Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????

Príspevok v téme: Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????
Matusisko_xD

Rád by som vedel, podľa čoho s vyberáte chlapov s ktorými chcete chodiť ????? A nepíšte mi tu teraz rozprávky o tom, že musí byť milý, inteligentný, slušný a neviem aký ešte, pretože to je lož !!!!!! Poznám pár známych čo už majú dieťa či frajerku a sú to jednoducho chlapi čo nedokážem pochopiť ako niečo takého dosiahli. Jeden je od malého dieťaťa postrachom ulice. Susedia ho nikdy nemali radi, vkuse robil po dedine vraj s kamarátmi zle a keď sa už pozriete aj v dnešnej dobe na jeho tvár, tak už vidíte, že z neho nejde nič dobré. Jednoducho sa naňho sťažovali viacerí ľudia a aj cez to má dnes frajerku. Ďalší je zase typ čo už cca od 13-14 rokov fajčí a neustále chodí niekde so svojím kamarátom piť a samozrejme preťahovať iné ženy čo som počul a vkuse keď sme stretli ich dvoch, tak boli dožratí na sračky a išli ďalej pokračovať do mesta do noci. Samozrejme už má ženu s ktorou má dieťa. Ja sa ale teraz pýtam, podľa čoho si vy vyberáte takýchto chlapov ?? Čo vás na nich tak veľmi zaujíma ??? Ja čo som poriadny chalan a nevedel by som len tak pretiahnúť babu a spraviť jej dieťa a pritom chodiť za inými ďalšími babami, tak o mňa sa neobzrie ani jedna baba. To vás tak priťahujú chlapi čo vyzerajú do tváre ako stelesnenie zla alebo, že je taký tvrdý chladný, nadáva, fajčí a chodí piť každý tretí deň ??? Toto sa vám páči na chlapoch ? Ja tomu nejako neviem porozumieť. Ale jasné, najprv si vy baby vyberiete takýchto chlapov, aby vás sklamali a potom už budeme aj my pre vás potom dobrí, však že ?? O ktorých ste predtým ani nezakopli.

Mesačný princ

milucka - kľudne to môže byť negatívna skúsenosť s bacuľkami z minulosti a je zasiahnutý. No a ťažko sa človek zbavuje niečoho, čo prežil. Hlavne nejakého návodu, ktorý sa opakuje. Ja by som už napríklad nikdy nechcel za partnerku ženu závislú na nikotíne. Začalo mi to vadiť. Nerobil by som z toho vedu a nemá ťa čo bolieť. Návodu sa jednoducho nezbavíš, alebo ak áno, tak veľmi ťažko.

milucka

Ahoj Mesacny Princ :-) Tak si predstav,ze mne sa jeden nezadany muz velmi pacil.Nebol to ziadny alfa-samec.Ale zaujal ma tym,ze bol inteligentny,mily,slusny,pracovity,staral a zaujimal sa o svojho otca aj matku,pomahal im a bol mi aj ako muz sympaticky.Ale to som brala ako posledne do uvahy.Pisali sme si spolu vyse tri mesiace.A vies preco ma odmietol?Ze som baculka a jeho pritahuju podla jeho slov iba stihle.Preto som nebola jeho typ,ze som baculka :) Podotykam,ze nie som extremne tlsta.Rozumeli sme si ludsky. Zabolelo ma to.Vsak tri mesiace som si s nim pisala vecer co vecer,a odmietol ma iba kvoli vahe.Napisal mi,ze som velmi fajn,mila,mudra a neviem aka este zena,ze si urcite niekoho najdem :) Prestala som si s nim radsej dalej pisat.On tam na tej sieti je vecer co vecer dalej.Sam.Lebo tie stihle zeny,ktore chce on, asi nechcu jeho.Inak by bol s nou v realite a nie kazdy vecer aj cez vikendy,pred pocitacom.Takze aj zeny byvaju odmietane..

Mesačný princ

tweetie - ak je niekto milý, inteligentný a slušný, tak je 100% šanca, že môže akurát tak po nociach masturbovať. Ale vidno, že si žena.

Jeden mal šťastie a aj druhý mal šťastie??? Ak by si ich poznala viacej, tak by mal šťastie každý :D neblázni.

Je 90% pravda, reálna pravda to, čo píše zakladateľ!

Vždy je to tak a nie pre negatívny postoj, či výzor. jednoducho to tak vždy dopadne. málokedy ,,česť výnimkám,, sa stane ak sa nájdu dvaja partneri, ktorým vzťah vydrží na celý život.

Ženu nezaujme niekto kto má vedomosti, sedí v knižnici, alebo niekto kto ovláda pravopis :D Ženu zaujme niekto úplne odlišný.
A niekto, kto vyčnieva z davu. Možno vyčnieva aj ten slušný, milý a inteligentný, no v niečom, načo sa tie ženy nezameriavajú. jednoducho niečo, čo ich neláka. Čiže originalita ide tak isto s davom, ako napríklad módne trendy, predsudky....atď

Uvediem príklad. Máme tu bar. Sedia tam dvaja kamaráti a sedí tam žena. Prvý príde a chytí ju za kozy, žena mu vylepí facku ale po pár minútach sa začnú zhovárať..o počasí, športe, sexe...to je úplne jedno. zatiaľ čo ten slušný muž by si nikdy nedovolil sa takto ,,hrubo :D,, k tej žene zachovať a premýšľal, ako ju osloviť.

