Chcel by som sa opýtať hlavne žien, ako by zareagovali, ak by sa k vám prihovoril neznámy muž napr. takto: "dobrý deň, ste mi sympatická a rád by som vás spoznal. Ja som Peter" ... alebo nejaký iný nápad ako sa prihovoriť k neznámej osobe. Chcel by som spoznať nejaké dievča ale nie štýlom internetu a zoznamiek ale chcel by som ju nejak spoznať takto priamym kontaktom. Len nechcem aby to vyznelo nejak trápne, uchylne.
Neviem či to vôbec takto dokážem nejakú osloviť (som hanblivy introvert) ale aj napriek tomu by som sa chcel prekonať, pretože raz som mal takúto príležitosť a som ju nevyužil :(
Zoznámenie
a dotyčná ti povie: "dakujem , nemám záujem.."
kedze je vysoká pravdepodobnosť, resp. fakt že to skušaš na každu , lebo si na tom zle,..
vytvorim si 10 učtov na pokeci a na kazdy jeden mi pride RP v rovnakom znení:
: "dobrý deň, ste mi sympatická a rád by som vás spoznal. Ja som Peter"
a najlepsie je ked nemám profilovu fotku, tak odkial dotyčný vie, že som sympatická?? - totálne trápne..!
sú ženy ktoré o povrchne vzťahy typu "budem chodiť s hocikým len aby som niekoho mala" nestoja...!
No presne to sa mi stalo prednedavnom. Lenze som zutekala lebo som sa bala ze je to uchyl. V dnesnej dobe nemozes nikomu verit. Len sa chranim to je vsetko.
Hlavne taktiež tie dnešné "slečny", ktoré si myslia o sebe, že môžu mať všetko na svete a môžu si taktiež vyberať a viete čo je najvtipnejšie :D, že takto sa chovajú aj baby, čo majú riť ako kufor, boky veľké, že by si človek na ne mohol sadnúť, ale ona o teba mať záujem ani len o to, aby si ju pozval na pohárik, aj keď si slušný, pekne oblečený, máš na sebe pekný parfúm, pekne ostrihaný a si aj dokonca fešák a dobre vyzerajúci mladý muž. Jednoducho ťa pošle do riti aj keby mala sedieť celý večer s kamoškami pri jednom stole, ako to už aj neraz bolo :D Jednoducho ja som si písal s babami aj so staršími ženami a 90% mi napísalo, že som fešák a nechápu ako nemôžem mať frajerku. V meste však vždy mali baby u prdeli aj keď sme prišli slušne, či sa nechcú k nám pridať :D Jednoducho sú to socky, ktoré si o sebe myslia všetko možné na svete a môžu mať každého chlapa na ktorého sa pozrú. Preto sa nečudujem tým babám, čo končia s deckami sami v rodičovskom dome. Možno to niekedy chlapi robia z pomsty, že dobre, pretiahnem ťa a potom radšej sa spakujem a staraj sa. Nieje to najlepšia cesta ale možno to tak dakedy je, aby si prestala o sebe myslieť, že je niečo viacej.
Ja som písal sem na fórum, že nemám dievča už asi 5 rokov a nemám ani len kamarátku jednu s ktorou by som vybehol von. Radili mi tu skôr ženy ako chlapi, že mám isť niekde sám ako napríklad do nákupného centra a tam sa mám prihovoriť nejakej babe čo taktiež pôjde sama alebo bude sama sedieť na lavičke. Akože toto mi príde veľmi ale veľmi vtipné, keď že tá baba môže čakať na tej lavičke zatiaľ na frajera, kým príde alebo na kamarátky, alebo je tam sama ale pritom má frajera. Takéto rady dávali viacerí ľudia a som zvedavý, či to oni niekedy spravili, že prišli len tak k cudzej osobe a povedali jej "Ahoj, ako sa dnes máš ? Prišla si len tak pozrieť ?". Jednoducho tá baba si môže už len v sekunde o mne pomyslieť, že som stroskotanec a zúfalec a radšej odíde a ľudia okolo čo to môžu vidieť sa mi môžu potom len vysmiať do tváre. Alebo ma taktiež môže odstrčiť jednou poznámkou, že nemám záujem alebo mám frajera. Jednoducho tieto rady stoja za nič ....
Vacsina zien to bude asi povazovat za suche, lebo si o sebe myslie, ze su nieco extra a take obycajne , slusne oslovenie na nich nefunguje-budu sa hrat na fifleny. Radsej skus len stiahnut okienko na aute a zakric "Hej, knedla, nepozves ma na kavu?", to by mohlo zafungovat.
Reakcie žien na tvoju otázku môžu byť rôzne, lebo každá žena má inú povahu a je rôzna. Tak ti len prajem veľa odvahy a jednoznačne do toho choď. Odvážnemu šťastie praje!