Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.

Príspevok v téme: Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.
Matusisko_xD

Ako ubieha čas a zmenil som moje správanie od chalana, ktorí chcel vždy dobre, tak začínam byť so svojím životom zmierený a už necítim pocit nedostatkov, ktoré ma vždy obklopovali. Zvykol som si nato, že som neustále sám a nemám sa ani s kým porozprávať a že o mňa nemajú dievčatá záujem. Teraz mám v duši viacmenej pocit uspokojenia a už viacej tieto veci nepotrebujem. Ak raz ostanem ako starý mládenec, tak aspoň nebude nikto za mnou slziť, keď tu už raz nebudem. Nebude sa kvôli mne nikto trápiť, keď budem možno raz ťažko chorý a nebude musieť nikto so mnou riešiť moje problémy. Dostal som sa do bodu, kde som sa od ľudí izoloval a nepotrebujem nikoho nového do môjho života, aby ma spravili šťastným. Budem si na seba sám zarábať a budem si aspoň šetriť na prostriedky, ktoré by som si chcel v živote kúpiť. Už nevyhľadávam lásku či vzťah. Už nepotrebujem a nemám nejaký pocit, že by som potreboval konečne s nejakou ženou sex. Teraz mi je lepšie a cítim sa volnejšie. Možno som bol vždy sebecký, negatívny a možno práve preto som nikdy nemal nič, pretože som sa snažil pretvarovať, že som iný. Teraz som konečne našiel svoje práve ja a cítim sa oveľa lepšie. Samota je niekedy lepšia ako mať okolo seba stovky ľudí, ktorí vás za chrbtom klamú a myslia si o vás, že ste čiernym bodom v ich živote. Konečne som spokojný.

Mesacny kral

Matusisko_xD - čo sa týka partnerky, tak s tebou 100% súhlasím.

Ale ja mám najskôr vysoké požadavky :D Musí byť minimálne z Venuše, Saturnu...ešte by som prižmúril jedno oko, ak by bola z Jupitera, ale to ostatné neberiem :D

Matusisko_xD

chapemta to čo píšeš je jedna veľká neskutočná pravda. Všetko čo si napísal je trefné a 100-percentné. Sme na tom úplne rovnako. Možno to z môjho príspevku vyznie presne tak, že chcem len tomu veriť ale niekde úplne vnútri to cítim inak, ale bohužiaľ je to len veľmi malá pravda. Pretože tak, ako som chcel spoznať nových ľudí a tak ako veľmi som chcel mať partnerku do života, tak teraz nato už skoro ani nepomyslím. Jednoducho som dlho sám a zvykol som si nato. Aj tu na zdravie.sk ľudia deň čo deň riešia vzťahy, že jeho partnerka sa rada ukazuje pred ostatnými chlapmi pomocou fotiek na sociálnej sieti alebo že sa s ním len zahráva atď. Toto ma odrádza najviac a jednoducho tak ako veľmi som po priateľke po cca 5 rokoch túžil, tak už ju nevyhľadávam. Už nechodím na zoznamky, kde som si hľadal partnerku či nových kamarátov do života. Ak si nájdem novú robotu v ktorej budú aj dievčatá a bude mať o mňa niektorá záujem, tak jej tú šancu jednoducho nedám a poviem jej to aj do očí, pretože ja niečo povedať priamo do očí problém nemám. Všetko sa mi jednoducho zhnusilo, som naplnený negativizmom a nič iné už od života nechcem, len si nájsť nanovo robotu a zarobiť si peniaze. Ak bude stála robota, chcem ďalej riešiť nejaké to bývanie v jednoizbovom byte, kde budem len ja. Jednoducho som sa zmenil a som zato rád. Už nie som chalan čo fňukal, že je neustále sám a nikto oňho ani nezakopne. Teraz som sám sebe pán a ostatní mi môžu vyliezť ha hrb. Zistil som, že aj tak nikoho nepotrebujem okrem mojej mamy. Toto mi stačí a viac už nechcem.

chapemta

Ahoj. Z tvojho príspevku je zrejmé, že si si nezvykol až tak úplne. Len sa snažíš sám seba presvedčiť že to tak je. Tie výkričníky.... potrebuješ to niekomu "vykričať". Ale tým len dávaš najavo, že tak veľmi vyrovnaný s tým nie si.

Pripomínaš mi istým spôsobom tie "silné a nezávislé" ženy. Vykrikujú ako nikoho nepottrbujú a ako sú šťastné sami so sebou, ale hlboko vo vnútri túžia po spriaznenej duši, po niekom koho by mohli mať pri sebe a milovať ho. Verím, že keby si teraz niekedy náhodou stretol milú ženu, ktorá by o teba prejavila záujem tak by si neváhal ani sekundu.

