Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zeny kde pracujete a kolko zarabate?

petroneta

tomas, myslim si, že v pozadi chudoby je zakaždým nerozumné zaobcháadzanie s peniazmi. Ak chudák vyhrá prvé miesto v športke, myslíš, že z toho bude niečo mať? POzerala som také video, že top 10, ktorí vyhrali prvé miesto v lotérii. PO pár rokoch boli rovnakí chudáci ako predtým. Ak je človek chudobný, nech sa nesťažuje, že nemá na jedlo, keď ho vidím v ústach s cigaretou.

antilooopa

Na Slovensku je veľká chudoba? Vieš, čo je veľká chudoba? Keď vlastníš iba prázdnu PET fľašu a šľapky vyrobené z pneumatiky. Ja nie som primárne proti istému podeleniu sa. Denne sa delíme napríklad o peniaze idúce z našich platov do zdravotných poisťovní. Takisto sa delíme daňami a inými odvodmi. To však nič nemení na tom, že ten, komu peniaze patria, má právo s nimi naložiť tak, ako uzná za vhodné.

Tomas12345

sara58 :

Prečo by sa mala hodnota penazí ktoré sa darujú znižovať ?

antilooopa :

Právo má, no a presne kvôli tomuto je tu na Slovensku ( i inde vo svete) tak velka chudoba. Ak by sa bohatí ludia aspon z kvapky rozdelili so svojim bohatstvo s chudobnými, tak by chudoba neexistovala.

sara58

Zavisi, v akej hodnote ta retiazka je. Ak peniaze niekomu len tak darujes tak ich devalvujes. Ale tomu vacsina ludi asi aj tak nerozumie.

ahjaj

Tomas, v drogérii či v kozmetike to máš všetko na poličkách a musíš okolo toho chodiť a pod. V katalógu je to prehľadnejšie, a ženy rady pozerajú katalógy, a nejde o tovar, bežne dostupný v obchodoch.
S tým tetovaním a trvácim make upom a pod. má však autor pravdu. Mám kolegyňu s hypotékou, ktorá si dala na plastickej chirurgii zmeniť tvar nosa, vraj jej predtým odstávali uši, jedno oko mala trochu iného tvaru ako to druhé a ešte silikóny do pŕs. Niektoré ženy jednoducho do takýchto vecí investujú a sama vidím, ako niektoré kolegyne závidia tým druhým tetovaním vytvorený permanentný make up obočia a kontúry pier.