Ako ubieha čas a zmenil som moje správanie od chalana, ktorí chcel vždy dobre, tak začínam byť so svojím životom zmierený a už necítim pocit nedostatkov, ktoré ma vždy obklopovali. Zvykol som si nato, že som neustále sám a nemám sa ani s kým porozprávať a že o mňa nemajú dievčatá záujem. Teraz mám v duši viacmenej pocit uspokojenia a už viacej tieto veci nepotrebujem. Ak raz ostanem ako starý mládenec, tak aspoň nebude nikto za mnou slziť, keď tu už raz nebudem. Nebude sa kvôli mne nikto trápiť, keď budem možno raz ťažko chorý a nebude musieť nikto so mnou riešiť moje problémy. Dostal som sa do bodu, kde som sa od ľudí izoloval a nepotrebujem nikoho nového do môjho života, aby ma spravili šťastným. Budem si na seba sám zarábať a budem si aspoň šetriť na prostriedky, ktoré by som si chcel v živote kúpiť. Už nevyhľadávam lásku či vzťah. Už nepotrebujem a nemám nejaký pocit, že by som potreboval konečne s nejakou ženou sex. Teraz mi je lepšie a cítim sa volnejšie. Možno som bol vždy sebecký, negatívny a možno práve preto som nikdy nemal nič, pretože som sa snažil pretvarovať, že som iný. Teraz som konečne našiel svoje práve ja a cítim sa oveľa lepšie. Samota je niekedy lepšia ako mať okolo seba stovky ľudí, ktorí vás za chrbtom klamú a myslia si o vás, že ste čiernym bodom v ich živote. Konečne som spokojný.
Zvykol som si ! Už nechcem vzťah.
Som na tom takmer rovnako. Mám 18 rokov a taktiež žiadný vzťah za sebou. Naposledy malo o mňa dievča (spolužiačka) záujem, keď som mal 8 rokov, odvtedy som ako duch. Príčiny sú tie, že nemám bohatých rodičov a vzhľad len priemerný.
Ja sa s tým zmieriť, zatiaľ, neviem. Keď vidím, ako sú dievčatami obletovaní spolužiaci - decka zo slušne situovaných rodín, otvára sa mi vo vrecku nožik a stúpa mi tlak, že najradšej by som z tej budovy v tej chvíli utekal, čo by mi síly stačili. Tento svet je nespravodliví, ľudia sú falošné, povrchné špiny, ženúce sa za prachmi, výraznejšie však ženské osadenstvo.
Mesacny kral no tak vidíš. Ty to máš takto a ja to mám zase inak. Ja som sa už pred nejakým časom rozhodol a to rozhodnutie zase nebudem meniť zo dňa na deň. Niekedy keď som si ešte hľadal dievča som sa obzeral skoro po každej čo popri mne prešla. Dnes môže prejsť okolo mňa aj Jessica Alba a ani ma nenapadne sa za ňou otočiť. Jednoducho sa vo mne niečo zlomilo a prinútilo ma sa správať a veci brať tak, ako ich aktuálne beriem. Vždy som viacej spokojný takto ako keď som zažíval depky z toho, že sedím len doma sám a nemám si s kým ani popísať či sa porozprávať a že nepočujem ani raz v bežný deň slová od milovanej osoby, že ma má rada a že jej na mne záleží. Dnes sa tomu len smejem čo som to za hlúposti v hlave uchovával.
Matusisko_xD - čo by si z toho mal, ak by sa ti rozpadol vzťah? :O
Každý človek ktorého spoznáš ťa určitým spôsobom obohatí, ale samozrejme, že ak ťa to bude bolieť, budeš sklamaný a frustrovaný, tak si nepripustíš nič iné a budeš to brať ako nutné zlo.
Akože načo som strácal čas však? lenže ak s niekým si, si s ním dobrovoľne a nikdy nestrácaš čas :)
teda aspoň ja to tak mám :)
Demure to je všetko síce pekné čo píšeš, ale tak či tak moje rozhodnutie nezmením po žiadnom názore ľudí čo sem do diskusii prispievajú. Jednoducho už ďalej neriešim nových kamarátov či vzťah s nejakou ženou. Jednoducho som sám a tak chcem zatiaľ aj ostať. Ako som písal, zvykol som si nato a nechcem to meniť, preto že ak náhodou by som stretol ženu s ktorou by som si niečo začal a dajme tomu po polroku by to skrachovalo, tak čo by som z toho ako že potom mal ? Jedine by som sa len sklamal a zase by som bol tam, kde som bol.
