Chcel by som sa opýtať hlavne žien, ako by zareagovali, ak by sa k vám prihovoril neznámy muž napr. takto: "dobrý deň, ste mi sympatická a rád by som vás spoznal. Ja som Peter" ... alebo nejaký iný nápad ako sa prihovoriť k neznámej osobe. Chcel by som spoznať nejaké dievča ale nie štýlom internetu a zoznamiek ale chcel by som ju nejak spoznať takto priamym kontaktom. Len nechcem aby to vyznelo nejak trápne, uchylne.
Neviem či to vôbec takto dokážem nejakú osloviť (som hanblivy introvert) ale aj napriek tomu by som sa chcel prekonať, pretože raz som mal takúto príležitosť a som ju nevyužil :(
Zoznámenie
matusisko, peter
to nemozes brat vazne. Sem chodia vacsinou zakomplexovane zeny. Jedna sa tu vychvali do nebies, druha sa hra na strasne vyberavu, aj ked v skutocnosti by si sa za nimi ani nobzrel mozno, tretia tu vsetkych poucuje. V zahranici je celkom bezne, ze niekoho na ulici oslovis a porozpravate sa o vselicom. Tu su zeny dost zakomplexovane a ak nejaku oslovis, tak sa vacsinou len odbavi na tebe, tak ze sa zatvari, ze si hlboko pod jej uroven, aby sa s tebou vobec bavila, lebo nic ine nedokaze a nevie.
Snažil sa rok, aby ťa mal, pretože mal v očiach len teba a na žiadnu inú nepozeral a teraz trpí hej ?? Dúfam, že to bolo myslené obrazne a nie naozaj, že teraz doplatil nato že je s tebou. Vyplašiť cez písmenká ?? To sa môže nejaký posero, ktorý niečo napíše a sám váha vôbec o tom či tomu veriť čo napísal. Ja si za mojimi názormi stojím, preto že nepíšem od veci a sračky, ako si niekto môže myslieť. Písať o tom je jedna vec a realita je úplne niečo iné. Len že vy ženy ste proste ženy a tým to tam aj končí ;)
Matušisko, Matušisko... : D
Nie, Ty so svojimi názormi a "trpezlivosťou" by si ma určite nezbalil. Nikdy, opakujem nikdy som žiadneho chlapca ani muža neoslovila ako prvá, a ten s kt. som, sa snažil rok. A teraz trpí, tak mu treba! : D Vieš, takú ženu ako som ja si treba zaslúžiť, také treba hľadať ako ihlu v kope sena. : ) Pár ich po svete ešte behá, len treba hľadať na správnych miestach. Takže kde a v kom je chyba???
Jedno však musím na Tebe oceniť, odvahu máš a nedal si sa vyplašiť cez moje písmenká.
Len že ja sa skôr vyjadrujem k tomu čo píšu ženy a nie k danej téme. Ale tak jasné, moje IQ nieje vysoké, som momentálne bez zamestnania a preto baba "so zdravým rozumom" ako bolo spomenuté by si rozmyslela či chce mať spolu so mnou vzťah, odháňam skôr baby tým čo píšem ako by som ich mal priťahovať. Dobre no.
Takže moje názory, že dievča by som si mohol nájsť niekde v meste pri drinku alebo niekde v bare pri zábave sú úplne asi mimo reality, alebo že píšem blbosti, keď si myslím, že baby nedajú šancu ak sa s nimi chcú chalani zoznámiť. Dobre no :) Vidím, že všetci sú tu múdri a ja v podstate píšem len samé somariny. Preto asi aj viacerí známy si našli na tancovačke babu, kde ju oslovili, tancovali spolu, popili a jeden čo viem je s ňou doteraz a je to už vyše 6 rokov. Ale jasné ja som mladý hlúpy čo v podstatne hovno vie no :) Tak ja si nájdem robotu, kúpim auto zaobstarám si byt aj keď len podnájom a potom prídem k jednej babe na ulici poviem jej "Ahoj ja som Matúš, hľadám kamošku na trávenie voľného času, do prírody, na bike..." A možno si nejakú nájdem, pretože si nechám poradiť od starších žien čo sem prispievajú a v podstate už majú toľko skúseností zo života, že by mohli písať romány :)
Matusisko,
toto nie je tvoja tema a Peter chcel nazory od zien. IQ asi nebude tvoja silna stranka, staci si precitat hlavny prispevok temy, od autora.
