Koniec samoty- Stretavka, vylet

Príspevok v téme: Koniec samoty- Stretavka, vylet
despacito

Ahoj, viaceri tu pisete ze trpite samotou chyba Vam spolocnost ludia,mate depky, socialnu fobiu atd co tak zorganizovat stretko vylet do prirody ja som viacmenej introvertnej povahy 26 rocny chalan Košičan rad by som spoznal novych ludi navrhujem vylet do Tatier niaku Turu nic extra narocne co Vy nato? Piste co Vas napadne ;-)

Neznamy-THM1986

okno: A najhoršie a najtemnejšie kúzlo z Harryho Potera je keď nasmeruješ na dakoho prútik a povieš mdloby na tebe :D

okno

dufam, ze nulova. Harry Poter je carodejnicka kniha, precitas a sledujes, co sa deje s Tvojim zivotom. A potom sa cudujete, ze mate zrazu depresie, socialne fobie, uzkostne poruchy, vidite haluze...Zobudte sa ludia a hladajte pravdu vo svete, nie zbavu a klam

Inynavrh

Harry Potter maraton.Kino Usmev,nedela 10.12.poobede(kupuje sa dopredu listok,na sobotu su uz niektore vypredane)V pripade zaujmu-skupina Stretavka Kosice na facebooku/facebook Eqvilibrium Dnes

Dilin0

ja som tiež za, je to skvely napad, bože škoda že aktualne niesom v košiciach , ale velky respekt tej slečne ze sa toho ujala, fakt to není lahke nieco také zorganizovat a uz vobec nie ak je nato clovek sam.. vela z vas tu ma len velke reči milion prispekov a ked dojde k lamaniu chleba tak sa zrazu "vyparili" si našli kadejake vyhovorky, asi tolko ktomu.kto naozaj chce najde sposob, kto ne najde vyhovorku :)

Inynavrh

Stretavka v Kosiciach: 18.10.(streda)je citatelske stretnutie v Kniznici Jana Bocatia,Hviezdoslavova 5 s temou Ako sa vyhrabat z bahna.Kontaktovala som zenu,co to vedie,vraj sa neocakava,ze sa kazdy bude zapajat a nie je nutne ani precitat knihy,ktore su uvedene pri teme na plagate:E.Ferrante-Neapolska saga.K.Dionne-Dcera mociarneho krala.Stretnutie zacina o 17 00.

Cliattsi

Kontrolor, teba som chcel stretnut uz davnejsie. Aj som ti pisal o tom do inej temy- asi si mi ani neodpisal. Ked sa sem vratis, tak.mi aspon napis, či by to bolo mozne alebo nie alebo co. Díky. Mna totiz moc zaujima tvoj stav, lebo sa vo viacerych veciach zhodneme.