Rád by som vedel, podľa čoho s vyberáte chlapov s ktorými chcete chodiť ????? A nepíšte mi tu teraz rozprávky o tom, že musí byť milý, inteligentný, slušný a neviem aký ešte, pretože to je lož !!!!!! Poznám pár známych čo už majú dieťa či frajerku a sú to jednoducho chlapi čo nedokážem pochopiť ako niečo takého dosiahli. Jeden je od malého dieťaťa postrachom ulice. Susedia ho nikdy nemali radi, vkuse robil po dedine vraj s kamarátmi zle a keď sa už pozriete aj v dnešnej dobe na jeho tvár, tak už vidíte, že z neho nejde nič dobré. Jednoducho sa naňho sťažovali viacerí ľudia a aj cez to má dnes frajerku. Ďalší je zase typ čo už cca od 13-14 rokov fajčí a neustále chodí niekde so svojím kamarátom piť a samozrejme preťahovať iné ženy čo som počul a vkuse keď sme stretli ich dvoch, tak boli dožratí na sračky a išli ďalej pokračovať do mesta do noci. Samozrejme už má ženu s ktorou má dieťa. Ja sa ale teraz pýtam, podľa čoho si vy vyberáte takýchto chlapov ?? Čo vás na nich tak veľmi zaujíma ??? Ja čo som poriadny chalan a nevedel by som len tak pretiahnúť babu a spraviť jej dieťa a pritom chodiť za inými ďalšími babami, tak o mňa sa neobzrie ani jedna baba. To vás tak priťahujú chlapi čo vyzerajú do tváre ako stelesnenie zla alebo, že je taký tvrdý chladný, nadáva, fajčí a chodí piť každý tretí deň ??? Toto sa vám páči na chlapoch ? Ja tomu nejako neviem porozumieť. Ale jasné, najprv si vy baby vyberiete takýchto chlapov, aby vás sklamali a potom už budeme aj my pre vás potom dobrí, však že ?? O ktorých ste predtým ani nezakopli.
Baby, podľa čoho si vyberáte chlapov ?????
Riešiš niečo, na čo som sa nepýtal. Ja som sa pýtal, čo vás na takých chlapoch priťahuje a prečo s nimi ste. Nechápem prečo riešiš teraz mňa aký som ja. Pochopila si vôbec podstatu môjho príspevku ??? Alebo skôr nevieš odpoveď ????
Na každý hrniec sa nájde pokrievka. Aj pre teba sa nakoniec jedna nájde, Matusisko_xD, napriek tomu, že nám, hoci nás nepoznáš, vykrikuješ a vyhrážaš sa. To si džentlmen? Upokoj sa, lebo takýto negativistický postoj ti nepomôže. Ten ožran a bitkár možno dá svojej žene pocit bezpečia a vyklopí výplatu. Možno jej dá po papuli, aby pri ňom zostala a nesťažovala sa. Možno žena toho ožrana tiež zahýba alebo mu doma medzi štyrmi stenami robí peklo. Nevieš. V spálni im nesvietiš. Radšej sa staraj o seba, aby si aj ty žene vedel dať niečo, aby sa s tebou cítila dobre. A nevykrikuj všetkám ženám, ktoré o tebe v živote nepočuli, že ťa nechcú, lebo takto to nefunguje.
BTW, ja mám dobrého, milého, inteligentného a galantného muža. Môj brat je tiež dobrý a pracovitý človek a má dobrú a chápavú manželku. Aj všetci moji blízki a známi, žijú možno nie vždy podľa linajky, ale žijú, ako vedia a podľa možnosti slušne. Aj by ty si si mal všímať radšej pozitívne príklady.
Tvoje správanie chápem a vôbec ťa nejdem odsudzovať. Každý sa nejako chová, aj keď niekedy na svoj primeraný vek to správanie nieje vôbec na úrovni, ale tak, každí sme nejakí. Akceptujem to :)
Ty si proste debil. Tebe nepomoze nic. Preto od teba zeny bocia na mile daleko.
Dobre vedieť no. Tak zmením správanie aj ja teda. Začnem brať ženy ako kusy handry a nebude mi vôbec ľúto ktorej ako ublížim a ktorú pretiahnem počas nejakého vzťahu, ktorý zase budem mať s inou ženou. Aké jednoduché a prosté. Niečo ako si ty :D :)
Nie, nikdy nam nebudete dobri. Ufnukanci a ti, co nam nadavaju, lebo nas nenavidia, taki nam nikdy nebudu dobri.