Skočila som z 5 poschodia

Tomas12345

A prečo si vlastne skocila ? Napis mi na tomas55555@centrum.cz a pokecame, pomozem ti , kazdy problem ma riesenie tiez si zazivam nelahke casy.

azik

Je pravda, ze by to mohlo uniknut mediam, ale vacsinou sa to nejak dostane, ze aspon v novinach je kratka zmienka o tom.
Mam pocit, ze to nemusi byt fake, a este k tomu ,ze clovek neprezije z 5 poschodia, stali sa aj ine zazraky, pamatam si ze niekto prezil aj pad z brala, co bolo cez 100 metrov. Zalezi ako dopadnes, a tak. Mozes prezit aj s mensimi zraneniami aj s 5 poschodia, ale je to viacmenej zazrak, lebo to je uz urcite smrtelna vyska.

philips

V zdravotníctve neexistuje možnosť predpovede, že do mesiaca budeš chodiť. Bude to trvať niekoľko mesiacov rehabilitácií. Ale toto sa máš pýtať doktora, čo ťa má na starosti.

Lenja134

Ako som písala mala som na troch miestach zlomenú panvu - kde mi dali externý fixator. Zlomenú krížnu kosť a ešte stavec jeden. Miecha bola klasifikovaná ako prechodná.

Lenja134

Ležala som na are, urazovke,ldch v žilinskej nemocnici. Dva dni som doma a čakám na kováčovu. Philips čo je to dlho?

philips

Ja by som tvoje podklady bral, ale z dôvodu korektnejšej odpovede. A áno, podľa mňa tú nohu rozchodíš, ale bude to dlhá cesta.