Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????

Príspevok v téme: Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????
Matusisko_xD

Rád by som vedel, podľa čoho s vyberáte chlapov s ktorými chcete chodiť ????? A nepíšte mi tu teraz rozprávky o tom, že musí byť milý, inteligentný, slušný a neviem aký ešte, pretože to je lož !!!!!! Poznám pár známych čo už majú dieťa či frajerku a sú to jednoducho chlapi čo nedokážem pochopiť ako niečo takého dosiahli. Jeden je od malého dieťaťa postrachom ulice. Susedia ho nikdy nemali radi, vkuse robil po dedine vraj s kamarátmi zle a keď sa už pozriete aj v dnešnej dobe na jeho tvár, tak už vidíte, že z neho nejde nič dobré. Jednoducho sa naňho sťažovali viacerí ľudia a aj cez to má dnes frajerku. Ďalší je zase typ čo už cca od 13-14 rokov fajčí a neustále chodí niekde so svojím kamarátom piť a samozrejme preťahovať iné ženy čo som počul a vkuse keď sme stretli ich dvoch, tak boli dožratí na sračky a išli ďalej pokračovať do mesta do noci. Samozrejme už má ženu s ktorou má dieťa. Ja sa ale teraz pýtam, podľa čoho si vy vyberáte takýchto chlapov ?? Čo vás na nich tak veľmi zaujíma ??? Ja čo som poriadny chalan a nevedel by som len tak pretiahnúť babu a spraviť jej dieťa a pritom chodiť za inými ďalšími babami, tak o mňa sa neobzrie ani jedna baba. To vás tak priťahujú chlapi čo vyzerajú do tváre ako stelesnenie zla alebo, že je taký tvrdý chladný, nadáva, fajčí a chodí piť každý tretí deň ??? Toto sa vám páči na chlapoch ? Ja tomu nejako neviem porozumieť. Ale jasné, najprv si vy baby vyberiete takýchto chlapov, aby vás sklamali a potom už budeme aj my pre vás potom dobrí, však že ?? O ktorých ste predtým ani nezakopli.

nnnuuu

Nuž, mám aj jedno podozrenie, pravdu povediac, ale že by to bolo akúrat to? Až tu počujem ten jej ženský hlas - ha, ha.

milucka

Lollka-dakujem ti za krasne slova.Velmi si to vazim.Je to tak,ako pises.Pozerava na joj tu zoznamku-Take Me Out,tak mi malo hned zapnut,ake zeny sa mu najskor pacia.A jemu sa so mnou asi dobre pisavalo,vzdy som ho vypocula,rozosmiala,podporila.Ked som sa ho aj pytala,ci nepojdeme spolu na turu,bicykel,prechadzku alebo tak nejak,tak to vzdy nenapadne zahral do autu.Az teraz-ked to z neho asi v podrazdeni vyletelo-ze nie som jeho typ lebo som baculka,ze on sa isto nestretne so mnou ani len kamaratsky,som to ukoncila uplne.Lebo ak je niekto dobry ako opora a podpora,robit niekomu butlavu vrbu,rozosmievat ho-ale ani kamaratsky sa s nim nestretnut v realite,tak to je uz strata casu.Verim vsak,ze aj na mna sa stastie usmeje :)
Pekny vecer vsetkym prajem :-)

Lollka

A aby som aj autorovi temy zodpovedala otazku ze podla coho som si ho vybrala. Bol mily, dal mi najavo svoj zaujem ale pritom sa nevnucoval. Nebol to ziadny macho ale ani zakomplexovanec. Nechvastal sa, bol skromny. Mali sme spolocne zaujmy a hobby. Pozval ma ze spolu mozme stravit silvestra (spoznali sme sa v novembri) ked chcem hoci povodne ho chcel stravit s kamaratmi cim mi dal najavo ze mu stojim za to aby kvoli mne zmenil program. Zaroven to ale bolo take nenasilne a vzdy dbal na moj nazor a nikdy ma do nicoho netlacil. Toho silvestra sme vtedy spolu stravili na horach a zostal so mnou aj ked som skoro prespala polnoc

Lollka

Milucka to nastve ze si s nim zabila tolko casu a nakoniec ta odmietne bez toho aby ta bol ochotny spoznat aj v reale. To su tie typy co chcu k sebe len supermodelky a nic ine ako vzhlad ich nezaujima. Len casto potom zostanu sami lebo nie je dostatok modeliek pre vsetkych. Z toho si nic nerob, najde sa aj pre teba taky co ta bude mat rad taku aka si. Ja ked som si hladala vztah tak som si nikdy s nikym dlho nepisala, vzdy som sa chcela hned stretnut. Tam potom hned uvidime ci sme si jeden druhemu sympaticki a ci ma zmysel ist aj na druhe rande. A ano stalo sa aj mne ze som sa nejakemu chlapovi nepacila alebo mu bola nesympaticka a viac sa neozval. Neriesila som to, nemozem sa predsa pacit vsetkym. Vedela som, ze skor ci neskor stretnem nejakeho komu sa budem pacit a aj on mne bude vyhovovat a to sa aj stalo.