Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????

Príspevok v téme: Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????
Matusisko_xD

Rád by som vedel, podľa čoho s vyberáte chlapov s ktorými chcete chodiť ????? A nepíšte mi tu teraz rozprávky o tom, že musí byť milý, inteligentný, slušný a neviem aký ešte, pretože to je lož !!!!!! Poznám pár známych čo už majú dieťa či frajerku a sú to jednoducho chlapi čo nedokážem pochopiť ako niečo takého dosiahli. Jeden je od malého dieťaťa postrachom ulice. Susedia ho nikdy nemali radi, vkuse robil po dedine vraj s kamarátmi zle a keď sa už pozriete aj v dnešnej dobe na jeho tvár, tak už vidíte, že z neho nejde nič dobré. Jednoducho sa naňho sťažovali viacerí ľudia a aj cez to má dnes frajerku. Ďalší je zase typ čo už cca od 13-14 rokov fajčí a neustále chodí niekde so svojím kamarátom piť a samozrejme preťahovať iné ženy čo som počul a vkuse keď sme stretli ich dvoch, tak boli dožratí na sračky a išli ďalej pokračovať do mesta do noci. Samozrejme už má ženu s ktorou má dieťa. Ja sa ale teraz pýtam, podľa čoho si vy vyberáte takýchto chlapov ?? Čo vás na nich tak veľmi zaujíma ??? Ja čo som poriadny chalan a nevedel by som len tak pretiahnúť babu a spraviť jej dieťa a pritom chodiť za inými ďalšími babami, tak o mňa sa neobzrie ani jedna baba. To vás tak priťahujú chlapi čo vyzerajú do tváre ako stelesnenie zla alebo, že je taký tvrdý chladný, nadáva, fajčí a chodí piť každý tretí deň ??? Toto sa vám páči na chlapoch ? Ja tomu nejako neviem porozumieť. Ale jasné, najprv si vy baby vyberiete takýchto chlapov, aby vás sklamali a potom už budeme aj my pre vás potom dobrí, však že ?? O ktorých ste predtým ani nezakopli.

tweetie

Negativna skusenost s baculkami z minulosti? O com prosim?
To akoze co chlapovi baculka zje veceru a on si z toho spravi dozivotny blok :)?
Podla mna tu nejde o blok, ale ako tu viaceri pisali, proste chlap si vybera ocami, a ked chce supermodelku, tak baculku odmietne, bude cakat na svoju modelocku a popritom sa bude stazovat, ze co robi zle, ked si nevie najst priatelku.
Milucka - nic si z toho nerob, ked stretnes niekoho, kto bude mat o teba zaujem, aspon si budes ista, ze stoji o teba a nielen o tvoj vzhlad/tvoje telo.

Inak, ked my piseme, ze preferujeme slusaka-spravnaka, tak nikto z nas netvrdi, ze preferujeme, aby sa chlap bal ozvat, aby sedel len poslusne v kute, lebo to je nas ideal.
Ak to spravne chapem, tak podla chlapskej teorie na tomto fore sa slusniak-spravnak zjavne nikdy neozve a nerozhybe, lebo nie je schopny prist nato (teda v pripade ak sa mu nejaka holcina/zena paci), ze ju ma oslovit/resp ako ju ma oslovit, cize zena, ak chce slusniaka-spravnaka, aby sa zacala pozerat po kutoch a pod zem, kuknut do kanalu :), lebo tomu, co vyzera, ze o nu nema ziadny zaujem, sa mozno aj paci. Hallooooo???
Ved tak ako sa chlapovi urcite lahsie komunikuje so zenou, kt. odpoveda a sucasne sa aj pyta, tak to iste aj my - radsej sa porozpravame s chlapom, z kt. aj dostanem nejaku rozumnu rec, ako s niekym, kto mlci cely cas (zazila som i taky rozhovor, ked som celu diskusiu musela ja-introvert (silny introvert, ked ide o cudzich ludi, proste potrebujem viac casu na pozorovanie dotycnych ludi) 2 hodiny viest, len teda po 1.hodine vymyslania tem na diskusiu som to uz vzdala a 2.hodinu som sa snazila to nejako slusne ukoncit, aby som mu nesposobila ziadne depky, lebo zasa jeho nekomunikacia mne evokovala nezaujem z jeho strany o moju osobu. Na zaver, ked som to uz nejako stastlivo pre mna uzavrela, tak bol asi aj prekvapeny, ale tak ked sa pocas 2 hodin nezaujima, tak ako co caka, ze my sa citime prijemne? A to je fajn, ze si uziva 2 hodky zaujmu zo zenskej strany, ale ked ho neprejavi i on, tak asi ako inak si to mame my vyhodnotit? Takze ano, ked sa pri tej zene pristavi asertivny, tak sa najde tema na diskusiu. Ak by sa pri zene pristavil ten, co len rozmysla, ako s nou nadviaze komunikaciu, a ak by zacal s tou dotycnou v bare komunikovat, tak ta zena v bare sa podla mna porozprava i s nim. Len musi chciet ten dotycny vyliezt z ulity a zacat rozpravat.

