Koniec sveta

Príspevok v téme: Koniec sveta
DakujemNeprosim

V Októbri má byť koniec sveta. Pred niekoľkými dňami bolo na oblohe prvé znamenie - Black Moon. Prepadla ma neskutočná úzkosť.
Veľmi sa bojím. Nechcem zažiť koniec sveta. Bude to strašné. Už len keď pomyslím na to, ako to bude prebiehať, tak mám zimomriavky. Nechcem žiadnu planétu Nibiru na oblohe. Čo mám robiť ? Ani školu nestihnem dokončiť, USA nestihnem navštíviť.
Bojím tých predzvestí o znameniach pred koncom sveta v Biblii. Mám strašnú paniku.

nnnuuu

Koncu sveta by mohla predísť vzájomná komunikácia politikov, teraz tu ide o veľa, sorry, že máš úzkosť, ale asi každý by ju mal. Strany, ktoré sa nenávidia MUSIA spolu hovoriť, inak to nepôjde. Čo z toho, že si jeden dokáže väčšie ego na úkor toho druhého, keď všetci budeme v prdeli, pardón kompletne v pi.i?

DakujemNeprosim

lucy484 - No niekedy to musí prísť.
Môže to byť pravda, ale nemusí. Problém je, že tí ''veštci'' a fyzici predpovedali koniec sveta veľakrát a zatial sa nič nestalo, samozrejme je už každý skeptický, zaslepený tým, že predpovede sú falošné.
No keď naozaj nastane ten čas znamení, budeme skeptickí, no aj napriek tomu sa to stane.
Potom budú prekvapení všetci.

Raz to pravda môže byť, môže to byť práve táto.
No to človek nevie, len Boh.
A vedci hovoria, že to nie je možné. Že konci sveta nie sú žiadne vedecké dôkazy.
No Boh je viac, než veda. Veď je napísané: ''V Bohu nič nie je nemožné.''
Koniec sveta nemusí dokazovať veda. Zariadi to Boh. Nečakane. "Pretože v Bohu nič nie je nemožné.''

divocina1

sybila kralovna zo saby moja najlepsia kamaratka to predpovedala uz veeeelmi davno :) aj kral salamun sa jej bal lebo ona vsetko vie...