To poznám, pretože ja som podobný prípad ako ty. Mám 22 rokov a tiež som v živote nemal žiadnu babu (tým pádom ani sex samozrejme). Tiež sa občas poľutujem a vravím si, že aj tak nikoho nepotrebujem - týmto spôsobom si my vlastne snažíme zakryť svoju slabosť, svoje zraniteľné ego - nechceme vyzerať ako neschopáci, ktorí nie sú schopní si nájsť partnerku na rozmnožovanie. Obzvllášť u mužov sa to kladie veľký dôraz. Preto si radšej povieme, že už sme si zvykli a nikoho nechceme... lebo sme dospeli do bodu, kedy je divné byť stále bez partnerky.

Väčšina ľudí príde o panictvo už 16-17 roku života a prvé lásky majú už ako 13 roční. Do veku cca 20-25 rokov stihne väčšina ľudí vystriedať niekoľko partnerov a to je pre nás, ktorí sme stále "nepoškvrnení" dosť frustrujúce... a fakt dosť, je to fakt sila, to dokáže pochopiť len ten, kto to zažíva.

Dúfam, že raz budeš vyrovnaný a tvoje slová sa raz stanú skutočnosťou a budeš mať viac v paži. Lebo zatiaľ to ešte tak nie je, je to z tvojich príspevkov veľmi cítiť.

Ženy sú strašné svine a dokážu s mužom veľmi zamávať, dávaj si na ne pozor... v dnešnej dobe nájsť milú úprimnú normálnu vernú ženu je veľmi ťažké. Preto sa príliš nesnaž, lebo ťa to hľadanie veľmi vyčerpá... Zoznamuj sa, ale nie príliš. Ja som sa rozhodol tiež takto. Nebudem ženám obetovať svoj život. Som síce smutný a prázdny bez partnerky, ale verím, že raz ma stretne nejaká, ktorá sa ku mne bude hodiť a ktorej nebude vadiť že som za život ďaľších nepretiahol 50545698 žien...

Chápem ťa, zažívam to isté ako ty a prajem ti len to najlepšie! Nech sa ti darí!

Matusisko_xD

To co som chcel uz dnes nie je podstatne. Podstatne je to, co chcem teraz. Som uz velmi dlhu dobu naplneny negativizmom a to je moje prave ja, ktore som tak dlho v sebe dusil. Uz netuzim po vztahu ci po novych kamaratoch, pretoze bez toho sa da zit a som spokojny s tym co mam. Som uz dlho sam a zvykol som si. Ak chcem is do kina, tak pojdem sam a tak isto to plati ak sa budem chciet ist niekde najest ci niekde zabavit. Aspon si naplanujem program tak ako chcem a bude mi vzdy vsetko vyhovovat. Ked som doteraz zvladol byt sam, tak preco to mam menit ? Ak to beries ako extrem budis, je to tvoj nazor na vec.

Ev5ca3e

ale ty si povodne chcel nieco ine, ci nie? cize si bol k sucasnej situacii dotlaceny fakticky, dotlaceny niekym inym/inymi, okolnosťami a co ja viem cim este vsetkym.ano clovek sa musi niekedy prisposobit, lebo nema ine vychodisko - ale nemal by zabudnut kym vlastne je/bol. spomenul si napriklad ze vo svojej podstate si dobrak, ale si zistil, ze byt dobrakom "sa nenosi", ze ovela lepsie "prosperuju" ti ini.a tak si sa postupne stal tym inym. nie moc dobre podla mna. ja netvrdim ze dobrak by mal byt taky ze "by dal poslednu koselu" doslova - to je extrem.treba najst tu spravnu cestu a spravne cesty nebyvaju extremy.

rasto212

Ty si presne ako ja :) Ja som spejem presne k tomuto čo popisuješ, len zatiaľ sa mi to nedarí. Ak si z BA môžme ísť na pivo a byť kamaráti :D

Agapee

Aj ja to mam podobne, podľa mňa Pokora to píše dobre, niektorí ľudia nepotrebujú polovičku a to pozemské vzrušenie krátkodobé z ktorého sú potom aj tak nešťastní, niektorí ľudia sa narodili celiství alebo počas života dospejú k duchovnej celistvosti. Podľa mňa my sa dobre uplatnime v nejakej sfére pomáhania ľuďom alebo tak. Aj keď nepotrebuješ nikoho, mohol by si skúsiť niečím prispieť a pomôcť, a to ta náplní ešte viac :)

Matusisko_xD

Ev5ca3e je mi takto dobre a meniť to už nechcem. Nikde nieje napísané v živote, že človek musí mať priateľov, manželku alebo deti. Jednoducho budem a tak či tak už aj dlho som samotár, ktorému stačí to čo má a viacej už vyhľadávať nebude.