Chcel by som sa opýtať hlavne žien, ako by zareagovali, ak by sa k vám prihovoril neznámy muž napr. takto: "dobrý deň, ste mi sympatická a rád by som vás spoznal. Ja som Peter" ... alebo nejaký iný nápad ako sa prihovoriť k neznámej osobe. Chcel by som spoznať nejaké dievča ale nie štýlom internetu a zoznamiek ale chcel by som ju nejak spoznať takto priamym kontaktom. Len nechcem aby to vyznelo nejak trápne, uchylne.
Neviem či to vôbec takto dokážem nejakú osloviť (som hanblivy introvert) ale aj napriek tomu by som sa chcel prekonať, pretože raz som mal takúto príležitosť a som ju nevyužil :(
Zoznámenie
aha... takze zakladatelom temy je MATUSISKO ????
nič v zlom... ale...
moj zlatý chlapec v prvom rade si porieš prácu, lebo kedze nemáš prácu, nemáš peniaze tak za čo by si tú dievčinu pozval na drink...?
a ked dievčina si hlada vztah za umyslom mat rodinu, čiže niečo perspektivne... ako by si jej to zabezpečil TY? asi nijak,...
hned ako jej povieš že si nezamestnaný zdupká, ak má zdravý rozum, lebo jej zasvieti v hlave kontrolka, žiadna normálna žena nebude chovať darebaka, priživnika... nech si ho nechá mamička...
LAXMI ideš mi zakazovať, aby som sa vyjadroval k odpovediam od ľudí a k téme ??? Mysli si čo chceš, ale je to úplne moja vec. Zato ze mám vlastný názor nato čo sem ženy píšu, tak som sám žena hej ?? Neboj, toto je môj posledný komentár k tebe ;) A nebuď taká podráždená. Prajem pekný deň :)
Pozri,
Peter sa tu pytal na nazor zien, tak neviem, co ty do toho vstupujes a bojkotujes kazdy nazor zien.
Si zena?
LAXMI Prečo más pocit, že sa rozčuľujem ??? Nemám byť z čoho :) Počúvam hudbu, behám po nete, pijem citronádu a jednoducho prispievam mojimi názormi, keď že nieje teraz čo lepšie na robote ;)
Kycera takto by to nešlo ?? Ako, že ako ?? Že pozvem dievča na drink ?? Aby som ju lepšie spoznal a porozprával sa s ňou ?? Jasné, že nešlo, keď vy si myslíte, že hneď vás chcú chlapi pretiahnuť. Nedáte šancu aj keby ten chalan bol aký slušný, pretože vy si môžete "vyberať". Ale také čo majú 20 rokov deti na krku a bez chlapov čo sa na ne vykašlali, tak s takými som asi s 10timi písal a hľadali si lásku či chalana, ktorí ich bude mať rád. V Tedy už hľadali hocijakého čo som z ich písania vyčítal. No čím to asi bude však ? Ale ak ty si nejaká 35-40 ročná ženská, jasné že na teba by v meste oslovenie neplatilo alebo niekde v bare. Hádam nebudem mladej 20 ročnej babe písať listy na jej adresu alebo jej písať cez nejakú zoznamku a vypisovať jej tam, aký som sám a hľadím si lásku a partnerku do života. Cez zoznamku sa aj tak nikdy nič nevyriešilo, čo som aj počul od ostatných. Boli na prvom rande a baba sa už neozvala a ani vraj len neodpísala. Tak to je čo za prístup ? Ak sa tej babe ten dotyčný nepáčil, tak aspoň mu to mohla napísať nie ? Jeden chalan tu o tom zakladal tému a píšem práve o ňom. Jednoducho mi neodpísala nič a on chudák mohol písať čo chcel. Vy ženy ste povrchné svine a to je všetko :)
Matusisko, no ako by som to povedala, proste keď ten chlap začne dlhší rozhovor, nie že hned na ňu vyhrkne napr. či by ju mohol niekam pozvať, tak bude mať žena skôr pocit, že už aj o ňom niečo vie, stihne si utvoriť mienku, či jej je chlap sympatický a skôr mu začne dôverovať a tým pádom pozvanie prijme.
Ja to hovorím iba čisto zo svojho pohľadu, ale áno, myslím si, že žena nechce vyzerať ľahko dostupná a preto niekedy okolkuje, aj keď v duchu je rada, že má o ňu niekto záujem.
Ten chalan čo za ňou chodil v tom podniku, tak mal proste smolu, ona evidentne ho nechcela.To sa predsa stáva aj opačne, neznamená to predsa, že ženy su nejaké nadradené, prieberčivé bytosti, alebo čo.
Matusisko ty sa tu co rozculujes? Ved ty si nemal este ani poriadny vztah, ale si expert na vztahy?
Nauc sa pocuvat zeny a hlavne starsie, skusenejsie zeny.
Matušisko,
nauč sa čítať s porozumením! A propos moje slová boli určené Petrovi.
Čo riešiš pre zmenu TY??? Takto si zháňaš prácu a babu??? Tak takto by to, chlapčiatko, nešlo! Musíš zmeniť prístup!
Angelika3. Baba ho odmietne, aby nevyzerala ako nejaká povoľná ženská hej ??? A chlap aj naprieč tomu, by s ňou mal ďalej komunikovať a baba si zrazu povie, jasnéééééé, že príjmem tvoje pozvanie na drink a menší pokec. To už je potom úplne iná situácia čo ???? Raz keď baba povie, že nemá záujem, tak ten chlap asi bude srať na to nie ???? Pretože boli aj také situácie, že chlap sa snažil sa jednou babou v meste chodiť v jednom podniku celý večer a aj tak ho mala v prdeli a radšej išla von sa vyvetrať, aby mala od neho pokoj. Tieto rady žien chlapi NIKDY NEPOČÚVAJTE, NIKDY !!!!!!!!!!!!!!! Radšej sa riaďte svojim chlapským inštinktom.
Chlap, čo to skúša na viacej báb rovnakým spôsobom ?? To sú čo zase za reči prosím ťa ???? Dobre, chlap pozve dievča na drink hej ?? Odmietne ho a ten chlap ako teraz má do konca života ostať sám, alebo pol roka sa o nič nesnažiť, pretože na každú jednu to stále skúša rovnako ??? Akože trošku mi zastal rozum. No pochopiteľne a logicky, keď ho tá baba pošle slušným gestom do zadku, tak asi bude skúšať na ďalšiu niečo podobné, keď že si hľadá dievča nie ??? Či ako že za každým neúspešným krokom bude vymýšľať niečo iné znova a znova, kým vymrhá všetky možnosti a potom sa na to celé vyserie ??????????