Chcel by som sa opýtať hlavne žien, ako by zareagovali, ak by sa k vám prihovoril neznámy muž napr. takto: "dobrý deň, ste mi sympatická a rád by som vás spoznal. Ja som Peter" ... alebo nejaký iný nápad ako sa prihovoriť k neznámej osobe. Chcel by som spoznať nejaké dievča ale nie štýlom internetu a zoznamiek ale chcel by som ju nejak spoznať takto priamym kontaktom. Len nechcem aby to vyznelo nejak trápne, uchylne.
Neviem či to vôbec takto dokážem nejakú osloviť (som hanblivy introvert) ale aj napriek tomu by som sa chcel prekonať, pretože raz som mal takúto príležitosť a som ju nevyužil :(
Zoznámenie
Prepac Mesacny, ale kavu nepijem a som z Venuse.
Moja skúsenosť je taká, že žena najprv takéto oslovenie odmietne, ale to preto, aby nevyzerala ľahko dostupná, ale kebyže si sa posnažil ďalej, nadviazal rozhovor a bol jej sympaticky a ona nezadaná, tak prečo nie? Alebo možno by bolo rozumnejšie najprv zaviesť ten rozhovor a až potom jej povedať, že ti je sympatická a rád by si ju niekam pozval. Mňa tak raz oslovil chalaň na zastávke, začal niečo mlieť o autobusoch a o čakaní na ne, povedal kde býva atď a potom, že kam idem a či by ma nezdržalo keby sme si niekde blízko sadli na kávu, alebo čo by som chcela. Ja som súhlasila a napokon sme spolu nejaku dobu aj chodili, teda asi tak dva týždne :-D
Na mna by tvoje slusne oslovenie zafungovalo. Milujem skoro vyhynuty druh gentlemanov.
Podrzat dvere, mily usmev a slusne spravanie. S tym nic nepokazis.
Zalezi aj aky typ zien s tym oslovis. Mozno budes casto odmietnuty, ale nenechaj sa odradit.
Dokonale odradi, ak to muz skusa rovnakym sposobom na viacere zeny. Kazda chce byt vynimocna a vyvolena, nie jedna z mnohych. Muzi si casto mylne myslia, ze u zien to funguje ako u nich. Sutazivost, cim viac samic okolo, tym viac sa snazia. Nie, nesnazia.
Oslovenie: "Hej knedla, nepozves ma na kavu? Tak takemu bulovi a chudakovi, co ani na kavu nema, len naplut do tvare.
WHISPER - väčšina žien rozmýšľa v tomto ohľade tak, ako ty. Nič v zlom, ale ako sa dajú spoznať nový ľudia, ak to beriete takto??????
A ešte jedna poznámka. Nikdy som nemal problém s ,,profilovkou,,
Bola to fajnová selekcia ľudí orientujúcich sa na vzhľad a to pozlátko.
Najskôr treba spoznať inú stránku ľudskej bytosti. Aspoň ja to mám tak.
Keď si zadaná, tak čo riešiš teraz ??? :D Je mi jasné, že keď si zadaná nebudeš paktovať s iným chalanom aj keď v dnešnej dobe sú aj také baby, ktoré jednoducho zabudnú na tie pekné slová čo si povedali s partnerom a paktuje s iným cudzím chalanom čo pred pol hodkou stretla niekde v meste.
Čo sa týka mňa, ocenila by som Tvoju odvahu. : D Za predpokladu, že by som bola voľná, mohlo by to pokračovať. Lenže pravda je taká, že som zadaná a ak by som takéto niečo zažila teraz, mala by som krajší deň.
Predstavila by som sa aj ja a popriala Ti veľa šťastia. Keďže túto možnosť vylučujem, tak to šťastie Ti popajem cez písmenká. : )
A kto tu hovorí, že hneď musí tá žena chodiť s chlapom čo jej napíše ? Alebo keď ju aj pozve na drink ??? Pre boha ženy vy ste už ozaj tak zadubené ? :D Jednoducho, keď chlap pozve babu na drink kecajú a je im fajn, tak prečo nie ? Ak by sa začal pýtať pičoviny a ťahal ju preč od statných, aby mali súkromie či ju volal na WC, tak v tedy môže cúvnuť a povedať, nemám záujem, ale baby odkopnú chlapov už len pri prvých slovách a jednoducho neriešia. Baby nedajú šancu a nedajú. A o tom aj píšem, baby hovoria, že chlap by mal spraviť, prvý krok a keď ho aj spravia, tak ich odkopnú ako špinavé handry. Jednoducho ženská logika nemá hraníc :D
Dobre, tak nikto nebude nikomu veriť a všetci ostanú sami a nebudú mať frajera či frajerku :D Toto keby si povedal každý, tak naozaj nemá niekto nikoho a pritom tá baba čo odkopla toho chalana behom 5tich sekúnd mohol byť jej budú možno aj manžel a uvidela by, že je úplne iný ako si myslela. Ale to už sa nikdy nedozvie, keď že ho odkopla ako špinavú handru. A vtipné je že baby neustále hovoria, chlapi majú urobiť prvý krok a keď ho spravia, tak ho kopnú do riti a jednoducho nemám záujem :D :D Vy baby ste veľmi ale veľmi hlúpe a ste mi už vážne na smiech :D Neviete čo chcete a nikdy to ani vedieť nebudete. Jednoducho si asi najlepšie zaplatiť dievča na jednu noc a to je asi najlepšie riešenie :)