zeny kde pracujete a kolko zarabate?

sara58

Antilopa,

mylis sa . majitel penazi s nimi nemoze nakladat ako chce. Je vela veci , ktore s tymi peniazmi nemoze robit podla zakona. A ak ich niekomu da ako dar, tak ten by mal odviest aj dane z toho.

antilooopa

Tomáš12345, majiteľ peňazí má plné právo naložiť s nimi, ako on uzná za vhodné, aj keď sa to tebe nepáči :-D Keď si raz zarobíš a nebudeš sedieť mamičke za riťou, môžeš všetko venovať prvému bezdomovcovi, na ktorého naďabíš, inak tvoje teórie nebudú nikoho zaujímať.

Tomas12345

Muz 50 :

Ale čo, no tak hlavne že hovoríš že ako ty peniaze nikomu len tak nedáš, no hlavne že blízkej rodine tie peniaze "len tak" dáš, a navyše im financuješ veci ktoré naozaj ku životu nepotrebujú. Ale je mi jasné že ty pomôžeš len tomu komu chceš a je ty sympatický a možno i očakávaš že ked pomôžeš rodine tak ty i tvoja rodina na oplátku pomôže v budúcnosti. Ak by si tie peniaze dal niekomu cudziemu v tom prípade by si nemohol rátať s tým že ty ich doytycny vráti naspäť a možno i to je dôvod prečo cudzím ludom pomôcť nechceš.

Ok, niektorí bezdomovci sa skutočne zachovajú tak že su nevdační, no to ešte neznamená že sú takí všetci. Ak máš pochybnosti tak nemusíš pomôcť bezdomovcom, ale prečo napríklad nepomôcť nejakej detskej klinike ktorá nemá dostatok penazí na kúpu prístrojov a financny dar by urcite zlepsil zivot malých pacientov na klinike. Ja myslím že by si tým pomohol určite viac než kúpiť drahé autá členom svojej rodiny.

Tomas12345

ahjaj :

Možno sa na tom niečo zarobiť dá no pochybujem že to je nejaká zlatá bana, a naozaj pochybujem že by to robilo zisk 1000 eur mesačne. Ak je to take ziskové prečo to nerobí každý ? Alebo tento nápad napadol len mizivé % ?

Tieto značky sa predávaju i v obchodoch, takže prečo by mal niekto kupovať práve od teba, od nejakej sukromnicky ked si tie výrobky môže kúpiť i v obchode ?

A este by som dodal to že niekolko krát som sa bol pozerať v obchodoch s kozmetikou, no nikdy sa mi nejako nezdalo že by tieto obchody "praskali vo švíkoch". Prečo teda údajne ludia nakupuju prevažne od súkromnikov a pricom u verejnych obchodoch az tak moc nenakupuju ?

Muz 50

Ahjaj, ano to je presne ta cesta, len ti poradim, zaciel sa na drahe veci. Tym sa zbavis chudobnych spekulativnych zien, ktore 3x otocia kazde euro. Daj kvalitu, bud mila, ochotna, odborne porad, usmev a nehanbi sa zapytat si. Kludne vybav objednavku aj v nedelu vecer, ked ti zavolaju a aj na dovolenke, treba tvrdo makat stale a nepustit ziadnu objednavku! Tu sa to velmi lahko robi, lebo Slovaci nevedia tvrdo makat, chcu klud, rodinu a nie su ochotni vybavit 3 minutovy telefonat mimo pracovnych hodin, takze ak mas toto v sebe, si za vodou. Reklama je spokojnost zien, nie platena v casopisoch a na internete, tie nic neprinasaju. My mame zeny, ktore robia mesacne od nas nakupy aj za 400,- eur. Oni maju peniaze, ver mi a je ich dost. Skus sa napr. naucit tetovat obocie alebo permanentny makeup, kup si prenosnu sadu a dohodni si salony, ze im tam prides raz za cas tetovat zakaznicky. Beries minimalne po 200,- eur okolo 10% das v salone za kazdu, ze ti ju dohodli a dali ti miestnost, kde to mozes robit a mesacne bol rekord 50.000,- cisteho, co viem. Kasli na to, ze o tom ludia tu pochybuju, onu nemaju ani paru, kolko prachov sa tu da zarobit, ked clovek naozaj makne. Im sa to neda vysvetlit, maju uplne iny pohlad na svet okolo. Oni budu vzdy chudobny, lebo neveria tomu a boja sa riskivat i ked ako sa hovori, risk je zisk...

Muz 50

Tomas my na tie peniaze makame. Najhorsie co mozes pre bezdomovca urobit je dat mu peniaze iba tak, lebo bude vediet, ze vzdy sa najde niekto, kto mu nieco da a nikdy sa nebude snazit postavit na nohy, toto mi povedal clivek, ktory s nimi robi. Ja radsej pomaham clenom m9jej a manzelkinej rodiny. Tie SUV si teraz v tom snehu strasne pochvaluju, ze su cesty, ze bez 4x4 auta neprejdu a aj ich detom kupujeme uzitocne veci a jednej platime internat.
Kazdy tu si moze maknut ako my s manzelkou, nebat sa podnikat, riskovat, vediet sa spravat k zakaznickam, aby vas mali radi a kupovali od vas stale. Co si myslis, ze ja sa budem zodierat a dam prachy ibavtak niekomu, kto nic nerobi? Prisiel bwzdak, mlady chalan, ze ci nemam peniaze, ja ze mi treba vykopat zaklady pre plot ikolo domu, ze mu dam 10,- € na hodinu, uslo asi o 80 metrov a odmietol a este sa aj urazil a oplul mi auto a milo slusne som mu to povedal. Jeden pan, co vedla stal a videl to mi povedal, ze on doteraz bezdakom dal nejake drbne, ale ked videl, ze som mu slusne ponukol dobre platenu pracu a on bol az vulgarny, tak ze odteraz im uz nic neda a ponukol mi svojho syna, ktory mi tie zaklady napokon prisiel vykopat, takze asi tak tu funguje to, ked sa niekomu pomaha iba tak... ja by som nikdy v zivote neprijal od nikoho iba tak nic a to sme boli s manzelkou tak, ze sme si delili 30 korun denne na stravu, aby sme mali co jest, len to nas donutilo maknut a nie vyplakavat a žobrat nieco od niekoho.