V Októbri má byť koniec sveta. Pred niekoľkými dňami bolo na oblohe prvé znamenie - Black Moon. Prepadla ma neskutočná úzkosť.
Veľmi sa bojím. Nechcem zažiť koniec sveta. Bude to strašné. Už len keď pomyslím na to, ako to bude prebiehať, tak mám zimomriavky. Nechcem žiadnu planétu Nibiru na oblohe. Čo mám robiť ? Ani školu nestihnem dokončiť, USA nestihnem navštíviť.
Bojím tých predzvestí o znameniach pred koncom sveta v Biblii. Mám strašnú paniku.
Koniec sveta
Z prachu si vzišiel, poletímdo oblakov
...dosť drahé petardy...asi tak.
staci sa pozriet ako sa v posledne tyzdne vyvija situacia ohladom kľdr a staci ze niektorej svet. velmoci prasknu nervy a pouzije voj. silu...
Janko veru musim na sebe popracovat ale ked chcem schudnut musim jest az po 18tej ako povedal tvoj doktor a piatu a siestu veceru :-)))
Hovorí pacient lekárovi: pán doktor, ja poslednú dobu strašne, ale že strašne zabúdam. Lekár na to: rozumiem, chápem Vás a ako sa to, prosím Vás, prejavuje? Pacient: a čo?
Je úplne jedno, čo kto povie, lebo či už pred koncom alebo po jeho konci budú jeho slová nepodstatné. Slová majú silu teraz, nie potom.
Už sa to blíži. Na druhý týždeň to začne. Tešíte sa ?
dakujem-neprosim, ako z duse mi hovoris...
Koniec asi pride, ze sa ani nenazdame. Tak preco
sa bojite dopredu? Keby ste mali vieru aspon ako zrnko...
Kto z nas takuto vieru ma?
Idem do roboty. //
Netreba zbytočne chýtat za slovíčka. Inteligentnejší jedinec si domyslí, že pod pojmom "koniec sveta" má väčšina ľudí na mysli koniec/zánik ľudskej civilizácie...
Koniec sveta nepríde nikdy. Zem je takisto živý organizmus a keď bude treba, tak nám to natrie, ak sa Zemi niečo nebude páčiť. Podmienky vhodné na život nie sú podmienky, ktoré nám musia vyhovovať na sto percent a čomu ani tak nie je. Je to ok, ale nie úplne dokonalé, inak by sme napr. v zime nemuseli topiť a podobne. Naša Zem je dosť múdra a vie veľmi dobre, čo robí. Je už otázne, či púšťanie smrtonosných šarkanov je tiež také, že sa s tým naša Zem dokáže vyrovnať... Skôr nie.
Vypočujte si túto pieseň: m.youtube.com
Hodí sa do tejto témy. Raz koniec sveta bude.