Možno má vedomosti, je milý, vzhľadný, pasovali by k sebe, ale nikdy to nezistí, pretože nakoniec tá žena odchádza s tým druhým, ktorý ju chytil za kozy :D

Bol asertívny ten, ktorý ju chytil za kozy alebo ten, ktorý vyčkával? Čo je primeraná komunikácia? Druhého ovládal strach a prvý bol hulvát???

Kto vie? Len si jednoducho vybrala toho, ktorý spravil prvý krok a v tom je tá pointa. Možno má slepačí mozoček, je gambler, bude jej zahýbať, bude ju mlátiť, možno si chce len zasúložiť, ale aj tak má, čo chcel. ten druhý má len oči pre plač.

Takto funguje výber. No väčšinou tí, ktorí v hlave niečo majú ,,priveľa,, premýšľajú a zostanú nepovšimnutí :)

tweetie

Matusisko_xD - zobral si nejake priklady z okolia, kde ide zrejme podla tvojho nazoru o hajzlikov, ale ty im nevidis do ich vztahu. Tiez poznam 2 suknickarov, kt. sa tiez dost zadarilo vzhladom na ich minulost. Jeden chodi s kamoskou, kt. je uplne ako slniecko, proste mila, usmievava, napomocna a k tomu este i velmi dobre vyzerajuca holcina. Jeho kamarati uznali, ze ona je jedina osoba, kt. on dokaze respektovat a dokonca tam dokaze hrat i druhe husle, lebo si je vedomy, co ziskal. A druhy takyto suknickar mal tiez stastie, ale pomohol tomu stastiu i on sam, a sice ze sa zmenil, aby ziskal jeho nastavajucu, len tu zasa mozem potvrdit, ze tento presiel z extremu suknickar do extremu pod papucou, pricom keby ich vidim len ako par a viem o nom, ze je resp. bol suknickar, tak tiez nechapem, ako to ta kamoska zvlada/preco si vybrala zrovna jeho. Ale zvlada to velmi dobre, lebo ona si s nim robi, co chce :) a samozrejme, ze on hra pred kamaratmi formu, ale u nich to vo vztahu vyzera, ze taktovku tam ci uz cez slzy alebo spravne manipulovanie drzi kamoska (len o tom jeho kamarati nevedia :) ).

A sucasne jednak sa pytas, podla coho si vyberame, ale pritom to nechces pocut, lebo hned napises: "A nepíšte mi tu teraz rozprávky o tom, že musí byť milý, inteligentný, slušný a neviem aký ešte, pretože to je lož !!!!!! "

A mozno naozaj si taky, ako si sa opisal, co by malo znamenat, ze by si nemal mat problem pri hladani, ale z tvojich prispevkov citit casto hodne negativizmu a chapem, ze asi zrejme je to z tej tvojej depky a zufalstva. Ale akonahle pustis take myslienky (ci uz si to uvedomujes alebo nie) pred holcinou, tak predpokladam, ze kazda hladajuca normalny vztah sa radsej odporuca, ved aj ty sam pises o take alebo onake by si si ani bike neoprel... A co cakas, ze spravna holcina, kt. hlada mileho, slusneho a inteligentneho sa bude citit fajn s niekym, kto sucasne obcas utrusi poznamky, kt. evokuju, ze zeny si nevazis?
Ked si len precitas svoje prispevky, tak najprv ok, potom utok, urazky, lutost, zufalstvo a smutok a potom opat ok a opat utok atd :). Nemyslim to v zlom, ale skus zapracovat na respekte voci zenam :)

Kika463

No to by aj mna zaujimalo. Ako si mozu taky hajzli niekoho najst a tie baby uz vobec nechapem. Mala som na zakladnej spoluziaka ktory bol strasny ko**t. Nic ine nevedel len robit zle urazat a podla mna je furt jednaky a priatelku ma. Chuderu lutujem ju

Miska88

Vyberáme si podľa toho s kým sa dobre cítime, rozumieme si, máme spoločné vlastnosti, názory a samozrejme sa fyzicky priťahujeme. Teda aspoň za seba píšem. Nebudeme predsa nasilu s niekým kto je síce slušný, inteligentný ale nič k nemu necítime. Skús popracovať na sebeláske a váž si v prvom rade seba Ty sám. Buď silný a sebavedomý. Nerieš čo druhí, každý ma ten svoj príbeh. Sú ženy také aj onaké, každá si ide za svojím šťastím a Teba ( nás) do toho nič.

Mesačný princ

Klarika28 - klamem ťa, nemám pohlavie :D Aj keď inklinujem k tomu ,,z Vášho pohľadu,, mužskému :)

Klarika28

námesačný ty máš ešte aj cicinu malú tak ty si už stratený prípad. Zúfalec, skrachovanec a s malou cicinou dovi dopo