Písala som sem k téme samovražda. A aj som to spáchala. Vyskočila som z 5. Poschodia. Bol to skrat ...Teraz ležím v nemocnici už 2;5 mesiaca. Mala som zlomenú panev a krížnu kosť. Nehybem ľavou nohou. Miechu mám prechodnú. Myslíte že tu nohu ešte rozhýbem?
Skočila som z 5 poschodia
Myslíš že tu nohu môžem dať dokopy? Teraz chodím o barlách je strašne stuhnuta. Ledva ju taham.. vydržím na barlách tak 5 minut
Zdravotnícky pracovník
Philips ty si lekár?
Lenja134 - hlavne teraz musis pozitivne mysliet, aj ked to moze byt po samovrazde to posledne, co by ta napadlo, ale sila pozitivneho myslenia vela robi, tak sa moze stat, ze aj vdaka tomu tu nohu rozhybes. Mozno, ze to nebude za den, ani za dva, mozno to bude trvat cele tyzdne a budes musiet ist aj do kupelov kvoli tomu, ale bude treba hlavne silu pozitivneho myslenia a dalej hladat informacie ohladom tvojho problemu s nohou, informacie ohladom pobytoch v kupeloch, ktora voda, ktore mesto... co a kde by mohlo pomoct, ake vyzivove doplnky, vitaminy, mineraly, ake cviky, navstivit urcite rehabilitacne sestricky, nech ti nieco poradia. Hlavne nehadzat flintu do zita nad sebou a uvidis, vsetko bude dobre.
Superspace: neverila by si, kolko psychicky ale, ze ozaj velmi silnych a celkom zdravych ludi skonci na psychiatrii napriklad pre intoxikacnu psychozu. Ale prakticki lekari, ktorych ulohou je hladat telesne priciny intoxikacnej psychozy, sa na ich hladanie definitivne vyseru a radsej v spolupraci s psychiatrami urobia si z tychto ludi "obete systemu". Ine nemaju na rozume, len predpisat pacientovi tisickrat silnejsiemu a zdravsiemu psychicky jak su oni sami, tazke psychiatricke lieky, ktore z neho urobia tucnu a tarbavu gulu, priberajucu rychlostou 10 kg za mesiac, ktorej nadobro zlyhalo logicke myslenie a pamät, ktora potrebuje spa najmenej 12 hodin denne, svaly tvare ma ochabnute, ze s vyplazenym jazykom a sibnuto vyzerajuca chodi, sportovat nevladze, ani keby ako chcela, lebo od liekov sa jej nonstop toci hlava a len odpadnut alebo zaspat, no a par rokov brania takych liekov staci, aby clovek dostal z obezity dalsie problemy, vysoky cholesterol, problemy s klbami, artrozy, cukrovku (tie lieky podporuju chut na sladke), infarkt, mrtvicu, potravinove intolerancie (ked sa clovek preziera, aj enzymy sa vycerpaju) a zivot takeho cloveka zarucene skonci o 40 rokov skor jak by skoncil, keby zdravo zil. Teda bez psychiatrickych liekov a bez prezierania sa a keby s chutou sportoval, najlepsie denne. Ja som bola niekolkokrat priotravena splodinami vlastneho metabolizmu, lebo mam sliznicu hrubeho creva tvarovanu do obrovskeho mnozstva hlbokych vlnoviek. Vo vlnovkach creva mi dlhe mesiace hnili a kvasili velke kusy mäsa, ktore nebolo mozne dokladne pozut kvoli vela chybajucim zubom. A debilni psychiatri sa ma snazili presvedcit, ze som psychicky velmi slaba a labilna a ze praca v zahranici mojej psychike skoci a ze sa mi moze z toho vyvinut schizofrenia a mam ist do invalidity. Do invalidity som nikdy nesla, ale som sa pratala do zahranicia za pracou a ignorovala som tie dristy a klamstva, ktore mi servirovali ako na podnose. Ludia sa delia na dobrych a zlych a kto sa dopusti jedneho zla, dopusti sa aj druheho a kto berie uplatky, ten moze aj klamat a zavadzat a usilovat sa o to, aby mu pacienti co najskor skapali jak prasivi psi na ulici pre intoxikaciu splodinami vlastneho metabolizmu. Az po deviatich rokoch hladania som si nasla skutocnu pricinu, preco mi "siblo". Nie, nemala som depresiu. Nemala som dusicku sklamanu z takych a onakych zlych zazitkov. Nedusila som v sebe ani hnev, ani zlost, ani smutok z toho, ci hentoho. BOla som stastna, vesela a bolo mi psychicky dobre. Bolo mi naozaj super a predsa mi "siblo na mozog". BOla to intoxikacna psychoza a nie psychoza zo zrutenia sa. Do lekarne po recept na lieky som isla, ale pred lekarnou bol kontajner... :) Tam skoncili psychiatricke lieky a nie v mojom tele. Nie som blba, aby som take svinstvo zrala. Nebudem to zrat ani ako stara babka, ked budem v domove dochodcov. Radsej oklamem sestricky, ze spavam dobre :) Lebo starym ludom to casto predpisuju pod nazvom "lieky na spanie".
Vy viete hovno čo je klinicka depresia
Jurofik jediny triezvy nazor. Palec hore.
Nevysmievam sa zakladatelke, ale diskutujuci sa preboha uvedomte, ze zijete v realnom svete plnom problemov, radosti, starosti a nastrah. Problem za teba nikdy nevyriesi tabletka, ale riesenie problemu. Dnes mladsia generacia ma "banalny" problem typu /nasrali ma v robote, pohadala som sa s priatelom a pod/ a hned bezi za psychologom a on s radostou predpise co len chcete.
Mam znamu lekarnicku a ked mi rozprava ako kazdym mesiacom narasta pocet pacientov, ktory si chodia vyberat recept na psycho tabletky tak neviem ci sa smiat, alebo plakat. Su to psychicky slabi jedinci, ktory nemaju miesto v tejto dobe.
Kilopus- zakladatelka prave ze potrebuje okolo seba ludi, ako je Jurofik, aby jej vysvetlili realitu
Ludia co su "nuteni" svojou slabou psychikou brat tabletky by som povinne na sedem dni 24 hodin denne poslal n pomahat na ARO, JIS, OPP. nech sa vyliecia pomocou ludom ktory to fakt potrebuju a nabrali potrebne psychicke zdravie. Lebo tito ludia sa nezlozili, lebo sa nechceli zlozit, ako tu mimochodom pise pacientka v 4 stadiu rakoviny.
A pre zakladatelku. Dobre ti tak . Nie nadarmo sa hovori. Co si navaris to si aj zjes. A tie dosledky, ktore teraz papas ta snad prinutia inak premyslat o zivote a riesit problemy. Nie samovrazdou.
Kiežby som tu nohu dala dokopy...a nesudte ma že som to spravila, zlým nastavením liekov sa to stalo :( . Bolí ma to.
Liecim.sa na úzkostno depresívnu poruchu mala som problémy so srdiečkom prácou aj priateľom. Zle mi nastavili lieky čo sa aj potvrdilo. Teraz som len chcela vedieť či sa mi dá noha doporiadku :(
Jurofik si ani nevsimam
Ja som si ani raz nevšimol, že by sa tu ľutovala.. Proste položila v tejto téme otázku, ktorá už bola zodpovedaná. Pointou tejto témy NIE JE rozoberať jej psychický stav, pýtala sa na nohu a ak k tomu nemáte čo povedať, tak radšej mlčte, lebo to akurát pokazíte ešte viac..