V Októbri má byť koniec sveta. Pred niekoľkými dňami bolo na oblohe prvé znamenie - Black Moon. Prepadla ma neskutočná úzkosť.
Veľmi sa bojím. Nechcem zažiť koniec sveta. Bude to strašné. Už len keď pomyslím na to, ako to bude prebiehať, tak mám zimomriavky. Nechcem žiadnu planétu Nibiru na oblohe. Čo mám robiť ? Ani školu nestihnem dokončiť, USA nestihnem navštíviť.
Bojím tých predzvestí o znameniach pred koncom sveta v Biblii. Mám strašnú paniku.
Koniec sveta
Podľa mňa nebude. Sú to len falošní proroci a veštci. Koľkokrát sa ich predpovede nenaplnili a nenapĺni sa ani táto.
Prichádzame ako Božie stvorenia, dokážeme meniť hmotu na energiu a energiu na hmotu.ľudstvo objavilo energiu čiernej hmoty a tá je 1000x rýchlejšia ako svetlo.
Nemôžeme tu na Zemi zasahovať proti Božej vôli ani na škodu ľudstva. Ľudstvo si slobodnou vôľou robí vlastné dejiny. Mi len pomáhame. Prichádzame len keď nadíde náš čas.
Ja som posol z druhej strany nášho vesmíru .
Obiehame naproti vašemu slnku .
Som tu preto aby som spolu s ďalšími aby sme pomohli ľudstvu v týchto zhoršujúcich časoch .
Ja mám úlohu objaviť liečivú vodu GGW, ktorá je objavená od roku 2000 a ozdravuje ludské telo.
Každý z nás má inú úlohu. Prichádzame na tento svet nepravidelne, preto ľudstvo niekedy tápe v tmách aj niekoľko storočí.
Ja som teraz týmto úplne odrovnaný. Myslel som si, že "Mesačný princ" máš len ako prezývku. Doteraz som žil v predstavách, že na Mesiaci život nie je, resp. maximálne nejaké mikroorganizmy. Tento Tvoj posledný príspevok mi však doslova vyrazil dych.
Mám na teba pár otázok:
1) Aký spôsobom si sa transportoval na planétu Zem ?
2) Ako si sa naučil ľudskú reč a vôbec porozumieť ľuďom ?
3) Ako vypadiš ? Je tvoj vzhľad naozaj taký, ako je opisovaný či zobrazovaný v rôzných knihách, filmoch či rozprávkach o mimozemšťanoch, teda odlišný od ľudí (homo sapiens) ?
4) Prišiel si sám ?
5) Ak je odpoveď na predchadzajúcu otázku kladná, prečo si si vybral práve územie strednej Európy, konkretne územie tohto štátu, ktorý sa nazýva Slovensko ?
Natíska sa mi omnoho viac otázok, no som v šoku a poriadne nenachádzam slová, pomocou ktorých by som formuloval ďalšie otázky.
Ked je clovek citlivejsi a labilnejsi, tak je to niekedy na porazenie, doslova dopismena. Uz to co sa deje kazdy den je pre mna koniec sveta. Takze asi tak.
ktorý deň, neviem a tiež nikto nebude vedieť povedať. Ale viem, že pred dňom samotným rieky budú vysýchať, traviny vymierať, dobytok hladom a smädom padať, pahorky so zemou sa zrovnávať a kraje pieskom budú zanesené! Na nebi sa trikrát objaví kométa! Prvýkrát na severe, druhýkrát na juhu a natretí krát na západe tejto zeme. Potom sa začne zem silno chvieť a takmer všetci ľudia vykrvácajú. Najprv ľudia žijúci v horách, potom v údoliach a poslední budú tí, ktorí budú žiť pri rôznych moriach a v krajinách, kde je večná zima. Ostatné znamenia ľudia už ani neuvidia, ale viem, že potom bude slnko krvavo žiariť a objaví sa na západe, miesto východu, a hviezdy dňom i nocou svietiť budú Vtedy zostúpi Hospodin na zem a bude súdiť!“
Koniec sveta žijeme už teraz---rakovina, postihnuté deti, infikované vajíčka, mäso, vzduch, moderné domy z rak.materiálov....zmier sa s tým....