Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.

Príspevok v téme: Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.
Matusisko_xD

Ako ubieha čas a zmenil som moje správanie od chalana, ktorí chcel vždy dobre, tak začínam byť so svojím životom zmierený a už necítim pocit nedostatkov, ktoré ma vždy obklopovali. Zvykol som si nato, že som neustále sám a nemám sa ani s kým porozprávať a že o mňa nemajú dievčatá záujem. Teraz mám v duši viacmenej pocit uspokojenia a už viacej tieto veci nepotrebujem. Ak raz ostanem ako starý mládenec, tak aspoň nebude nikto za mnou slziť, keď tu už raz nebudem. Nebude sa kvôli mne nikto trápiť, keď budem možno raz ťažko chorý a nebude musieť nikto so mnou riešiť moje problémy. Dostal som sa do bodu, kde som sa od ľudí izoloval a nepotrebujem nikoho nového do môjho života, aby ma spravili šťastným. Budem si na seba sám zarábať a budem si aspoň šetriť na prostriedky, ktoré by som si chcel v živote kúpiť. Už nevyhľadávam lásku či vzťah. Už nepotrebujem a nemám nejaký pocit, že by som potreboval konečne s nejakou ženou sex. Teraz mi je lepšie a cítim sa volnejšie. Možno som bol vždy sebecký, negatívny a možno práve preto som nikdy nemal nič, pretože som sa snažil pretvarovať, že som iný. Teraz som konečne našiel svoje práve ja a cítim sa oveľa lepšie. Samota je niekedy lepšia ako mať okolo seba stovky ľudí, ktorí vás za chrbtom klamú a myslia si o vás, že ste čiernym bodom v ich živote. Konečne som spokojný.

Matusisko_xD

Preto ti to príde, že to nieje život, pretože vidíš okolo seba ľudí, že žijú inak ako ty. Ale musíš to brať tak ako to je. Ja mám tiež nudný život a nemal by som o akých zážitkoch hovoriť, pretože aj ako dieťa som nikdy nikde nebol pre môjho nepodareného fotra a nebol som nikde doteraz. Jednoducho nič nula bodov. Ale aj nato som si už zvykol a vôbec ma to netrápi. Musíš si len zvyknúť alebo ak sa ti niečo nepáči tak s tým niečo rob a vyhľadávaj riešenia čo a ako by si mohol urobiť inak.

Matusisko_xD

Musíte sa jednoducho naučiť žiť s tým čo máte a bude to pre vás lepšie ako sa stále smútiť a hovoriť si čo všetko v živote nemáte čo by ste mať mohli. Ja som bol na tom za čas asi dva mesiace do zadu pekne zle. Opil som sa doma a mal som také nervy, že som musel ísť večer von a na lavičke v parku som sám chlastal fľašu ako posledná socka. A k čomu to všetko bolo ? K ničomu.

Načo som mal čítať na sociálnych sieťach správy od starších ale aj mladších dievčat ako som ja, že som fešák a že ako to že nemôžem mať dievča a že vôbec nie som typ čo by dievča mať nemohol a ostatné sračky, keď aj tak o mňa nezakopol ani pes ????

Všetko čo ma tak niekedy zožieralo mi dnes nerobí absolútne nič. Naučte sa s tým žiť, to je rada od mňa a uvidíte, že možno to tak bude lepšie pre vás. Ja už sa za ničím náhliť nejdem. Jednoducho budem žiť s tým čo mám a to mi úplne stačí.

Matusisko_xD

P1999 Niekto je obľúbený a to tak, že sa dievčatá o neho trhajú a jednoducho sú k tomu chalanovi milé a chcú byť práve ním obletované a zase naopak. Niekto má jednoducho fakt skvelých kamarátov s ktorými zažíva pekné chvíle na dovolenkách či výletoch alebo má dokonalú priateľku so všetkým čo k tomu patrí.

Ale kde je v živote písané, že toto všetko človek musí mať ? Ja z toho nemám absolútne nič. Moje vzťahy skončili keď som dovŕšil vek 17 rokov a od vtedy nebolo nič. Aj to boli len úlety a nie vzťahy. Jednoducho som sa s tým zmieril a beriem to ako fakt. Zmieril som sa s tým, že som človek čo toho v živote veľa nemá a vôbec ma to už nezožiera z vnútra ako dakedy. Jednoducho žijem tak ako žijem a to že nikdy nebudem mať drahé auto, vlastný byt či dom alebo kopu super priateľov a peknú priateľku ma už dnes absolútne nezaujíma a netrápi.

Musíš sa s tým nejako vysporiadať. Mne to trvalo asi od 18-19 rokov ešte do pár týždňov do zadu. Jednoducho sa vo mne niečo zlomilo a už som neberiem ako tragédiu a som šťastný s tým ako žijem a čo mám. Nie každý môže mať to čo majú ostatní okolo teba.