Koniec samoty- Stretavka, vylet

Príspevok v téme: Koniec samoty- Stretavka, vylet
despacito

Ahoj, viaceri tu pisete ze trpite samotou chyba Vam spolocnost ludia,mate depky, socialnu fobiu atd co tak zorganizovat stretko vylet do prirody ja som viacmenej introvertnej povahy 26 rocny chalan Košičan rad by som spoznal novych ludi navrhujem vylet do Tatier niaku Turu nic extra narocne co Vy nato? Piste co Vas napadne ;-)

puuro

no nic z toho nebude,len vypravata,pisete,hinto tamto,hovno z toho bude,len dalej sedte doma a piste na fora,mali by ste sa ist seci dobre najebat,nahulit a basta,vymysliet daku srandu,ale figa z vaaas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Inynavrh

Ja navrhujem vytvorit minimalne tri skupiny podla miest napr.Bratislava,Banska Bystrica,Kosice a tam nech sa pridaju lud,ktori by mali zaujem sa stretnut a dalej sa to bude riesit tam.

despacito

cavte ludia , ospravedlnujem sa ale z moje strany krachla cela organizacia odchdzadam robit do zahranicia dost narychlo sa to zbehlo ale mal som naozaj zaujem zorganizovat stretko, tak hadam niekedy v buducnosti.

Supernapad

Co tak to neobmedzovat len na single ludi?ved aj zadani mozu chciet spoznat novych ludi.ale inak ten napad s viacerymi mestami je super :)

tasty

......nemyslela som chatu, kde si sami zabezpečujete všetko jedlo etc,, to nie je moc vhodné pre ľudí, ktorí sa ledva poznajú

skôr penzion alebo hotel, ale to je drahšie..... tam kde máš denný bar, dá sa posedieť, pokecať, máš spoločenskú miestnosť kde sa podávajú ranajky, obed, večera...... a večer sa v tej miestnosti dá urobiť program....

je možné ak by sa niekto na pokec a tak necítil, môže si urobiť pohodu na izbe ....