Písala som sem k téme samovražda. A aj som to spáchala. Vyskočila som z 5. Poschodia. Bol to skrat ...Teraz ležím v nemocnici už 2;5 mesiaca. Mala som zlomenú panev a krížnu kosť. Nehybem ľavou nohou. Miechu mám prechodnú. Myslíte že tu nohu ešte rozhýbem?
Skočila som z 5 poschodia
Absolútne neklamem..skočila som z 5 poschodia. Čo vám mám poslať moje podklady :(. Žiaľ je to pravda bodaj by nebola :( bodaj
Fakenews to presne a spravne zhodnotil. Celé je to kravina, čudujem sa že tomu niekto uveril.
Skok z 15-18m vysky , z piateho poschodia, clovek neprezie. Ak aj celkom nahodou ano tak zranenia su ovela viac katastroficke ako sa pise tu. Autorke sa uspesne podarilo vytvorit aktivnu debatu ktora vytvara prijem z reklamy alebo ma inu motivaciu klamat a zavadzat. . Fake news
dvxfbxfgcfvb
Nie mám úplne okno, od pádu až po dianie sa všetkého na are, kde som bola 3 tyzdne. Philips myslíš teda že sa to dá rozchodiť?
Lenja, podľa toho, čo som sa dočítal od ľudí, čo prežili podobný pád ako ty ho opisovali akoby sa spomalil čas. Pamätáš si niečo zo samotného pádu?
A prečo by to malo byť v médiách? Záchranka tam bola ževraj hneď. Nie všetko je v médiách. A bolo to koncom júna.
Prečo by o tom mala byť zmienka v médiach?
Nechcem moc hovorit, ale o skokoch z viac ako tretieho poschodia, je vzdy zmienka v mediach, hlavne ked je to pokus o samovrazdu a skonci to v nemocnici. A o tomto nic neni... nic take sa v juli 2017 nestalo, na celom internete.
Ja sa len pýtam. A vážim si že som prežila.