DebilS

Nase odpovede ti ale babu nenájdu. Aj keby ti tu milion bab napise ze chce iba tych zlych tak to neznamena ze niesu baby ktore chcu aj tych normalnych. Mozno ty mas vysoke naroky na vzhlad a preto nikoho nemas. Alebo len zufas a podcenujes sa. Taketo typy nemame radi. A nie je to vserko o peniazoch. Byvaly zarabal 300eur mesacne a bola som a nim a chcela s nim zit bohuzial nasiel si inú.

xxx29life

ja som si nevyberala chlapa, s ktorym chcem chodit, ja som si vyberala chlapa, s ktorym chcem zit, ale na to musi vacsina dievcat dozriet na zeny... a to je obcas vo veku pod 25 problem...

Matusisko_xD

Profesionalka. Tvoj nick hovorí za všetko. Hej vždy sa nájde niekto iný na sex. To hovoríš asi s osobnej skúsenosti však ? :D Bohužiaľ to je reč o normálnych ženách a nie o kurvietach ;)

Profesionalka

Chlap musi mat peniaze a charizmu. O žebráka bez charizmy majú záujem len socky čo sú rovnaké. Peniaze a charizma je rozhodujúca. V prípade, že to nefunguje v posteli vždy sa dá nájsť iný na sex. Máme výhodu lebo chlapi uvažujú prirodzením.

El Gato

Neviem nad cim sa rozculujes, je jasne ze tie zeny nemaju vsetkych pat pokope a snimi by ti pravdepodobne nebolo dobre. A trapit sa koli tomu? Vadi ti ze nemas nijaku? Bud rad ze nemas taku zenu, ktora beha za takymi ako si opisal a radsej si tu samotu uzivaj :). To ale neznamena ze si nemas popri tom hladat nejaku. A ked o teba nejaka nestoji, ako keby neexistovala. Co neexistuje, nad tym sa neda ani trapit. Ale kto sa trapi nad neexistenciou niecoho, nech odbornika vyhlada.

daniellafinancia

Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.

milucka

Ahoj Lollka.Je to tak,ako pises.My sme si cele tie mesiace super rozumeli,zaujimala som sa o neho-aky den prezil,ako sa mal?Alebo ako sa ma jeho chory otec?Vzdy som si ho vypocula.Poradila.Proste aj ked sme si ludsky rozumeli v pisani,tak ma odpisal len preto,ze som baculka.Mozno by sme si v realnom zivote nerozumeli,ale ani to len neskusil.Aj ked som mu ponukla moje kamaratstvo.Neuhanala som ho do vztahu.A to sa mi aj obcas stazoval,ze nema ist s kym von.A pritom videl,ze som aj pracovita,mudra,mila,starostliva.A nie,nie som spatna.Som len proste baculka..

Mesacny Princ.Pisala som ti,ze on tie zle skusenosti z minulosti s baculkami nemal.

Mesačný princ

Lollka - kde si v mojom príspevku zaregistrovala číslo 1?

Ja som len napísal to, že ak je človek zasiahnutý niečím negatívnym, tak to nebude vyhľadávať dobrovoľne!

Lollka

Mesacny princ to co je za uvazovanie, keby mal zlu skusenost s jednou baculkou a jednou stihlou tak si uz v zivote nikoho nenajde lebo vlastne so vsetkymi ma zlu skusenost? Ale jak uz podotkla milucka, vyberaju si nielen zeny ale aj muzi. Zeny to dnes tiez nemaju jednoduche lebo vacsina muzov pozera len na vzhlad a to je vlastne ich jedine kriterium vyberu. Aj na tomto fore kolko tu uz bolo tem ze muz pisal ze si vybral zenu len preto ze bola krasna a potom im to vo vztahu skripe lebo nemaju spolocne zaujmy ani pohlad na buducnost. Nejaka tuctovka ci dokonca podpriemer zaujme malokoho a pritom moze mat tie najlepsie vlastnosti. A nemusi byt ani baculka, staci ze nevyzera jak modelka. Muzi co sa stazuju ze ich ziadna nechce tym zvacsa myslia ze ich nechce ziadna krasavica a priemer odmietaju. Ako ten chlap co o neho mala zaujem milucka, mozno tiez sa stazuje na nejakom fore alebo kamosom pri pive ze ho ziadna nechce ale ze ho chcela zena co nesplna jeho ideal krasy to si uz ani nespomenie.