Koniec sveta

Príspevok v téme: Koniec sveta
DakujemNeprosim

V Októbri má byť koniec sveta. Pred niekoľkými dňami bolo na oblohe prvé znamenie - Black Moon. Prepadla ma neskutočná úzkosť.
Veľmi sa bojím. Nechcem zažiť koniec sveta. Bude to strašné. Už len keď pomyslím na to, ako to bude prebiehať, tak mám zimomriavky. Nechcem žiadnu planétu Nibiru na oblohe. Čo mám robiť ? Ani školu nestihnem dokončiť, USA nestihnem navštíviť.
Bojím tých predzvestí o znameniach pred koncom sveta v Biblii. Mám strašnú paniku.

Marosko-n

Nemci aj EU chcú zakázať výrobu dizlakov. potom aj benziňakov a potom príde lavína elektomobilov. Cena sa zníži o 70%.
Naftové kartely stratia 600% zisky aj príjem do štátnej kasy vo svete sa zníži. Prudko vzrastie nezamestnanosť V celom svete a problém je tu !!!!

jamirko

ze aj natake verite este v dnesnej dobe a kolko sa pisalo ze bude koniec sveta v roku dvetisic a cobolo? hovno bolo nie konec sveta a hovno bude aj teras. napise volakto somarinu a hned verite tomu. v bibiliii je napisane zenevie ani syn iba otec ze kedy bude koniec sveta. tak hlavne neverte vseliakym jehovovym svedkom co chodili podomoch a robili bububu ze bude konec sveta hovno bude nie to co oni povedali a co napisu novinari aby boli zaujimavi. napisu na internet kliknu ludia na clanok niekto na tom zaraba a vylen stracate cas ze citate take sprostosti este im aj verite haloooooooooooooo

nnnuuu

Ja som svoje posledné príspevky písal trochu pod "vplyvom", ale tak normálne k tomu poviem len toľko, áno, ľudia, aj šéfovia majú obavy. Žiadna vojna nie je bez strát. Tiež sa na to treba pozrieť aj triezvo, keď si niekto chce púšťať "šarkanov", tak nech si ich púšťa. Keď to takto bude pokračovať ďalej, tak navrhujem militantné, totálne obsadenie krajiny a nastolenie poriadku. Ono, keď si ešte niekto púšťa šarkana, ktorý váži pol kila, tak je to ok, ale keď váži kilo-tisíc-ton TNT, tak takých šarkanov by nikto susedovi netoleroval. To nie je o konci sveta, nestrácajme, pre Boha súdnosť!

Marosko-n

Báť sa nemusíte, zomrieť musí každý a keď nebudete mať deti, nebudete sa mať kam prevtelíť ani v budúcich generáciach..

Hihihuahua

severjuh - Rozmýšľaj. Pozeráš správy ? Čo sa deje vo svete ? Je to jedna z nahorúcejších tém a čím ďalej, tým viac sa to stupňuje.

severjuh

ty podomnou,
ako to myslis ze tym Zlym je viac ludi nie len jeden?
kto si ti ludia co sluzia zlemu?
ako ich rozpoznat v tom dave ludi?

Hihihuahua

Môže byť, že ten Zlý (anti-Christ) nebude jeden človek, ale väčšia skupina ľudí. A myslím, že sa to deje teraz, v tomto období.

juchuchu

skvele, do roku 2022 este stihnem 3 milenky a potom uz budem stary corgon aj tak.
Ja si spominam len na to, ze ten Zly ma prist z vychodu. Vzdy som myslel ze ruskije......
ale ee......
... iny vychod bol na mysly.
Ak panu sibnutemu tucniakovi z Korei nezpne, tak si myslim, ze tam zial zahynie vela
nevinnych osprostenych roky trpiacich ludi.
Ak by nas mala tesne minut nejaka planeta, tak aj to by bolo pre zivot na Zemi
nebezpecne. Staci mala odchylka, bezne bude 50 st. Lady sa roztopia, Holansko
pojde do mora.... na ktoreho elementa sa nad tym zamyslate.
V pondelok ideme 1. raz do skolky, toho sa teraz bojim momentalne viac.
Dcera reve uz 2 mesiace.

Marosko-n

Vo vesmíre sa majú stretnúť dve hviezdy a už nastal už výbuch v 2022 sa dostane svetlo k nám na Zem o pár rokov má nás zasiahnúť aj gama žiarenie silnej intenzity, uvidíme kto prežije.

cicicitron

k Zemi sa blizi asteroid tak mozno sa ti to splni :D
Ma sice len preletiet okolo zeme ale ked zmeni smer trate tak... ;)