Skočila som z 5 poschodia

Mesačný princ

Ani sa nečudujem, že odtiaľto utekajú migranti :O

Veď na Slovensku sú ľudia strašne závistliví, zlí a divní :D

Jurofik

Pokial mam oci v poriadku, autorka žiadnymi depresiami netrpí, sama pise, ze mala SKRAT, zobrala lieky, vytrepala sa do okna a hopla....kto chce kam, tak ma co chcela.Pan boh asi vedel, preco jej dovolil prejsť na druhu stranu...Takým presne patrí, co ma teraz, aj tak to spravi pri prvom probléme znova, učebnicový príklad. To je ta super dnešná mládež, kazdy druhy sa sebaposkodzuje :-D Tak neviem, co sem pletieš nejake depresie.

Kyfoza

Jurofk

Kyfoza
Prosim ta nestrapnuj sa tu juro, ty nemas ani sajnu co su depresie a ake mas z toho stavy, nie nadarmo sa tomu hovori rakovina mysle.

Jurofik

Biela macka3 - mas moju poklonu, ze to kazdy den zvladas!!! A presne si to vystihla, oproti tvojmu problému je toto len slabý čajový odvar, co dievca nevie len kam z konopy...a kazdy sa jej este aj zastáva, asi by to riesili podobne, evidentne.

biela macka3

Ja mám raka vo 4. štádiu a z okna neskáčem. Ale keby som napísala zoznam, koho by som z okna najradšej vyhodila, tak za PC sedím do polnoci. Nebol iný spôsob? Vykričať sa, hádzať nerozbitnými vecami, napchať sa čokoládou, prípadne, ak si fajčiarka, dať si cigaretu (aj eď pre mňa je to fuj), alebo si hrknúť?

kilopus

Juro, fik - fik, ty mas vaznejsi problem ako dievca. Spravila chybu, uvedomuje si to, poucila sa a snad ju nebude opakovat. Pokial nebude mat vo svojom okoli ludi ako si ty. Ludi, ktori ju budu tahat spat do bahna. U nej jej velky prepoklad, ze sa z toho dostane. Davaj si pozor, aby si raz nekracal v jej topankach. Takze fikaj si na niekom inom, ak si tomuto textu porozumel. Ak nie, potom si strateny pripad a potrebujes POLUTOVAT!

Jurofik

Nuž sloboda voľného prejavu na nete = ...cierna stránka jej svedomia :-D A toto je voľna diskusia. My sme este v pohode, počkaj ked ju postia z nemocnice, ako sa bude na nu prstom ukazovať *Big like ;-)

kilopus

Co mas v hlave? Piliny?! Daj jej uz raz a navzdy pokoj a nenic jej psychiku! Svoju frustraciu, problemy a neschopnost si ries inde a neventiluj sa na dievcati.

Jurofik

Vieš, keby sa tu ľutoval clovek, ktory o tu nohu prisiel v dôsledku iných okolnosti je to uplne v poriadku, ako labilka, ktora sa za 1.nadopuje liekmi, za 2. vyskočí z okna a este pride na internet aj vyplakávať nad rozliatym mliekom, lebo zle vyskočila a som nažive s dôsledkami...ach...Taky "blb" by som nebol, neboj, ked uz sme pri tom. Ze sem takí vozíčkari neprídu vyplakávať, to ta nenapadlo??
A vy ostatní ju tu chuderku este aj ľutujte...o 2roky si spravi znova nieco, lebo zasa nieco neunesie...