castokrat tu na fore zeny pisu ako sa maju fajn a dovolia si aj vlastny byt... preto ma zaujima kolko zarabate a v akej oblasti pracujete a ci vobec pracujete na Sk....vdaka :)
zeny kde pracujete a kolko zarabate?
prachy
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
Potkany v štátnych úradoch, polícii, soc. poisťovni, školstve by mali mať ešte menej. Zbytočná premnožená háveď.
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
Pracujem v Bratislave a zarábam 1000€ v hrubom a vystačí mi to. Pracujem ako administratívna pracovníčka
Treba brat do uvahy nielen, kolko zarabas, ale i kde byvas a ceny bytov/domov.
Tiez bojujem s hladanim vlastneho byvania, uz som mala dokonca aj podpisovat rezervacnu zmluvu, som sa vytesovala, ze uz nemusim hladat, ze uz sa len potom nastahovat, cena bola fajn (konecne) a padlo mi to. A to tiez nechapem, ako niektori mozu kupovat uplne kobky malinke za tak neskutocne drahe ceny. Len chyba ja asi i v nas, ked niekto je ochotny kupit hocico, tak proste sa ozyva, chodi na obhliadky a snazi sa najst mozno kompromis, mozno rovno zlozi pzadovanu sumu aj ked nadhodnotenu (a teda vybookuje z poradia tych, co to daju iba s uverom) a naopak ti, co nesuhlasia s cenami, ti len mlcia a cize nenazratych realitakov utvrdzujeme v tom, ze nimi nadefinovane nadhodnotene ceny su ok. Mozno keby vacsina ludi dostala rozum a povedala si a dost, toto nema taku hodnotu a povedalo to nahlas, mozno by sa to zastavilo, napr. i mnohe novostavby, kde medzicasom ceny vystupali uz uplne do "nebies", tak tie nikto nekupuje, stale su volne, pricom este donedavna za rozumnejsie ceny isli tie byty ako teple rozky. Tiez stare byty, kt. sa opakuju mesiace na nete, lebo su nadhodnotene. Mozno keby sa viaceri ozyvame a spamujeme nenazratych realitakov, ze byt ok, ale max za takuto cenu a basta, tak mozno by pochopili, ze situacia sa otaca a ze ludia uz nie su ochotni platit z roka na rok o 10-20 tisic viac na ten isty byt ako pred rokom. Ktovie...
A to iste je asi aj k teme zarobky. Dokial sa ludia boja si vypytat, to co si zasluzia, resp. dokial sa boja zmenit robotu, tak zamestnavatel si stale mysli, ze ved mas dobru mzdu. Preto su mnohe prace i tak nedostatocne ohodnotene. Len fakt netusim, ci je sanca zmenit nieco v slov.mentalite, ved ked si len zoberiete, ze ked sem prisli niektore zahr.koncerny a boli ochotni davat pekne platy a benefity, kto ich zastavil? Predsa slovenski manazeri, je to zial smutne, ale je to tak (poznam ludi, kt. to potvrdili z BA aj z vychodu /ich rodinni prislusnici boli svedkom takejto rady zo strany slovenskeho managementu/).
700 eur v cistom, telekomunikacie: pozicia - sales support.
700 eur v cistom, telekomunikacie: pozicia - sales support.
tiez som pracovala v statnom a tabulkove platy.. potom som urobila najlepsiu vec a usla som odtial. do neistoty bez toho aby som vedela ako to dopadne.. najhorsie je, ze ked uz je niekto dlho institucionalizovany boji sa ... a potom je 400 na ucte... neodsudzujem to nie, len treba asi zmenit system..
Kde pracujem? Kazdy polrok inde. V Rakusku na sezony, pricom pocas jednej sezony odrobim dva az tri mesiace, potom troj az stvormesacna pauza, zase sezona dva az tri mesiace, a tak dalej... Rozne prace väcsinou v hoteloch ako upratovacka, pomocna sila v kuchyni na umyvanie riadu, a tak. Zarobok nieco nad 1000, co je sice pekne vzhladom na jeden odpracovany mesiac, ale ked sa to rozrata na 12 mesiacov, tak rocny prijem asi taky isty ako niekto, kto na Slovensku zarobi minimalku. Takze sa vobec necitim byt bohata.
Reakcia na posledne prispevky (pacia sa mi) podo mnou: Ani ja by som sa nikdy, nikdy nenechala zivit chlapom. Nezniesla by som pocit vlastnej menejcennosti vo vztahu najmä pokial ide o vzdelanie a o zarobok. V tychto dvoch veciach by som nikdy nestrpela, keby mal chlap "navrch". Ci si niekedy zalozim rodinu? No na takych 90% predpokladam, ze nie. A takych 10% davam tomu, ze ano, ale len za predpokladu, ze sa na mojom zivote nieco zmeni a ze pracu s takymto zarobkom budem mat na 12 mesiacov v roku. Potom by ma hrialo pri srdiecku, keby som "zachranila" nejakeho chudacika, zufalca a zakomplexovanca, vzala si ho za muza, ale s tym, ze deti mu porodim, ale na materskej bude on a ja sa budem pracovne realizovat. Velmi zle by som sa citila V ULOHE ZENY, KTORA POTREBUJE CHLAPA (pre peniaze, pre zarobok, pre uzivenie rodiny...). Ja by som sa dokazala citit dobre, a to dokonca fantasticky dobre iba V ULOHE ZENY, BEZ KTOREJ CHLAP NEMOZE BYT!!! :)