Zaloz si vlastnu temu. Tato nie je o tebe. Necudujem sa, ze zeny skor odhanas, ako pritahujes.
mesačný a spol... píšeš že ako sa má človek zoznámiť...?
su dve rozdielne veci,... uvediem to na správnu rovinu...
keby ma oslovil týmto štýlom
"ahoj si pekná,... " -kebyze nie som pekna neoslovi ma?
alebo
"ahoj si sympatická" kebyze nie som sympaticka neosloví ma?
a nezoznámime sa...?
→ja za pojmom "nezoznamime sa + fraza trápna" vidím/chápem že dotyčný chce frajerku...
a ja záujem nemám ani o neho ani o nikoho...
ale!
kebyže ma osloví:
"ahoj ja som Peter hladám kamosku na travenie volneho casu, do prírody, na bike..."
tak s takym by som si sadnut sla...
Tuvg Hádžeš všetkých chlapov do jedného vreca. Ale jedno ti poviem, že chalan čo to má v hlave poriadku čo sa týka vzťahov ako ja, že nehľadá zábavku na jednu noc a chce mať partnerku preto, aby sa o ňu staral ako sa o ženu patrí a vedel by jej byť oporou aj v tých najťažších chvíľach, tak taký ako som ja šancu nemá. A ak si aj nájde, tak poväčšine to je baba čo si takého chlapa vážiť nevie a podjebe ho s iným. Zato tie prípady, že chlap nadáva fackuje svoju frajerku, tak pri takom na kolenách bude plakať, že ho miluje a nechce aby od nej odišiel. Veľakrát som povedal a asi to aj tak spravím, že začnem byť sviňa aj ja. Mám známych čo chodia vkuse piť sú neslušní ale majú ženu a dieťa, ale pritom sa chodia kurviť s inými. Začnem byť hajzel aj ja čo si neváži žien a možno sa karta obráti. Možno práve takého, ženy hľadajú a ja im milerád vyhoviem
Angelika3 Tebe sa chcem poďakovať, pretože ty naozaj vieš čo píšeš a rozumieš aj mne čo píšem ja. Ja viem a nehovorím, že baba si hneď mala skočiť po chalanovi ako ju náhle pozve na drink, ale keby dala aspoň šancu a zistila by, že ten chalan nieje vôbec taký ako sa zdá na prvý pohľad a možno by zistili pri rozprávaní, že majú viacej vecí spoločných a hneď by to šlo lepšie no nie ? Len že človek príde za babou a teraz píšem o mojom kamarátovi, že či sa nepridajú ku nám a oni sa v prvom rade na ňom začali smiať ako s prepáčením sprosté a povedali, že oslavujú kamarátkine narodeniny a že porozmýšľajú o tom. Jasné, že za celý večer si nášho stolu ani len nevšimli a to nebolo prvýkrát :) A to prišiel slušne ako gentleman a nie ako dáky debil, že baby poďte si vypiť nemám žiadny baby na dnes večer. Jednoducho baby nedajú šancu.
Macusisko radsej budem do konca zivota sama ako niekomu naletiet a fakt nepotrebujem aby mi niekto nieco spravil. Vsade vrah uchyl zlodej klamar. Nema to zmysel.
No to by si si povedala len ty, lebo tvoje názory na niektoré veci sú choré. Baba cca 18-20 ročná, ktorú stretnem a poviem jej, že aktuálne nemám robotu, tak radšej si povie seriem na teba, keď že pri tebe nebudem mať pocit zabezpečenia a nie to ešte s tebou mať rodinu ??? Tlieskam. Preto že, keď teraz nemám robotu aktuálne, tak ja ju v podstate už nebudem mať vôbec hej ??? A si sa ukázala presne ako tie dnešné mladé pičky, ktoré idú po chlapoch čo majú auto a svoj dom alebo byt, aby mali pocit zabezpečenia. Ale chalan v ich veku nemá ani za boha šancu, lebo nemá auto ani byt a možno zarába 500€, čo je asi pre ňu žiadny peniaz. Dobre no :) Takže baby mňa ani nechcite, ak to čítate, pretože teraz nemám robotu a nebudem vám mať z čoho kupovať darčeky, pozývať vás na obedy či večere. Potom, keď budem mať robotu, tak sem napíšem môj mesačný plat a koľko už pracujem, aby som mal aspoň ako takú šancu :D.