Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznámenie

Príspevok v téme: Zoznámenie
Peter122

Chcel by som sa opýtať hlavne žien, ako by zareagovali, ak by sa k vám prihovoril neznámy muž napr. takto: "dobrý deň, ste mi sympatická a rád by som vás spoznal. Ja som Peter" ... alebo nejaký iný nápad ako sa prihovoriť k neznámej osobe. Chcel by som spoznať nejaké dievča ale nie štýlom internetu a zoznamiek ale chcel by som ju nejak spoznať takto priamym kontaktom. Len nechcem aby to vyznelo nejak trápne, uchylne.
Neviem či to vôbec takto dokážem nejakú osloviť (som hanblivy introvert) ale aj napriek tomu by som sa chcel prekonať, pretože raz som mal takúto príležitosť a som ju nevyužil :(

Matusisko_xD

Ale však nech si píše svoje "múdrosti". Ja si z nej slov neberiem k srdcu nič ani od tých ostatných postarších "dám" čo ma viac menej chceli dostať dole. Bohužiaľ bez výsledku. Možno na budúce :)

trp

Aaaa, kycera sa tusim nasla v mojom prispevku a vypustila zas nejaku mudrost. Zas kto je sam so sebou spokojny, tak sa o tom silou-mocou nesnazi presvedcit vsetkych okolo, nema jednoducho tu potrebu.

Jarovacitronada

groteskné kde všade človek dokáže zamontovať akademické vzdelanie. Poznal som taký pár tam sa pravdepodobne ešte aj pri sexe oslovovali pán profesor. kycera kycera ty si do seba zahľadené indivídum. Nie si z Blavy si nána Prešporácka.

Mesačný princ

Kycera - veľmi by ma zaujímalo na akých miestach sa tie ženy vyskytujú. No daj nejaké to ,,správne miesto,, :)

Kycera

Matušisko,
tak dnes si nežil nadarmo. Našiel si tu spriaznenú dušu, ktorá sa "vyzná". ; ) Mal by si brať vážne jej slová : "Sem chodia vacsinou zakomplexovane zeny. Jedna sa tu vychvali do nebies, druha sa hra na strasne vyberavu, aj ked v skutocnosti by si sa za nimi ani nobzrel mozno, tretia tu vsetkych poucuje."
Aké zaujímavé diagnózy, a že tu žiadna z nich neplače, neľutuje sa, má prácu, v hlave mozog, kt. aj používa, je vyrovnaná, spokojná sama so sebou a so svojím životom, či žije sama alebo má akademicky vzdelaného partnera. Aj ich nicky sú zaujímavé, nie ako to verbum, kt. Ti radí. : D

Cariboo

Nemam precitane ostatne prispevky.

Nemyslim, zeby ta formulka bola zla.

Vzdy musis ratat, ze opacna strana to moze zobrat uplne s humorom, ciastocne ostane zaskocena, vystrasi sa, alebo ta uplne odpise z x-dovodov.

Ked sa chces niekomu prihovorit, bude najlepsie ak sa aspon z videnia poznate. Tam si mozes odsledovat ako dana osoba reaguje na inych.

Matusisko_xD

trp Konečne, kto tomu aj trochu rozumie. Neboj sa, ja si z týchto žien, čo ma tu poučovali nerobím absolútne nič :) Už len z toho čo vedia zo seba vypustiť by ma nezaujímali, ani keby mali toľko rokov čo ja. Jednoducho už nemajú 20-25 rokov a preto nevedia ako to v dnešnej dobe chodí. Tiež na tom nevidím nič zlé s babou pokecať pri poháriku zatancovať si s ňou a naďalej s ňou udržiavať kontakt, aj keby to mala byť len kamarátka. Ja nemám choré ani nezdravé zmýšľanie, len niektorým ženám to jednoducho nejdeš vysvetliť.