castokrat tu na fore zeny pisu ako sa maju fajn a dovolia si aj vlastny byt... preto ma zaujima kolko zarabate a v akej oblasti pracujete a ci vobec pracujete na Sk....vdaka :)
zeny kde pracujete a kolko zarabate?
mam vysoku skolu IT zamerania a teraz pracujem v IT oblasti, ale toto, co povedala Klarika28, by som si v zivote nedovolila.. ale to len potvrdza tvoju inteligenciu, ze si dovolis len tak niekoho urazat, asi sama nebudes velmi uspesna, ked sa tu tak prezentujes ;)
Klarika smetiarov je v spolocnosti viac treba ako celebrity... ale ok zi v spine , bez jedla bez zdravotnej starostlivosti a potom hodnot...kazdeho je v spolocnosti treba aj tu ,,spodinu,, o ktorej tu pises!!
do role menejcenných sa pasujete vy sami robotníci, denisaf chlieb sa naučí piecť chirurg do týždňa, pekár asi operovať tak skoro nebude lebo na to nema potenciál a to je ten zásadný rozdiel. Strašné ako robotníci závidia úspešnejším ľuďom. Hrôza a pri tom mohli byť tiež úspešní, len boli za mlada lenivci a teraz z toho obviňujú celý svet.
Klarika ty si dobra drblinka.. nejaka koza z tv co odrapota text ma niekolko tisic mesacne nosi handry za obrovske peniaze vlastni byt v centre BA co si clovek normalny v zivote nikdy nedovoli a obycajny clovek co ti na 3 smeny vyraba auta aby si si mala prdel kde vyvazat ma 500 eur .. zdravotne sestry co makaju ako fretky 12tky tie su podla teba menejcenne ako nase celebrity a umelci hej?
Klarika , Klarika , ta tupa robotnicka ti moze niekedy nahodou zachranit aj zivot
Klarika podla toho ako reagujes ti zivot prinesie dobre nabitie drzej papulky , aby si prisla na to co je v zivote dolezite a ma naozaj hodnotu , raz si na moje slova spomenies , raz ti bude tak , ze ta ani sportoveca herec nenadchne , ale mozno ti pomoze obycajne ludske slovo alebo len pohar vody ....
Klarika a co taky kuchar a pekar rolnik aby si mala co dat do ust? ten nieje dolezity? zdravotna sestra doktor co ta osetria myslis si ze herec alebo moderator v tv je viac ? Myslis si ze len samozvana vrstva na Sk ma pravo mat sa dobre?? Lutujem ta s takym nazorom....
denisaf čo mám z blbej robotníčky?
športovec ma vie nadchnúť pre svoju vytrvalosť, pevnú vôľu
herec ma vie zabaviť ak je kvalitný
moderátor vie rozvinúť debatu a korigovať ak sa rozumie téme
politika si volím sám a spravuje veci verejné
z blbej robotníčky nemám nič
that is how it is
Ja osobne doprajem každému nech má peniaze ale nech majú aj normálny ľudia na vlastné bývanie , zdravotnú starostlivosť a nech sa nemusia triasť čo bude zajtra.
Jojka presne najviac zarabaju ti ktorych spolocnost najmenej potrebuje sportovci , herci, moderatori a politici. Normalny clovek splaca cely zivot byvanie a politik si kupi hodiny za 80 000 eur len tak....
Zabudla som napisat , ze o urovni prijmu zien na slovensku svedci aj ta strasna dopravna nehoda mikrobusu v ktorom sa viezli opatrovatelky z rakuska a vsetkych sedem zomrelo aj so soferom.
To je vizitka nasho zriadenia kde nade matky musia odchadzat od svojich deti a robit sluzky cudzincom , lebo tu so svojimi detmi s platmi na slovensku zivoria na hranici biedy
Slovensko sa stalo len pracovnou koloniou vyspelych statov EU so svojou lacnou pracovnou silou , to je cela podstata EU
Zial cely system sveta je nastaveny na umelo vytvorenu chudobu a vykoristovanie bedace .
Cloveku je zle ked vidi ake peniaze sa tocia v sporte , jeden mlady 20 rocny sportovec ma na tyzden astronomicky prijem a naco a vzapati ukazu reklamu aby bedac poslala centy na deti do afriky , chore