Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koniec sveta

Príspevok v téme: Koniec sveta
DakujemNeprosim

V Októbri má byť koniec sveta. Pred niekoľkými dňami bolo na oblohe prvé znamenie - Black Moon. Prepadla ma neskutočná úzkosť.
Veľmi sa bojím. Nechcem zažiť koniec sveta. Bude to strašné. Už len keď pomyslím na to, ako to bude prebiehať, tak mám zimomriavky. Nechcem žiadnu planétu Nibiru na oblohe. Čo mám robiť ? Ani školu nestihnem dokončiť, USA nestihnem navštíviť.
Bojím tých predzvestí o znameniach pred koncom sveta v Biblii. Mám strašnú paniku.

Marosko-n

Podľa Nostradama ľudstvo bude ľudstvo existovať do asi do3500 rokov Podľa nového kalendára.
1000 rokov vraj na Zemi bude raj pod jedným Božím Vládcom. Ale ktorých to bude nevieme.
Bedeme lietať na iné hviezdy ale nič žiadný život tam nenajdeme.
Na Zemi budú Žabokreké malé vojny a konflikty a prírodné katastrófy, ktore zdecimujú ľudstvo na prijateľnú mieru.
Len páru vyvolených ostane jedinečných Božích národov - orginálných v jadre
S moslimami s ich vražedným naboženstvom sa ľudstvo sa vysporiada oblastnou vojnou.
Ostatní budú prežívať so svojími problémami ľudstvu od nepamäti dané.
Všetky vražedné náboženstva a teórie budu zavrhnuté !!
Pokrok napriek nepriazni týmto vplyvom pôje dalej aj aktívny život sa predĺži, Ako npr, GGW život predlžujúca voda, V Sibile sa píše, že voda bude nad zlato, lieky na rakovinu,genetické opravy poškodenej bunky, atď.

Marosko-n

Podľa Nostradama ľudstvo bude ľudstvo existovať do asi do3500 rokov Podľa nového kalendára.
1000 rokov vraj na Zemi bude raj pod jedným Božím Vládcom. Ale ktorých ton bude nevieme.
Bedeme lietať na iné hviezdy ale nič žiadný život tam nenajdeme.
Na Zemi budú Žabokreké malé vojny a konflikty a prírodné katastrófy, ktore zdecimujú ľudstvo na prijateľnú mieru.
Len páru vyvolených ostane jedinečných Božích národov - orginálných v jadre

S moslimami s ich vražedným naboženstvom sa ľudstvo sa vysporiada oblastnou vojnou.
Ostatní budú prežívať so svojími problémami ľudstvu od nepamäti dané.
Všetky vražedné náboženstva a teóie budu zavrhnuté !!
Pokron napriek nepriazni týmto vplyvom pôje daľaj aj aktívny život sa predĺži, Ako npr, GGW život predlžujúca voda, V Sibile sa píše, že voda bude nad zlato, lieky na rakovinu,genetické opravy poškodenej bunky, atď.

UvidiSa

Celé proroctvo nájdeme v Starom zákone, v Knihe proroka Izaiáša, kde sa v trinástej kapitole píše: „Hľa, ide deň Pána ukrutný, rozhnevaný a rozpálený, aby urobil zo zeme púšť a jej hriešnikov z nej vyhubil! Veď hviezdy nebies a ich súhvezdia nezaskvejú sa svojím leskom, slnko sa zatmie, len čo vyjde, a mesiac sa nerozžiari svetlom.“
21. august - "Čierny mesiac"
Keď všetko 21. augusta začne, východ Slnka bude tmavý. Presne tak, ako Izaiáš predpokladal.

pavel y

Žiadný koniec sveta nebude. Len hlúpi ľudia môžu uveriť nejakým konšpiráciam, veštbám a podobným volovinám.

pomocnica

Dám to polopate. Podľa mojej skromnej mienky by koniec sveta nemusel nastať, nestresuj sa...Keď sa to začne...Potom už kluuudnee môžeš...Ukľudní sa, nechceš snáď prípadne posledné dni prežit v strese a nervoch či? Myslím, že sa nemáš veľmi čoho báť. Keď to príde tak to príde, nikto to nezmení a zomrieme všetci...Či skôr či neskôr...To sa uvidí...Osud....A BOH, áno...Lenže keď je potrebný koniec sveta teraz tak je a bude...Ale Boh je ako vieš dobrý, tak prinesie nový život, dá šancu iným...Teraz sa ukľudni, navštíviť navstiviš všetko čo budeš chcieť. Mohlo by ti to povedat, že si váž každú chvíľu a vážne, zbytočne sa nestresuj...;-) všetko bude fajn...A vieš...Aj keď zem padne, nebo bude čiže...Chill, daj si čokoládu a ideš...Choď do kostola a potom keď chceš čakaj...Alebo na to nemyslí, buď kľudný a v októbri alebo novembri sa tu ozvi(y). ;-)
Ale môžeš byť úplne kľudný, ver mi. ;-)

nnnuuu

Lucy484, ja ti to poviem rovno, čo sa stane, áno, bude vojna, ale tí ľudia, ktorí tú vojnu začnú o rok už nebudú existovať. Nám ostatným to urobí problémy, budeme s tým musieť žiť, ale inak to nepôjde... Zažili sme už podobné veci. Keď malý pes skáče do veľkého, tak ho ten veľký roztrhá na franforce, to sa stane. To, čo sme ešte nevideli, uvidíme live a budeme z toho v pi.i po psychickej stránke. Nemám dôvod klamať. Už sme videli x vojen v priamom prenose LIVE, tak uvidíme aj túto. Je iba otázka času, kedy sa to začne, komu prasknú nervy. Čo už. Netreba upadať na duchu. Každý raz umrie:-(

lucy484

No, tak možno preto tomu neverím, lebo nie som veriaca..
Neviem, som ten typ človeka, ktorý bez dôkazov neuverí..
Ja skôr verím, že kvôli nejakej katastrofe spôsobenej námi, "vymrieme", a nie kvôli planéte, ktorá má naraziť do južnej pologule Zeme, pričom to vieme vďaka tomu, že na Novom Zélande sú zemetrasenia.

Každopádne, aj keby koniec sveta mal nastať ty to nezmeníš... Neoplatí sa ti trápiť kvôli niečomu, čo nikto nevie naisto a čo nezmeníš.