zeny kde pracujete a kolko zarabate?

adelaida

mam vysoku skolu IT zamerania a teraz pracujem v IT oblasti, ale toto, co povedala Klarika28, by som si v zivote nedovolila.. ale to len potvrdza tvoju inteligenciu, ze si dovolis len tak niekoho urazat, asi sama nebudes velmi uspesna, ked sa tu tak prezentujes ;)

kdesastalachyba

Klarika smetiarov je v spolocnosti viac treba ako celebrity... ale ok zi v spine , bez jedla bez zdravotnej starostlivosti a potom hodnot...kazdeho je v spolocnosti treba aj tu ,,spodinu,, o ktorej tu pises!!

Klarika28

do role menejcenných sa pasujete vy sami robotníci, denisaf chlieb sa naučí piecť chirurg do týždňa, pekár asi operovať tak skoro nebude lebo na to nema potenciál a to je ten zásadný rozdiel. Strašné ako robotníci závidia úspešnejším ľuďom. Hrôza a pri tom mohli byť tiež úspešní, len boli za mlada lenivci a teraz z toho obviňujú celý svet.

imhoimhovic

Klarika ty si dobra drblinka.. nejaka koza z tv co odrapota text ma niekolko tisic mesacne nosi handry za obrovske peniaze vlastni byt v centre BA co si clovek normalny v zivote nikdy nedovoli a obycajny clovek co ti na 3 smeny vyraba auta aby si si mala prdel kde vyvazat ma 500 eur .. zdravotne sestry co makaju ako fretky 12tky tie su podla teba menejcenne ako nase celebrity a umelci hej?

Jojaaa

Klarika , Klarika , ta tupa robotnicka ti moze niekedy nahodou zachranit aj zivot

Klarika podla toho ako reagujes ti zivot prinesie dobre nabitie drzej papulky , aby si prisla na to co je v zivote dolezite a ma naozaj hodnotu , raz si na moje slova spomenies , raz ti bude tak , ze ta ani sportoveca herec nenadchne , ale mozno ti pomoze obycajne ludske slovo alebo len pohar vody ....

denisaf

Klarika a co taky kuchar a pekar rolnik aby si mala co dat do ust? ten nieje dolezity? zdravotna sestra doktor co ta osetria myslis si ze herec alebo moderator v tv je viac ? Myslis si ze len samozvana vrstva na Sk ma pravo mat sa dobre?? Lutujem ta s takym nazorom....

Klarika28

denisaf čo mám z blbej robotníčky?
športovec ma vie nadchnúť pre svoju vytrvalosť, pevnú vôľu
herec ma vie zabaviť ak je kvalitný
moderátor vie rozvinúť debatu a korigovať ak sa rozumie téme
politika si volím sám a spravuje veci verejné
z blbej robotníčky nemám nič
that is how it is

Erika32

Ja osobne doprajem každému nech má peniaze ale nech majú aj normálny ľudia na vlastné bývanie , zdravotnú starostlivosť a nech sa nemusia triasť čo bude zajtra.

denisaf

Jojka presne najviac zarabaju ti ktorych spolocnost najmenej potrebuje sportovci , herci, moderatori a politici. Normalny clovek splaca cely zivot byvanie a politik si kupi hodiny za 80 000 eur len tak....

Jojaaa

Zabudla som napisat , ze o urovni prijmu zien na slovensku svedci aj ta strasna dopravna nehoda mikrobusu v ktorom sa viezli opatrovatelky z rakuska a vsetkych sedem zomrelo aj so soferom.
To je vizitka nasho zriadenia kde nade matky musia odchadzat od svojich deti a robit sluzky cudzincom , lebo tu so svojimi detmi s platmi na slovensku zivoria na hranici biedy

Slovensko sa stalo len pracovnou koloniou vyspelych statov EU so svojou lacnou pracovnou silou , to je cela podstata EU

Zial cely system sveta je nastaveny na umelo vytvorenu chudobu a vykoristovanie bedace .

Cloveku je zle ked vidi ake peniaze sa tocia v sporte , jeden mlady 20 rocny sportovec ma na tyzden astronomicky prijem a naco a vzapati ukazu reklamu aby bedac poslala centy na deti do afriky , chore