Neverím, že by mi nejaký prvý vážny vzťah vyšiel a boli by sme spolu už nastálo. Už to jednoducho neriešim. Nech ma vidí kto chce ako chce a nech som aj pre ostatných sebec a neviem čo všetko, tak moje rozhodnutia meniť nebudem. Ak si bude chcieť nejaká so mnou začať poviem jej ako to vidím ja a ak sa jej nebude niečo páčiť, tak to bude len jej problém.
Jednoducho už nemám aj tak nato silo. Chodievali sme do mesta s kamarátmi piť a vždy som mal v hlave myšlienku, že mesto je plná báb tak sa skúsim s nejakou zoznámiť a ostať s ňou v kontakte. Takto sme chodievali za posledné cca 4 roky čo som vyšiel zo školy do mesta stále a nikdy sa nič nestalo. Jednoducho ma to už nebaví riešiť a táto záležitosť je mi už ľahostajná. Jednoducho už necítim v sebe ten pocit, že chcem si nájsť ženu a neviem čo všetko. Opadlo to zo mňa a ja chcem byť sám.
Ty píšeš, že bola chyba ako si sa správa a teraz to ľutuješ. Máš 22 rokov, si mladšia o rok odo mňa a stále máš šancu to zmeniť. Baby si vždy rýchlejšie nájdu chalana ako chalan dievča a môžeš byť ešte stále šťastná. Držím ti palce a veľa šťastia.
Matusisko_xD
Toto isté som spravila aj ja, keď som mala 16 rokov - presvedčila som samú seba, že ja nikoho nikdy nebudem potrebovať, samota je lepšia, stačí mi pár kamarátiek. Vo vnútri som však veľmi túžila byť s niekým, ale darilo sa mi to ignorovať 5 rokov. Teraz to ľutujem. Všetky moje pocity som potlačila tak, že som bola zaneprázdnená rôznymi krúžkami, školou a podobne. Teraz mám 22 rokov a nikdy som nemala priateľa. Veľmi mi to chýba. Som depresívna a pesimistická kôpka neštastia, ktorá už asi rok každý deň rozmýšľa nad tým, čo za hlúposť som to spravila, keď som bola mladšia a nesnažila som sa pracovať na svojich nedostatkoch. Vtedy som si neuvedomovala následky. U mňa je to trošku viac komplikované, lebo som hanblivý typ a na ľudí pôsobím chladne a arogantne, čo ma veľmi bolí, lebo mi to vždy bránilo zoznámiť sa s novými ľuďmi. Nemyslím si, že ti toto nové zmýšľanie pomôže. Ja som sa o tom presvedčila na vlastne koži, keď som nechcela mať s nikým nič spoločné a zahodila som kvôli tomu potenciálny vzťah s jedným chalanom. Ak si predtým veľmi túžil po partnerke, len tak ľahko to zo seba nevymažeš. Môžeš to nahradiť niečím iným, ale neskôr ťa to dostihne. Nepoznám riešenie k tejto situácii, len ti môžem poradiť, ak by si v budúcnosti spoznal ženu, s ktorou by si si rozumel, tak jej daj šancu. Aj tak si myslím, že ak by si ju napríklad dnes stretol, tak sa nebudeš správať tak, ako sa opisuješ, lebo teraz sa len snažíš svoju životnú situáciu racionalizovať tým, že ti je vlastne samému dobre a aké to je super. Neupadni do toho cyklu, lebo ti bude len horšie a potom prehliadneš ženu, ktorej sa budeš páčiť.
Fuj choďte s tým sexom už do piče. Áno 98% ľudí sa sex páči ja patrím medzi tie 2.
a pointa tvojho monologu?
sex by chcela :D
Ahojjj ---> A o čom by si tak chcel/a kecať ???
Mesacny kral skús zavítať niekedy aj na Zem a možno si nájdeš haha