Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????

Príspevok v téme: Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????
Matusisko_xD

Rád by som vedel, podľa čoho s vyberáte chlapov s ktorými chcete chodiť ????? A nepíšte mi tu teraz rozprávky o tom, že musí byť milý, inteligentný, slušný a neviem aký ešte, pretože to je lož !!!!!! Poznám pár známych čo už majú dieťa či frajerku a sú to jednoducho chlapi čo nedokážem pochopiť ako niečo takého dosiahli. Jeden je od malého dieťaťa postrachom ulice. Susedia ho nikdy nemali radi, vkuse robil po dedine vraj s kamarátmi zle a keď sa už pozriete aj v dnešnej dobe na jeho tvár, tak už vidíte, že z neho nejde nič dobré. Jednoducho sa naňho sťažovali viacerí ľudia a aj cez to má dnes frajerku. Ďalší je zase typ čo už cca od 13-14 rokov fajčí a neustále chodí niekde so svojím kamarátom piť a samozrejme preťahovať iné ženy čo som počul a vkuse keď sme stretli ich dvoch, tak boli dožratí na sračky a išli ďalej pokračovať do mesta do noci. Samozrejme už má ženu s ktorou má dieťa. Ja sa ale teraz pýtam, podľa čoho si vy vyberáte takýchto chlapov ?? Čo vás na nich tak veľmi zaujíma ??? Ja čo som poriadny chalan a nevedel by som len tak pretiahnúť babu a spraviť jej dieťa a pritom chodiť za inými ďalšími babami, tak o mňa sa neobzrie ani jedna baba. To vás tak priťahujú chlapi čo vyzerajú do tváre ako stelesnenie zla alebo, že je taký tvrdý chladný, nadáva, fajčí a chodí piť každý tretí deň ??? Toto sa vám páči na chlapoch ? Ja tomu nejako neviem porozumieť. Ale jasné, najprv si vy baby vyberiete takýchto chlapov, aby vás sklamali a potom už budeme aj my pre vás potom dobrí, však že ?? O ktorých ste predtým ani nezakopli.

stastnablcha

ja som si vybrala muza podla toho ze mal v hlave... bol to najmudrejsi chlap akeho som kedy stretla a to ma dostalo.... rozpraval mi pribehy co precital a dlho sme sa takto stretavali.. a nebolo podstatne ako vyzeral ani nic ine.. a spolu sme si vybudovali vsetko ostatne...

Biela Kobra

Matusisko_xD, hovorí sa "ďakujem" a nie "na to som sa nepýtal". Kým to nepochopíš, tak ti je celkom zbytočné vysvetľovať, čo ženy chcú.

Mesačný princ

Aj mňa by to veľmi zaujímalo :D

Asi naozaj rozhoduje všetko ostatné než to, aký chlap je :D
Ale to je na dlhú debatu. My sa na Mesiaci stále množíme mitoticky, ale aj tak ma to zaujíma.

nemáme majetky, nemáme tváre a skoro nič z toho, čo ste tu vymenovali a aj napriek tomu žijeme vo vzťahoch v harmónii. Čisto ako výskum, píšem o Vás pozemšťanoch knihu :D

Pipi10

Matusisko_xD,

zamysli sa trochu. mozno ze ti chlapi iba platia "alimenty". a potom ber to aj tak,ze nie baby si vyberaju chlapov, ale chlapi si vyberaju baby.no veru, ktovie...?

Kikirik

Z cisto biologickeho hladiska na tom nie je nic zlozite. Zeny pritahuju muzi zdravi nadupani testosteronom schopni splodit zdrave potomstvo, ktori budia dojem silnych jedincov schopnych ochrany zeny a potomstva. Preto muz vysoky, s muznou postavou svalnaty so sirokymi ramenami, zdrave zuby, huste vlasy, siroka celust, jednoducho vsetko co poukazuje na zdravie a silnu imunitu. To je prve vzhlad a potom je to spravanie a charakter. Vacsina zien chce muza starostliveho dobreho co bude dobrym otcom, ale zaroven aj psychicky silneho jedinca co nema problem sam so sebou a vie co v zivote chce a ma urcite zasady a hranice a vyzaruje prirodzeny respekt a dominanciu. Nemusi kazdy bod sediet, ale myslim,ze vo vseobecnosti by sa to dalo takto vystihnut. Namiesto toho, aby si rozmyslal co maju ini co ty nie, ze ich zeny chcu sa zamysli, co mozes zene ponuknut ty, aby ta vyhodnotila ako vhodneho partnera pre zivot a potomstvo.

Srnec 31

Matusisko, zeny su riadene prevazne emociami, takze na tvoju otazku sa dost tazko odpoveda.,kedze chlapi su racionalne bytosti. Logiku v tom nehladaj. Hovori sa ze Zeny si vyberaju podľa viacerych kriteriii, napr . schopnost postarat sa o nu resp. rodinu, vzhlad, (preferuju urcite rysy tvare , stavbu tela...,,) , socialny status atd. Nemusi to ale platit vzdy. Podla mna, o kvalite vyberoveho algoritmu u zien svedci vyse 50 percentna rozvodovost.

nnnuuu

A odborne sa to vraj nazýva Grandmother´s syndrome, stále sa chce cítiť ako na návšteve u babky, čosi také...

nnnuuu

Ja poznám jedného, čo je na staršie a to o dosť, ale neberie za to žiadne peniažky. S mladými si nerozumie, tak mu vyhovujú všetky nad šesťdesiat. Kamarát mu mu už hovoril, že keby mal rozum, tak by to bola čistá ryža, ale on to ani nepochopil:-D

Tigrica112

Tak vieš ako. Každý si hľadá to po čom mu srdce piští. Vytiahneš 2 prípady zlých chlapov, ktorý si našli ženy a teraz všetky chceme iba zlých ... trochu detinské nie ? :)
A, že prečo si žena dobrovoľne vyberie chlapa, ktorý sa k nej správa ako k handre ?
Pretože má nízke sebavedomie a chýba jej sebeláska :) Rovnako tak lásku dať nevie a nevie ju ani prijať. Mala zlý vzťah s otcom... možnosti je veľa :)
Ale poviem ti, že byť s niakym ufňukaným zakomplexovaným a obmedzeným lúzrom tiež nie je bohviečo.