Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????

Príspevok v téme: Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????
Matusisko_xD

Rád by som vedel, podľa čoho s vyberáte chlapov s ktorými chcete chodiť ????? A nepíšte mi tu teraz rozprávky o tom, že musí byť milý, inteligentný, slušný a neviem aký ešte, pretože to je lož !!!!!! Poznám pár známych čo už majú dieťa či frajerku a sú to jednoducho chlapi čo nedokážem pochopiť ako niečo takého dosiahli. Jeden je od malého dieťaťa postrachom ulice. Susedia ho nikdy nemali radi, vkuse robil po dedine vraj s kamarátmi zle a keď sa už pozriete aj v dnešnej dobe na jeho tvár, tak už vidíte, že z neho nejde nič dobré. Jednoducho sa naňho sťažovali viacerí ľudia a aj cez to má dnes frajerku. Ďalší je zase typ čo už cca od 13-14 rokov fajčí a neustále chodí niekde so svojím kamarátom piť a samozrejme preťahovať iné ženy čo som počul a vkuse keď sme stretli ich dvoch, tak boli dožratí na sračky a išli ďalej pokračovať do mesta do noci. Samozrejme už má ženu s ktorou má dieťa. Ja sa ale teraz pýtam, podľa čoho si vy vyberáte takýchto chlapov ?? Čo vás na nich tak veľmi zaujíma ??? Ja čo som poriadny chalan a nevedel by som len tak pretiahnúť babu a spraviť jej dieťa a pritom chodiť za inými ďalšími babami, tak o mňa sa neobzrie ani jedna baba. To vás tak priťahujú chlapi čo vyzerajú do tváre ako stelesnenie zla alebo, že je taký tvrdý chladný, nadáva, fajčí a chodí piť každý tretí deň ??? Toto sa vám páči na chlapoch ? Ja tomu nejako neviem porozumieť. Ale jasné, najprv si vy baby vyberiete takýchto chlapov, aby vás sklamali a potom už budeme aj my pre vás potom dobrí, však že ?? O ktorých ste predtým ani nezakopli.

milucka

Ahoj Mesacny Princ.Dakujem ti za reakciu.Praveze on nema ziadnu skusenost z minulosti s baculkami.Myslim-vztahovu.Mal kamaratky,iba kamaratky a hovoril,ze bola s nimi vzdy sranda,boli mile,bezproblemove,rozumel si s nimi dobre.Ale,ze ho ako zeny nikdy nevzrusovali.

Beznyclovek

Aj keby si mal ten naj návod nemusí u teba fungovať lebo každý zme iný.A ani podla toho akým by si (sa robil) ti pravdepodobne úspech neprinesie.Keď aj robíš to čo niekto iný nestaneš sa ním to nejde.

Angelika3

Ovecka :-) :-) dobrá odpoveď.
Len som sa snažila aj opačne poukázať na to, že jednoducho s dobrým, no možno nudnejším chlapom nepreskočí taká iskra ako povedzme s tým drsnejším, mužnejším, "zlým" typom. Minule som po dlhšej dobe pozerala epizódu zo známeho starého seriálu Profesionalove Ci5 a nečudujem sa prečo bol svojho času Lewis Collins brutálnym sexidolom, pritom je vyzorovo priemer. Správal sa proste ako chlap. To samozrejme neznamená, že chlap by mal celé dni zabíjať :-D Len proste nesmie byť padavka.
Takže Matusisko vzchop sa človeče! Nariekaš tu akoby sa ti život končil a pritom si ešte len taký holobriadok.

