi je lahostajna. Jednoducho len neviem dat najavo pocity.

SunQ

ahoj, tiez som na tom podobne, izolovana od ludi, a takto mi to momentalne vyhovuje. zatial si nemienim nikoho pripustit k sebe okrem rodiny... zatial. Nevylucujem moznost ze niekedy este budem mat vztah, no momentalne citim ze by som vo vztahu nemala co ponuknut. Potrebujem cas na sebarozvoj. som takto spokojna vlastne som si prestala s ludmi rozumiet uz uplne. a radsej sa utiekam do svojej samoty. niekedy si vravim ze som divna a urcite ma tak vnima aj okolie, no co uz kazdy sme nejaky, kazdy sme niecim zvlastny...

Nellaaa

Ja ťa tu už dlhšie čítam a je to škoda že keď si bol "ešte dobrý" tak to ostatní nevideli a nevážili si to. Nájdi si aspoň kaarátov/kamarátky nech nie si úplne sám lebo sa zblázniš, hovorím z vlastnej skúsenosti

pomocnica

Tak veľa šťastia, keď si si určil priority a všetko tak, ako to chceš, nech ti je v živote čo najlepšie. ;-)

Matusisko_xD

Tak sme teda dvaja, no čo sa týka dievčaťa čo by mi otvorilo oči a neviem čo všetko, tak ja nie som typ čo sa nechá uniesť láskou a bude chodiť s nasadenými ružovými okuliarmi. Tak či tak nehľadám už vzťah a takto mi je najlepšie.

Nellaaa

Aj ja to mám presne ako ty do bodky. Apsoň sa nesklameme vo vzťahu a nikto nám neublíži, veď tie vzťahy aj tak vždy skončia a potom zbytočná bolesť. Veľa šťastia :) ale nezabúdaj že môže prísť také dievča ktoré uplne zmení tvoj pohľad na všetko a zaľúbiš sa. Nikdy nehovor nikdy :P