Písala som sem k téme samovražda. A aj som to spáchala. Vyskočila som z 5. Poschodia. Bol to skrat ...Teraz ležím v nemocnici už 2;5 mesiaca. Mala som zlomenú panev a krížnu kosť. Nehybem ľavou nohou. Miechu mám prechodnú. Myslíte že tu nohu ešte rozhýbem?
Skočila som z 5 poschodia
Nesudte ma prosím. Stalo sa mi niečo veľmi zle a pod vplyvom psychiatrických liekov , ktoré majú vo vedľajšich účinkoch aj sklony k samovražde sa nečudujte. Bol to strašny skrat, hanbím sa zan. Lieky sú von a ja chcem žiť. Tak sa pýtam aj tu, či tu nohu dalo zrehabilitujem. Mám ísť aj do kovacovej.
prepac, nechcem ta sudit, to vobec nie, ale uvedomujes si, kolko ludi je chorych, pripadne sa im stane autonehoda a uz nikdy nebudu chodit? a ty si len tak z rozmaru sposobis sama take zranenie... rozum sa mi zastavuje
A bola si v telke?
Dlha.
len ja co bolo take hrozne v tvojom zivote ze si to spravila? inak nechapem ze niekto napriklad vyskoci z okna.... fakt.. chory clovek by dal za zdravie vsetko a zdravy si ho nevazi ..ved kazda situacia sa da riesit
To je aká dlhá? :(
Pozri sa, noha už nikdy nebude taká, ako predtým. Bez poškodenia nervov to je jednoduchšie, obmedzenia spôsobujú iba zranenia. Ak je poškodený nerv, tak dokým sa on zregeneruje, tak to trvá mesiace, za ten čas ochabne svalstvo. Čaká ťa veľmi dlhá cesta k ako tak zdravej nohe.
Bol to skrat :(
Tak už je trochu neskoro plakať nad rozliatym mliekom, už sa len modli, aby sa to dalo do poriadku.
A ak budú poškodené nervy nemám šancu? ;( Chcem znova chodiť.