Matusisko_xD

Za názory všetkým pekne ďakujem, že ste venovali čas k tomuto príspevku. Máme rozdielne názory čo je dobre. Len viete, niekedy si pokladám otázku, či je dobre, keby som bol ako ostatný chalani, že by som mal každý polrok iné dievča a striedal by som ich aj dve za každý rok a mal na čo spomínať a mal skúsenosti, alebo je lepšie, že už nemám 5 rokov vzťah a tak čakal na tú "pravú lásku" ?? Samozrejme, keď som si dopisoval aj s dievčatami cez Pokec a pýtali sa koľko som bez dievčaťa, tak neverili. Jednoducho je normálne, že človek niekoho má už možno aj od puberty. Jednoducho sa nemali k tomu ako vyjadriť, pretože čo mali nato napísať ??? Chodím teraz síce na úrad na reštart, kde sú aj dievčatá, ale to je len hodina možno dve a každý sa rozbehne domov a nenadväzujeme tam nejaké kontakty. Cez internet to už vôbec neriešim, pretože písať si cez net nevedie k ničomu. Možno by som sa aj páčil nejakej ale nemám to ktorej preukázať. Jednoducho som nikdy s kamarátmi nikde nechodil, aby som nové dievčatá spoznal. Vždy to bolo len mesto do rána a koniec, kde sme nikdy žiadne baby nespoznali. Ja som negatívny a možno od seba odpudzujem ľudí len na internete ale keď som niekde preč ako na tom reštarte na úrade, tak veľmi rád komunikujem a chovám sa úplne inak. Lenže doma to vždy na mňa doľahne. Ale viackrát som už dospel k názoru, že kašlem nato, nebudem to siliť, budem jeden z tých čo jednoducho nikdy nebudú mať vzťah a nikdy nebude mať môcť spoznať ženské telo čo sa týka sexu, pretože je to úplne normálna vec, ktorá do života patrí. Budem žiť ďalej, nájdem si robotu, kde možno zase budú všetci od mňa starší a jednoducho budem žiť a keď budem mať 30-35 rokov, tak si len poviem, že je škoda, že nemám načo spomínať, pretože aj ako dieťa som sa nemal dobre a ani ako dospievajúci človek. Viete o no sa nato dá zvyknúť, keď je človek sám :) Možno raz sem napíšem o 5 rokov príspevok, že som doteraz sám a možno s tým už budem zmierený a šťastný človek :)

rp

Zbytocne tu o tom mudrujete, zijeme v takej dobe ked uz skoro nik nikoho nerespektuje a uvazovanie je na urovni opic . Emancipacia zbohatlici idiotizmus su bariery ktore uzavreli cesty medzi ludmi ,

0vecka

Toto je zase otazka asi ako ze kolko stoji auto. Kazdy si hlada partnera ktory sa k nemu hodi. To ze si najde zensku aj totalny idiot a akoze ten spravny chlap si nenajde je vzdy zavisle od pozorovatela. Vecsina tych co si nikoho nevedia najst a myslia si o sebe ze su super potencionalny partneri, su take typy ze staci jeden pohlad a cloveku je hned jasne preco si nikoho nenajdu.

Pytat sa zien tiez nema velky zmysel niekedy zasnem koho su niektore schopne nazvat inteligentnym ale schopnym atd. Zase je to len vec pozorovatela.

Treba si uvedomit ze vecsina tych akoze idiotov nemaju problem zacat debatu s nahodnou slecnou. Fakt by ma zaujimalo co okrem lamentovania robi zakladatel aby si niekoho nasiel. Ak je zdravy a nevyzera extremne strasne (co je mozno tak percento populacie) a nieco preto robi napr. si dava tak raz mesacne rande tak silno pochybujem ze by nikoho nenasiel.

Ono najst si partnera nieje ziadna veda. Vescinou staci si dat realne naroky, nespravat sa ako uplne trtko a nieco preto robit.

Inak ludia su rozny ale pochybujem ze sa nejaka zenska chyti na lamentovanie typu cely svet mi strasne ublizuje. Ako prve by som zacal s tym.

Angelika3

A teba by viac priťahovala slušná, ulízaná, tichá, v škole sa učila na samé 1 a mala rada matematiku, líčidla nepoužíva, sukne a šaty nenosí, ale zato je milá a dobrá, kľudná, spoľahlivá, zodpovedná, alebo skôr by sa ti páčil riaden kus zmyselnej ženskej, ktorá síce v hlave toho veľa nemá, všade mešká, občas sa naštve, denne trávi minimálne hodinu pred zrkadlom, ale zato je veselá, rada a dobre varí a v posteli je parádna rajda? Ktorá by ťa vzrušovala viac?

Tatatatataatt

Prve co uvidime je vzhlad a az potom to aky je takze najprv co ma zaujme v zhlade. Vyska aspon 5+cm vyssi odomna. Postava nemysia byt svaly iba trocha. Najma oci a hlas. Tieto dve veci su u mna na prvom mieste. Jeenoeuchy typ ktory sa jeenoeucho oblieka nie obtiahnute veci alebo typicky Bieber ktory sa o seba stara ako zena robi selfcka atd.
Spravanie to je asi jasné. Sjorej mam rada takych co ma menej kamosov nemusi chodit na diskoteky atd.