zeny kde pracujete a kolko zarabate?

akinom007

Pracujem v realitnej kancelarii 11-ty rok.
Moj prijem je nepravidelny, jeden mesiac mam 2000,-eur, druhy nic, treti 300,-eur, stvrty 1500,-eur, je to rozne, avsak som vdacna tejto praci nakolko ma naucila spravne mesacne rozlozit svoje peniaze aj usetrit. V podstate po strednej som 2 roky robila inych pracach da sa povedat s kazdeho rozku trosku:) Zijem v Trencianskom kraji, malom meste kde je s pracou problem.

januska998

muz 50 super príspevok palec hore. Presne opisujes ako sa spravaju slovaci v pracach. Ziadna ochota , usmev. orientacia na zákazníka a jeho spokojnost kazdy sa tu tvari ako keby ho najviac na svete obtazujes ... Potom sa niekto cuduje ze si tu par ludi vie dobre zarobit lebo sa vedia k ludom aj chovat... toto by si mali nasi zamestnanci precitat vsetci do jedneho alebo uz deti na zakladkach by sa mali ucit spravnemu spravaniu sa medzi sebou .

petroneta

ja považujem za chudobu to, keď si zaplatím energie a všetko, a neostane mi na jedlo. Prípadne že sa mi roztrhli sandále a nemôžem si kúpiť nové.

antilooopa

Ako už bolo napísané, môžeš pokojne dať všetko, čo zarobíš, prvému bezdomovcovi, na ktorého natrafíš. Ak toto nerobíš, tak sa nemáme o čom baviť :-)

antilooopa

že v "kapitalizmuse"...ja odpadnem :-DDD
Keď už, tak v kapitalizme, to neovládaš ani to, že tá koncovka "us" sa pri skloňovaní odtrhne???
Asi si idem dať panáka...

Tomas12345

petroneta :

No to sa teda mýliš. V prvom rade si treba uvedomit že žijeme v kapitalizmuse a platí pravidlo že množstvo penazí na svete nie je nekonečné, ale len určité množstvo. Z toho logicky vyplýva to, že ked niekto vlastní velkú časť týchto penazí, ostatní sa mu na to musia zložiť. V kapitalizmuse neexistuje niečo také že všetci ludia su bohatí. Celosvetovo 1% ludí disponuje majetkom niekolko násobne väčším než 99% ostatných ludí.

Rovnako to platí i v prípade štátov. Sú bohaté štáty a sú chudobné štáty. Chudobné štáty musia byť chudobné preto aby existovali bohaté krajiny. V kapitalizmuse nemôžu byť všetky krajiny bohaté.

antilooopa :
No tak neviem ako definuješ ty chudobu, ale ja chudobu definujem ako žitie od výplaty k výplate, živorenie.
Ano všetci platíme dane, ale to je štátom povinné. Kebyže ludia nemusia tak by ani dane ani poistovne neplatili. Ale ked už hovoríš o daniach, zaviedol by som vyššie dane pre bohatých a nižšie pre chudobných tak ako to zaviedol Obama.

Fullhd

tiez som videl to video,vsetci co vyhrali zase mali hovno.Najviac bol ten smetiar co vyhral asi cez 50 milionov libier do par rokov nemal zase nic a zase robi smetiara.Ludia nie su bez penazi len tak pre nic za nic.Zaklad je nemat pozicky.Toho sa riadim ja.Potom sa da.