castokrat tu na fore zeny pisu ako sa maju fajn a dovolia si aj vlastny byt... preto ma zaujima kolko zarabate a v akej oblasti pracujete a ci vobec pracujete na Sk....vdaka :)
zeny kde pracujete a kolko zarabate?
je to, tieto dve značky som uviedla len ako príklad.
ahjaj, preco prave z tychto dvoch znaciek, to nikdy nepochopim, ked na trhu je taky vyber.
tomas, muž 50 má pravdu v tom, že sa na nákupuchtivých ženách dá dobre zarábať. Aj ja som rozhodnutá investovať čosi do takéhoto druhu vedľajšieho príjmu a uvidím, ako to dopadne. Vezmi si také oriflame alebo avon. Každý mesiac sme mali katalógy v kancelárii a takmer každý mesiac si takmer každá z nás niečo objednala. Mascaru na oči, parfém, krémy a kadečo.
Moja manzelka robi take tie pipinovske veci pre zeny ako styling, vizaz, moda, diety a pod. a za den zarobi aj 1.200,- € Robi ked sa jej chce, ale menej ako 10.000,- za mesiac nema. Rekord bol 30.000,- ked chcela ist na luxusnu dovolenku. Jedine na co sa stazuje je, ze tie zeny na nu vypluju vsetky svoje problemy a ze ju to vycerpava, ale strasne prachy sa daju zarobit, ak robite nieco pre zeny (a deti), lebo tie nakupovanie maju doslova ako relax. Ja manzelke pomaham vo vsetkom, co si len povie, v nicom neodporujem, lebo vidim tie sialene prachy, co sa tu na Slovensku daju tymto sposobom zarobit. Mame tolko penazi, ze nevieme co s nimi doslova a to rodinnym prislusnikom kupujeme na narodky SUV auta a podobne. Zeny su nakupne maniacky a kto to pochopi a vyuzije vo svoj prodpech, tak strasne zbohatne!
v cistom 8000 vo svajciarsku v americkej IT firme. Pozicia taky mix, trochu inzinierka, trochu manazerka. Som 4 roky po skole, porucala som sa hned do zahranicia.
Neviem ako ti pomozu tieto porovnavacky, najdi si co ta bavi, zisti ci sa s tym da zarobit a chod za tym. Skola, kurzy, jazkyky, vsetko sa da dobehnut. Radsej mat ciel mat sa lepsie o 5-10 rokov ako ocakat zazrak zajtra.
Pracujem ako disponent medzinarodnej kamionovej dopravy. Prax 12 r, popri praci spravena VŠ, aktualny plat 1.120€ v cistom.
Tiez nechapem, preco najviac zarabaju tí, co pre spolocnost neprinasaju skoro nic, len velmi malo, ciastkovo, alebo vôbec. Taka pracovnicka v nemocnici, ja byt premiérom, naparim jej - sanitarke aspon liter v cistom. Ved sa stara o ludsky zivot, o lekaroch ani nehovorim, zdravotne sestry detto. Preco ma taka ajtacka tolko??? Za to ze vyvija nejaky soft co si dovoli kupit nejaky korporat za nekrestanske peniaze? A kto bude robit? Napr v tej nemocnici? Alebo v domovoch? Ked bude ajtacke zle alebo bude rodit nech potom nevypisuje na modreho kona ako sa k nej hnusne chovali. Aj ked za to nemoze. Ale nech potom ide a nech venuje taky clovek tej nemocnici penazny dar, nech prispieva na charitu, nech pomaha. Lebo neni to fer ze niekto dostava tak priserne vela a niekto kto zachranuje ludske zivoty ma almuznu. Co si to ten prachac zobere do hrobu???
645 v čistom stále + provízie, každý mesiac inak
+ vedľajšia pracovná činnosť, preklady, študenti, projekty a pod. od 50-200 eúr
1100 v čistom na technickej pozícii vo veľkej strojárskej firme, prax 6 mesiacov (jedná sa o moje prvé zamestnanie po absolvovaní VŠ).