castokrat tu na fore zeny pisu ako sa maju fajn a dovolia si aj vlastny byt... preto ma zaujima kolko zarabate a v akej oblasti pracujete a ci vobec pracujete na Sk....vdaka :)
zeny kde pracujete a kolko zarabate?
WHISPER:
Dospeleho cloveka uz nikto na vs nemusi podporovat. Ja sama chodim na vysku a rodicia ma nepodporuju. Makam, chodim neskoro spat, popritom sa ucim. Ked nieco chces tak to dosiahnes. Uz by som sa hanbila v 20tke pytat od rodicov peniaze len vela mladych je lenivych a potom to tak dopadne.
To som sa len chytila, tych hladovych dolin.
Inak neodcudzujem nikoho.
Som predavacka v potravinach a zarobim 480€ milion hodin malo korun
Tu nikto nehovorí o tom, že odborná práca, ktorá si vyžaduje špecializované VŠ vzdelanie nemá byť byť ohodnotená viac ako bežné manuálne jednoduché práce. Samozrejme, že nie. Ale Tvoj názor na tých ľudí, ktorí pracujú manuálne vo fabrikách a kdekoľvek inde je priam do plaču a je veľmi úbohý. Možno si neuvedomuješ, že bez tých ľudí by svet jednoducho nefungoval. Väčšinou takýto názor majú absolventi VŠ svätej Alžbety, ktorí si myslia, že štúdiom sociálnej práce zožrali všetkú múdrosť sveta a všetci sa z nich idú posrať. Taký pocit mám aj z Teba. Ani nevieš koľko VŠ vzdelaných ľudí robí po McDonaldoch, automobilkách, upratovacích firmách a podobne. Spamätaj sa prosím Ťa, lebo nedopadneš dobre. Ing. Nerobotník
som strasne zvedava akoby si ty robila tu robotu "cvicenej opice" ani den by si tam nevydrazala.. co pocuvam, ako sa ludia narobia napr. v takych zavodoch, kde vyrabaju automobily alebo hocico ine... keby tam nikto nerobil tak na com by si si vyvazala tu svoju tlstu rit alebo kde by si vecer kukala burlive vino alebo rosalindu, ty mudrlantka?
Čo je na tom zlé keď je odborná robota ohodnotená viac ako robota cvičenej opice. Ja za to nemôžem keď cvičené opice nariekajú a hlavne závidia. Bavím sa tu na vás trubky.
Pracujem ako prostitutka a prijem mam rozny , zalezi ci robim fajku , anal , fekal , stanie do ust , trojka atd ....
Ale nestazujem si , za. hodku tak 500€
Klarika - Ty si vážená pekne vymletá. Môj vedúci, docent, lekár, kandidát vied, odborník na verejné zdravotníctvo by si toto v živote nedovolil povedať čo si si dovolila Ty. Pozdraví a pobaví sa s každou upratovačkou, raz dokonca neuveriteľne nakričal na sestričku, ktorá sa hrala na neviem čo..... Ale však to iba svedčí o tom aká si neuveriteľne tupá a sprostá lebo niečo takéto inteligentný človek nikdy nenapíše. S pozdravom nerobotník a Ing. ! Ty sprosté teľa !
xyo lekar si nedovoli? ved sa tvaria ako majstri sveta a pritom ich vedomosti su ubohe, klarika, ty si tak primitivna, ze to aj tazko komentovat, proste trubka, tod vsio
Klara tvoje vyjadrenia su prejav primitivizmu
Ani najvazenejsi lekar a docent si nedovoli podcenovat pracu pre teba sprostej robotnicky ,
totiz vzdelani ludia , byvaju najskromnejsi .
Ved ta zivot nauci a nakope
milá Klarika ...
..ak by nebolo robotníkov na čom by si sedela, lebo tu stoličku musí vyrobiť robotník, cez čo by si sledovala tie svoje IDOLY? keby TV, PC, mobily nevyrobili robotnici?
a že robotnici sa mohli mať lepšie keby neboli lenivi...?
moja zlatá v hladových dolinách sú ludia radi že majú čo jesť a nemá každý na to aby si dieťa poslal študovať ja dajme tomu do BA, a platit decku internat a školu... asi tak...
a tiež si predstav že ludia si dobrovolne vyberajú..
niekto chce byť od malička doktorom,a elebo má rodičov doktorov tak už má o karieru postarané..
a predstav si že niekto od malička sníva o tom, že chce byť automechanik...
- to je tá spodina, robotník, za krorým utekáš, ked sa ti pokazí auto, nech ho opraví, a ako dlho to bude trvať, ty potrebuješ auto čím skor opravené, aby si nemusela chodiť MHD....
..ked sa ideš napapkať do reštaurácie, aby si nezomrela hladom, ak vobec vieš variť,.. je jedlo ti uvaria kuchári a donesie čašníčka-servírka ktorá je cely den na nohách a musí sa usmievať na ludí a počuvať ich nevdačné keci...