Zoznámenie

Príspevok v téme: Zoznámenie
Peter122

Chcel by som sa opýtať hlavne žien, ako by zareagovali, ak by sa k vám prihovoril neznámy muž napr. takto: "dobrý deň, ste mi sympatická a rád by som vás spoznal. Ja som Peter" ... alebo nejaký iný nápad ako sa prihovoriť k neznámej osobe. Chcel by som spoznať nejaké dievča ale nie štýlom internetu a zoznamiek ale chcel by som ju nejak spoznať takto priamym kontaktom. Len nechcem aby to vyznelo nejak trápne, uchylne.
Neviem či to vôbec takto dokážem nejakú osloviť (som hanblivy introvert) ale aj napriek tomu by som sa chcel prekonať, pretože raz som mal takúto príležitosť a som ju nevyužil :(

tweetie

Peter, obcas sa mi stalo, ze som sa pri cakani na bus, alebo v obchode pustila do reci (len taky klasicky social talk) s cudzimi ludmi, resp. bola som oslovena (ja ani netusim, cim ti dotycni zacali komunikaciu) a niekedy mi to dokonca aj vylepsilo den, ak to bol vtipny rozhovor. Takze urcite vyskusaj. Mozno pridu i odmietnutia, bud zo strachu alebo ze ta dotycna bude namyslena hus (ale o taku predsa nestojis, cize to ta hadam neodradi :)? ), ale tak ked sa zamyslim nad tym, ze fakt z casu na cas sa mi stalo, ze som bez problemov komunikovala s neznamymi, tak ja vtom nevidim nic zle.
A este ma napada, ze napr. cestou do roboty vidavam rovnake tvare, a tu by som tiez asi nereagovala bojazlivo. Cize vyskusaj pripadne oslovit aj take holciny, kt. obcas stretavas na rovnakej trase, je dost mozne, ze ta tiez eviduje. Cize i tu mas priestor na usmev a komunikaciu :).
Prajem nech sa ti zadari a ak nezabudnes, napis ako si pochodil. Niektori tu zjavne potrebuju otvorit oci, ze i toto je cesta a myslim, ze ovela lepsia ako internetove zoznamky.
Vela stastia :)

Peter122

Kycera veľmi pekne ďakujem :) .
despacito presne mám aj ja tento problém, tréma a problém nadviazať komunikáciu aby reč nestála, nechcem zas dávať len otázky aby to nevyzeralo ako na výsluchu. Ale chcem to aj napriek tomu skúsiť a prekonať svoje hranice, strach pretože mrzí ma to, že už som mal dve príležitosti a nevyužil som ich. Možno tá diskusia nebude až taká strašná, možno nejak v tom danom momente to pôjde aj samo.

despacito

Peter122: musim uznat ze mas dobry napd s tym balenim na ulici, sam to riesim nieje to uplne jednoduche sa len tak prihovarat je tam stale urcity strach trema, ja som tiez introvert u mna je skor problem ako z holkou komunikovat aby neviazla debata proste nemam extra komunikacne zrucnosti ale berem to tak ze vsetko chce len trening idealne je mat v zasobe niake srandovne historky, dievca treba rozosmiat. Nech je sranda potom to pojde uz lepsie. Ono najlepsie je ked je dievca komunikativne, ja osobne som mal uz viackrat problem ze slecna nebola dvakrat ukecana, a viazlo to.

Kycera

A čo ja??? : D
Ide mi to len zato, že čakám do kancelárie dôležitý mail zo zahraničia.
Mesačný princ,
nemaj boja, aj na Teba príde rad. Len treba mať oči otvorené a srdce pripravené... ; )
Každému podľa zásluh.

Kycera

Peter,
ideš na to dobre. Na ulici sme sa síce nestretli, ale mňa aj niektoré dievčatá tu si už oslovil. Pripomínaš mi Michala 555, ak máš čas a záujem, môžeš si ho vyhľadať. : )
Disponuješ devízou, kt. sa u mladých tak často nevidí - vycibrené spôsoby, charizma, inteligencia,...
Zaslúžiš si pri sebe skvelé dievča a ja pevne verím a prajem Ti, aby si také aj našiel. Dievča, kt. Ťa nesklame a bude kráčať po Tvojom boku až do úplného konca. Tak veľa šťastia pri oslovovaní. : )

Peter122

Som rád, že sa tu táto téma takto rozbehla, niektoré príspevky som si ani nevšímal, ale za niektoré názory naozaj ďakujem. (Aj tebe Kycera, že existujú ešte aj ľudia ktorý dokážu ešte normálne odpovedať)
Som si vedomý toho, že ľudia (v tomto prípade ženy) môžu reagovať všelijako, ale myslím si že pri príjemnom predstavení na mňa nevytiahne nôž :D. Prinajhoršom ma nejak poníži ale tak to sa dá ešte prežiť, aj tak sa možno už nikdy nestretneme. Nehovorím zas, že každá žena ktorá mi je na pohľad sympatická tak že by som s ňou chcel mať nejaký vzťah. Chcel by som ju len jednoducho spoznať a možno neskôr (ak sa viac spoznáme) by mohol vzniknúť nejaký vážnejší vzťah.
Musím priznať, že "ste mi sympatická" vyznie naozaj ako by som s ňou chcel mať hneď vzťah, ale myslím si že nejaké jednoduché predstavenie by nevadilo. Napr. "Ahoj ja som Peter, rád by som ťa spoznal / rád by som si s tebou pokecal" ...
A ešte musím raz podotknúť, že nechcem sa zoznamovať cez nejaké zoznamky ale normálne priamym kontaktom s dievčaťom.

Mesačný princ

Že sa Vám chce na tomto fóre míňať energiu na neustále hádky a rýpanie :D Keby každý tú časť energie využil zmysluplne :)